יש עוד חלק ששכחת
זה נכון שזה קשור לנורמה, אבל אמור מיניים רבים הא-מיניים תהיה לא מובנת הרבה יותר מנטייה מינית הפוכה, משום שהרבה יותר קל להם לקבל את זה שמישהו מעוניין בזוגות ובמין עם המין שלו מאשר שהוא לא מעוניין בזוגיות או/ו מין לחלוטין. נתקלתי בעבר באמירה שהעידה על כך מאמא שלי, האי אמרה לי משהו בסגנון שצריך להיות בקשר מיני עם מישהו, מצידה שזה יהיה גבר, אבל צריך ולא בריא ולא טוב בלי וכו. זה למרות שהאמת היא שאני סטרייט לחלוטין, אבל נראה לה מוזר שאני לא בקשר, וגם לא כזה נזקק לאחד כזה. אז כן מספיק שאתה לא מביא מספיק עניין במיניות או/ו בקשר רומנטי ישר חושבים שיש לך נטייה הומוסקסואלית, נתקלתי גם בטעיות דומות מצד בן דוד שלי בעבר, וגם ממספר ידידים בעבר. זה למרות שאצלי זה בכלל לא ברמה קיצונית, אני לא אומר שסקס זה בלתי אפשרי או מגעיל או רע, אני גם לא חושב ככה, אני רק חושב שאובססביות עליו היא רעה, ושאנשים חושבים שאי אפשר בלעדיו, מתנהגים כמו חיות, ומתנגד לניצול מיני ופגיעות מיניות, שבדרך כלל מתרצים בצורך הזה, שילכו לספק את עצמם וזהו, שיפסיקו לפגוע במישהו בשביל זה, ומתוך 'חוסר שליטה'. זאת אומרת שבגדול אם שני הצדדים נהנים ממנו, והמין הוא בטוח, אין לי שום בעיה איתו. לכן אני גם נוטה לתנגד ליחסים בין מיני לא-מיני, ביחוד א-מיני 'ברמה גבוהה', כי לא באמת יש שם משהו הדדי. הגועל מהאקט יכול להעיד על שני דברים, או שהוא מעיד על א-מיניות ברמה ממש גבוהה, כי גועל הוא ההפך הכי קיצוני ממשיכה, או שמה באמת מעיד על בעיה כל שהיא, כי בדרך כלל א-מיניים פשוט לא נמשכים, ולא נגעלים, חוששים או בעלי אמונות שליליות לגבי זה, אלו הן לא הסיבות הנכונות בדרך כלל. זאת בגדול הסקאלה משיכה, חוסר משיכה, גועל, זה יכול להיות מקביל להנאה, חוסר הנאה, סבל. על כן יש מצב שגועל מעיד על רמה גדולה יותר של סלידה, בדיוק כשם שסבל מעיד, אבל הוא יכול גם לנבוע מגישה שלילית ואמונות שליליות, וסיבות שציינת בהחלט נשמעות לי כאלה. אני הגעתי למסקנה שכל עוד זה הדדי אין בזה שום דבר נורא, הפנתרית גם עזרה לי לראות את זה, כי עד אז נטתי יותר לראות תאישה כנשלטת, לא מעוניינת או מנוצלת, אבל ברגע שיש אישה יוזמת ואקטיבית הרי שכל זה מתנפץ, וזהו מאז ראיתי את זה באור יותר חיובי, ביחוד שהאישה היא לא פסיבית ולא עושה את זה רק בשביל הגבר. לגבי הגועל והדחיה אני יכול רק להגיד, הגעתי למסקנה שהכל עניין של גישה ושל במה מתמקדים, למשל ברור שזוגות שעושים את זה לא חושבים רק על אסתטיות, על נוזלים , על איך זה נראה מהצד ודבריים קטנונים מהסוג הזה וכו אלא מתמקדים בהנאה שלהם ואחד בשני וכו. האקט הזה הוא חייתי ללא כל ספק, אבל לא כל מה שחייתי הוא רע, ביולוגית אנשים לא שונים בהרבה מחיות, לא מצרכים ולא בהתנהגות, כל כן כל עוד הם חייתים רק שם זה לא באמת נורא, במלא הם צריכים להיות קצת חייתים שם, רק שידאגו לא להיות חייתים כלפי מי שלא רוצה אותם. זה כמו שלא נורא להיות חייתי באקט אלים, אבל לא צריך שהחייתיות וחוסר השליטה תוביל אותך עליו, אם אדם נכנס לאקט אלים עדיף שזה יהיה מסיבות מספיק מוצדקות ולא סתם מראש חמום, סביר להניח שאותו הדבר תקף גם לגבי אקט מיני, זאת אומרת שהיכולת לשלוט במתיי להיות חייתי ומתיי לא זה מספיק טוב. חוץ מזה אם הם דואגים שגם הצד השני רוצה ונהנה זה כבר לא כזה חייתי, אבל אם הם לא אז זה חייתי לגמרי ובאופן השלילי. זה גם עונה לך על העניין האגואיסטי, אם שני מעוניינים בזה, מפיקים מזה תועלת, הנאה, סיפוק וכו זה לא אגואיסטי, אגואיזם זה דאגה רק לעצמך, לא דאגה גם לעצמך. הגעתי למסקנה שאם שני הצדדים באמת נהנים מזה ומסופקים מזה, זה יהיה כמו סיפוק עצמי אבל במשותף, אבל אם רק צד אחד מפיק מזה משהו, זה סוג של ניצול. מקווה שעזרתי לך לסתכל על זה בצורה פחות שלילית. עכשיו אוליי גם האמנות שלך תראה אחרת.