תהייה א-מינית

תהייה א-מינית

אז כמו שרובם מכיר, אני לא ממש סגורה שאני א-מינית בגלל צד מסויים שבי שהוא מיני (האמנות שלי). אז אתמול תהיתי: כשאומרים לבחור או בחורה סטרייטים: "דמיינו שאתם עושים סקס עם מישהו מבן מינכם. כיצד תרגישו?" רובם יגיד שזה פשוט בלתי אפשרי עד כדי גועל. והחברה תקבל את זה ולא תגיד להם שיש להם פחד מסקס, ומאינטימיות וכו'. אבל בחורה שתגיד לגבי סקס עם גבר שזה בלתי אפשרי עד כדי גועל, כולם יגידו שהיא צריכה טיפול או שהיא לסבית (אותו כנ"ל לגבי גבר) ז"א, כל עוד זה לא לפי מה שהחברה רואה כנורמה, אז אי הרצון בסקס, הגועל שבאקט הזה, מהווה בעיה, פחד וכו'... לגבי עצמי. נצנץ בזמנו טענה שיש לי חשש מאינטימיות. ואולי זה נכון, אבל אני עדיין לא מוצאת את מקומי במערכת יחסים מינית. זה פשוט לא מושך אותי. האמת שיש בזה מן הגועל ודי דוחה...(חוסר האסטטיות וגם כל האקט החייתי והאגואיסטי הזה).

האמת שאף פעם לא חשבתי על זה ככה

אבל זה ממש נכון. לגביך, אמרתי את זה לא בגלל הא-מיניות.. אמרתי את זה יותר מהחוויה האישית שלי אותך ~נפשית~ דווקא. אפשר לפרש את זה כא-רומנטיות. קטונתי מלומר ותמיד סייגתי את דבריי. הבעיה עם א-מיניות / א-רומנטיות, היא ששניהם יכולים בקלות להסתיר בעיות של אנשים. מצד שני, אם זה מה שטוב לאותו אדם, זו לא ממש בעיה.. ולכן השאלה היא תמיד האם יש לך עניין בזוגיות/סקס ואת לא מסוגלת לממש אותה או לא. אם אין לך עניין - אין לך בעיה. אם יש לך עניין - יש לך בעיה. לפעמים [למעשה כמעט תמיד] בעיה במקום אחד משפיע על מקום אחר, לכן אני מאמינה שאדם צריך להתמקד במקומות שבהם הוא מרגיש הוא ~רוצה~ שינוי ו/או חווה קושי. ולא במה שהחברה מגדירה כ'תקין'. כל עוד החריגה המנורמה היא לא משהו שפוגע בך או באחרים ולא מגביל אותך בחייך בצורה שהיית רוצה לשנות, היא לא רואה בזה בעיה/מחלה. וההשוואה שעשית באמת טובה להסבר לציבור הכללי. אימצתי

מאז שהייתי בטיפול במגע

כל הזמן תהיתי אם זה באמת מה שאני רוצה. הגעתי לטיפול מסקרנות. לראות אם זה ישנה בי משהו. באתי עם נכונות לראות אם יש בי באמת צד שרוצה אבל חסום. ובסוף הגעתי למסקנה, שאין כזה צד. בדיוק כמו גבר סטרייט ש"לא רוצה" מערכת יחסים הומוסקסואלית. אז למה אצלי זה "לא בסדר" ואצל אותו גבר זה כן? שנינו "לא רוצים". בדיוק מאותה סיבה... גם משהו שהמטפלת במגע בהתחלה אמרה לי. היא אמרה: "האנשים שבאים אלי עם בעיות המגע רוצים מגע. הם רוצים יחסים מיניין, אבל יש משהו שחוסם אותם" אז איך יש משהו שחוסם אותי אם מלכתחילה אני לא רוצה כי זה פשוט לא משוך אותי? הנה דוגמא שאני יכולה לאמר בוודאות שזה חסם: ביום העצמאות רציתי ללכת להופעות. אבל נמנעתי כי פחדתי שמישהו ייגע בי בכל ההמולה (משהו שקרה לי ביום הסטודנט באוניברסיטה) פה אני יודעת שהפחד חסם אותי ומנע ממני לעשות משהו. אבל אני לא מרגישה את הרגש הזה לגבי סקס. אני פשוט מרגישה שזה משהו שלא מתאים לי לעשות.אני לא מתחברת לזה כמו שאני לא מתחברת לללכת עם תיק אופנתי שכולן משוגעות עליו ורק אני חושבת שזה שיא הכיעור (זה אומר שאני צריכה טיפול? או שיש בי איזה חסם שמונע ממני "לאהוב" את התיק הזה?) והשאלה הבאה: איך זה מסתדר עם חלק מהתכנים שאני מציירת? XDDDDD אולי זו הדרך שלי להוציא את הייצר שלי לחופשי ללא הצורך להשתמש בגבר/אישה שגם ככה לא מושכים אותי מינית (תכלס, זה באמת עוזר להוציא את זה מהראש שלי) אני חושבת שאני משתמשת בציורים גם כ"נקמה"
תגידי, מה קורה עם השאלונים של ד"ר דרבי. הוא לא היה אמור להבהיר את השאלות הבעייתיות שהיו בהם?

שוב, אני מסכימה איתך

ואמרתי לך כל הזמן שהשאלה היא אם את רוצה. וגם כאן בפורום כשניסיתי להסביר את ההבדל בין נפגעות תקיפה מינית שנמנעות מסקס לא-מיני דברתי על הרצון שנמצא שם ולא מצליחים לממש אותו. על מה שמכנים 'מיניות כלואה'. אם יש רצון ולא מצליחים לממש, זה דבר שכדאי לטפל בו. אם אין רצון, אני לא רואה סיבה. יכול להיות שיש לך רגישות גדולה למגע, אבל גם חוסר עניין בקשר אינטימי ולכן זה לא מפריע לך, אלה אם כן את רוצה ללכת למשהו המוני. לא הבנתי איך שאלת הציורים מתקשרת? איך זה מסתדר עם מה? עם זה שאת א-מינית? א-מיניות היא העדר ~משיכה~ לא העדר מיניות בפני עצמה (יצר) העובדה שיש לך סוג של מיניות שבאה לידי ביטוי בציורים לא שוללת בהכרח את היותך א-מינית. היא רק הופכת אותך לחריגה גם בנוף הא-מיני
בקיצור, המסקנה מכל זה היא שאת פשוט מיוחדת

אוח... תודה לשמוע את זה מפעם לפעם

זה מעלה את הביטחון העצמי (שהוא בד"כ למעלה, אבל אחרי אין ספור ביקורות זה קצת יכול לערער) טיינקס!

אפרופו "רגישות"

יצא ספר על "אנשים רגישים" שקנו לי. והתחלתי לקרוא אותו. זה מאוד מעניין. יש שם המון דברים שמאוד הרגשתי מזוהה איתם.

אני אשמח לראות אותו גם

רציתי לכתוב לקרוא, אבל אם כמות הספרים שיש לי על המדף שמחכים שאני אקרא אום, אני נמנעת מלומר את זה.. ולפני כמה ימים עשיתי כרטיס חבר לסטימצקי

תזכירי לי באחד מימי השישי שנפגש

להתבכיין אחת לשניה כמה העולם הזה מחורבן וצריך להשמיד אותו XDDDDD

XDD בואי נפתח קבוצה בפייסבוק

גם אנחנו רוצות להשמיד את העולם! לדעתי זו תהיה הקבוצה הכי גדולה שתאגד סביבה הכי הרבה אנשים

Berethor

New member
אויי לא, מה עכשיו גם את הפכת למיזנתרופית?

נא לדייק אתם רוצים להשמיד תאנושות ולא את העולם, את העולם במלא כבר משמידים עם הפגיעה בטבע, חוסר הארמוניה איתו וזיהום הסביבה..

Berethor

New member
אני חושב שההסבר לגבי הציורים הוא פשוט

יותר קל לך שזה אנשים אחרים ולא את. יכול להיות שברגע שזה כולל אותך מתחילים כל מיני פחדים, כמו שמקרה של ההופעה. בציור אף אחד לא יכול לגעת בך הרי, אז את מרגישה שהכל בא ממך ולא נכפה עליך או פוגע בך. אם את מציירת תכנים מיניים זה בהחלט יכול להמעיד על משיכה מסויימת עליהם, אבל לא משיכה מספיק חזקה כדי לרצות לשתתף בהם, בין אם זה ניטו מחוסר רצון או אם זה מחשש זה או אחר.

Berethor

New member
אז אוליי גם אני צריך הייתי להיות פסיכולוג

אבל גם ככה אני פסיכולוג שלעצמי, על כן לא כל כך זקוק לפסיכולוגים כיום. אני יוצא מהנחה שלכל יש סיבה, צריך רק למצוא אותה..

למעלה