אם אתה רוצה כיסוי
אתה צריך ש- 100% מהרכבים שנצפו בנק' א' יצפו גם בנק' ב'. לא? האם אפשר לרכב לא יצולם בכניסה, אבל כן יצולם ביציאה (כי הוא נכנס לשם מאיזה שביל עפר או אפילו ממחלף שעבר בדרך, למשל)? איך תוכל לאכוף כך את המהירות הממוצעת? או שאתה אומר שמ- 100% רכבים זה בסדר שרק 80% יצולמו, וכל השאר שיעשו מה שבא להם? לא חשבתי על זה ככה. אני מניח שזה אפשרי. אבל אתה כן מסכים איתי על נקודת הכניסה והיציאה מהקטע, לא? כך שאם יש רק מצלמה אחת מן הסתם זה לא יכול להיות קטע מפוקח, נכון? אתה יודע, עכשיו נפל לי האסימון, תוך כדי כתיבה. אני חושב על כביש 44 למשל, הוא מסומן כקטע מפוקח. אבל הקטע האמור מכיל רק מצלמה אחת - ליד מקוה ישראל (אחת מערבה, אחת מזרחה). הגיוני שצריך עוד מצלמה, לפחות בכיוון אחד מהשניים אם לא בשניהם. אבל אין. או שיש ולא חשבתי עליה. יש מצלמת רמזור אחת בבית דגן (מזרחה) ואחת במחלף השבעה (מערבה). אם אני לוקח את הרעיון שלך שזה לא משנה אם יש כניסות ויציאות, ואני מצלם כל אחד, כל אחד שעובר נגיד במחלף השבעה מערבה, כל אחד. ואז אני מצלם כל אחד במקוה ישראל, כל אחד. ואז אני עושה השוואה, ואם אני מגלה את אותו מספר גם פה וגם שם, אני מסתכל בזמן שלקח לו לבצע את הקטע. ביניהם יש (לצורך הדוגמה) 10 ק"מ, ומותר 70 קמ"ש. אם לקח לו אפילו שניה פחות מ- 8.5 דקות, זה אומר שהוא חייב היה לנסוע איפושהו במהלך אותם 10 ק"מ במהירות שעולה על 70 קמ"ש שאחרת לא היה יכול להגיע למצלמה השניה בפחות מאותו פרק זמן, במיוחד בהתחשב בעובדה שבדרך היו 3 רמזורים (גם אם בדרך פלא כולם היו ירוקים). המממ...