תהיו רגועים.

ady270

New member
זה לא נראה כך.

לפי המוטבע "צילום 2/2" וגם "זמן בין התמונות: 1.5 שנ'". מצלמות אדום מצלמות שתי תמונות כדי להוכיח תנועה. התמונה הראשונה בעת כניסה לצומת באור אדום. תמונה שנייה צריכה להראות שהמכונית במקום שונה בצומת מהתמונה הראשונה כדי להוכיח תנועה ולא עצירת חרום. כך ניצלתי מדו"ח פעם... בכל מקרה אף אחת מהמכוניות לא נראת במהירות 54 קמ"ש. בוודאי לא אחרי 1.5 שניות מכניסה לצומת באור אדום.

עומר TT

New member
שתי תמונות, מדידה אחת

למרות שמצלמת האור האדום מצלמת שתי תמונות עדיין יש לה רק סט אחד של לולאות, ולכן המדידה מתבצעת בכניסה לצומת, כנראה ביחד עם התמונה הראשונה, ומה שאנחנו רואים זאת התמונה השניה שצולמה שניה וחצי אח"כ.

מיצו

New member
מידע שגוי ומוטעה!

מדובר במייל שמסתובב כבר הרבה זמן. המידע שבפנים, אם בכלל הוא נכון, מתאים לתוכניות המקוריות שיצאו מתישהו בתחילת 2010, וגם הוא איננו מושלם ומלא. תתעלם מזה לגמרי ואל תפיץ את זה הלאה.

SarooT

New member
מצלמת המהירות ליד רגבה (עכו) פעילה כבר?

הבנתי שיש חודש חסד... (אני מקווה) קלטתי אותה קצת באיחור היום. אני אעדכן עוד יומיים/שלושה אם היא עובדת P:

מיצו

New member
לפי טענת המשרד לבטחון פנים,

המצלמה ההיא, וזו של לוחמי הגטאות, וזו של עין המפרץ - כלל לא אמורות להיות פעילות!

אם פי 3

New member
ברח... בכלל או כרגע?

מידע מהותי ביותר... למיטב ידיעתי, המצלמה ליד רגבה נעלמה, נשאר רק עמוד. לפני כמה ימים היא עוד לא הוחזרה.

סינבד

New member
מישהו שאל על גאטסו בלב המפרץ

הלכתי לבדוק היום, גאטסו זה לא. נראה לי שזה שייך לבקרת הרמזורים או משהו, המצלמה מכוונת לנת"צ ואין שום חירוץ בכביש.

orgeva

New member
על מצלמות נת"צ שמעת? קרא בפנים

השבוע היה כתוב בעיתון שהולכים להוציא אותם למכרז עקב הצלחת הניסוי. המלצמות לא עובדות על לולאות באספלט,הם עובדות על עיקרון כמו של מצלמות בכניסה לחניונים או כביש שש אשר מזהות את מספר הרכב. http://cars.walla.co.il/?w=/4705/1671049

For Martha

New member
גאסטו בין בנימינה לאור עקיבא (לכיוון דרום)-

עובדת ומצלמת. עצרנו היום אני וחבר והתבוננו בכמויות אדירות של פלאשים.. תזהרו!

כל הסימנים

וכל הפרשנויות מראים שמשהו סופר מסריח קורה פה. ובמדינה שלנו כמו במדינה שלנו כל עוד אתה לא חרדי או ערבי (סליחה על ההשוואה אבל זה שני המזרים היחידים שנלחמים על אמת בשביל העקרונות שלהם) אז אתה מקלל ת*** של האמא של מי שקידם את פרוייקט א'3 וממשיך ליסוע במסע חייך (כשאם תיסע בו מהר מדי הפלאש יבזיק עליך) בהצלחה שיהיה לנו,עם מטומטם שכמונו.

בכתבה בערוץ 2 לפני דקה

דני קושמרו שואל את השאלות שכולנו שואלים: 1) למה לא מפורסמת המהירות שממנה יצולמו הנהגים 2) מדוע הכסף שיגבה לא יושקע בתשתיות ובבטיחות בדרכים 3) מדוע כל המצלמות הם בכבישים בין עירוניים רחבי ידיים ולא ליד בתי ספר ובמרכזי ערים שם הסכנה מוחשית וגדולה יותר עם יד על הלב? הייתי ממליץ להורה/אדם הראשון שבנו/קרובו יהרג בתאונת דרכים בגלל חוסר במצלמות במרכזי ערים וליד בתי ספר לתבוע למדינה ת'תחת ובכך לסמן את הלך הרוח הציבורי.עם כזו מדינה שדואגת לאזרחיה האויבים שסביבנו מפחידים הרבה פחות.

holy crap man

New member
חמוד, אם תלך לבית משפט אחרי דו"ח

דאגו שתקבל כפל כנס וכמה חודשים בכלא. דיקטטורה לפנים.

למעלה