טעויות
כשאתה יוצא נגד זה שהארגונים של הומואים דתיים "גורמים לעוד ועוד אנשים להכנס למעגל הפעיל של ההומואים", למה בעצם אתה מתכוון בעצם? אתה סבור שהומו שידיר רגליו כל חייו מכל מפגש חברתי של הומואים (דתיים, או שאינםדתיים) יצליח להתנזר ממין כל חייו? את הסיטואציות הראשונות שלי עם גברים חוויתי הרבה הרבה לפני שהגעתי לארגון כזה או אחר מארגוני ההומואים הדתיים שעושים עבודת קודש. ואני משוכנע שרבים מהמשייכים עצמם לאירגונים אלו דומים לי בנושא זה. הארגונים האלה הם לא מה שמכניסים אנשים "למעגל הפעיל". בשביל זה יש את הצ'טים, את אתר ההיכרויות הידוע "אטרף" וגם מסיבות. מה שהארגונים האלה כן עושים, לדוגמא, סיוע לבני נוער הומוסקסואלים מרקע דתי להבין שהם יכולים גם לאהוב, ולא לראות בגבר אך ורק אובייקט מיני. אותה אהבה שמעולם לא תדובר במוסדות בהם הם התחנכו ולעיתים רחוקות מישהו נוסף בסביבתם הקרובה יכיר בה. הם מסייעים להומו להבין שעם היותו הומו לא נשללה אפשרותו וחובתו, כאדם מאמין, להיות דתי. ועוד. אז מה מכאיב לך כ"כ בפעילות הארגונים? זה שהם מסייעים לאדם להפסיק להתבייש במי שהוא? זה שהאדם מתמודד עם הנטייה המינית ובונה תוכניותיו לעתיד (בפן הדתי, ובכלל) על פיה?