תהיות

הפתרון הכי פשוט: סדנאות ומקומות מפגש לבני"ש

הומואים. שידברו בינהם ויקבלו תמיכה הדדית זה מזה

יש היום מספיק ויותר כאלה שרק מגבירים את הבעיה

הפתרון הוא רק בטיפול מקצועי תורני ותובנות קבליות באופן הכי דיסקרטי.

גנימדס

New member

הדיסקרטיות היא אסון, כשמדובר בהומוסקסואליות

הצורך לשמור את זה בסוד כאילו זה דבר נורא, מוביל אנשים מכובדים למעשים מכוערים, כמו נגיעה בנערים תוך ניצול מרות. ההומו נכנס לדיכאון ואף שוקל התאבדות. הדיסקרטיות היא מכשול לפתרון ולאושר.

מי שצריך טיפול - זה אתם שניכם

מה פשר האובססיה שלכם כלפינו? שמענו כבר את הבשורה הנפלאה שבפיכם. דברי ההבל שלכם לא שכנעו אותנו. תודה רבה על הניסיון להציל אותנו מאבדון. קראתם לנו אטומים, חילונים/דתל"שים, יורשי גיהנום, רשעים, מסתגפים בחטא בטומאה, מטומטמי לבב, בהמות ומה לא? אתם רק מוכיחים שאתם הומופובים נתעבים בכל מילה שאתם כותבים פה. אתם דוחים אותי. עכשיו עברתם לדבר עלינו בגוף שלישי ובהתנשאות. לא יעזור לכם. אנחנו נמשיך להיות פה!! סורו ממני כל פועלי אוון!!!

מושי 58

New member
לצאת מן הכישוף

מציע לך לצאת מן הכישוף ואופוריה שאתה נמצא בהן. במקום לגלות סודות של הגוף באופן שאינו מתאים לציווי התורה מציע ללמוד ולגלות את סודות התורה. כאשר תתחבר ללימוד זה באופן שיובן לך בשכלך תראה שינוי עצום וחיובי שיתחולל בחייך. זה בדוק ומנוסה. טעמו וראו כי טוב ה'.

conc2

New member
"זה בדוק ומנוסה"

וואו, אתה ממש מדען אמפירי למופת. האם ניסית זאת על עצמך (כלומר - האם הצלחת לשנות את נטייתך המינית ע"י השיטה שאתה מציע?).

מושי 58

New member
לא צריך את זה

אני חי מאז ומתמיד בדיוק כפי שהתורה מצפה ממני לנהוג: בתא זוגי straight

conc2

New member
מה הקשר?

שאלתי אותך על הנטייה, לא על איך אתה חי.

ומה הצעד הבא? לשרוף מכשפות?

אתה משתמש במונחים דמגוגיים במקום להסביר בהיגיון. כבר אמרתי בהתחלה שאיבדת אמינות בכותרת הראשונה שלך.

אני ממש לא באופוריה

אני שב ומדגיש שאתה חוטא בחטא חמור שאתה שופט פה מישהו, קל וחומר אותי, על סמך החתימה שלי. אין לך מושג עם מה התמודדתי בחיי, מי אני ומה אני כדי שתוכל לייעץ לי. בתור מישהו שהיה בטיפול פסיכולוגי, אין לי ספק שאליך בחיים לא הייתי הולך. אתה מניח באופן פשוט שכולם פשוטים, לא מורכבים ופתירים. אתה ממהר להסיק מסקנות על סמך שברי ופירורי עובדות. חיי עצומים וחיובים גם ככה. אתה משליך מעצמך שהם אינם. זוהי בעיה פסיכולוגית שלך - לא שלי! אני עובד את אלוקיי בדרכי שלי, ולך אין אמירה בנושא אין טביעת רגל. אני לא מבין את היומרה לנהל לי את חיי האמונה שלי. זה ביני לבין אלוקיי. המשפט שחותם את המשתמש שלי יכול להיקרא כלפי גבר (והוא אכן מופנה לחבר שלי), אבל הוא גם מופנה כלפי אלוקים. הוא דו-משמעי, אבל בעצם הוא אחד. החלמה מהירה וזריזה לך!

Nחמן

New member

גם אתה וגם יהודי פשוט זקוקים לטיפול פסיכיאטרי בהקדם.

בישיבות יש להקים חוגים לבני ישיבה הומואים

לערוך סדנאות ולדון בבעיות שיש להם. איך ליישב את הסתירה בין הדת ובין ההומוסקואליות שלהם, איך לבנות לעצמם חיים פוריים ומוצלחים כהומואים דתיים. איך להשיג את מטרותיהם החברתיות והמשפחתיות. זאת במקום השתיקה הרועמת שהישיבות מספקות בהווה. מושי, שכח מתוכנית 12 הצעדים הנוצרית שנועדה למתמכרים. עודד את ההומוסקסואל הדתי למצות את הטוב שבחייו בהתחשב בהומוסקסואליות שלו.

Nחמן

New member
לא זו הדרך!

יש לטפל בכל אחד באופן פרטני ובציבור לציין את המצווה "ואהבת לרעך כמוך" וד"ל

שיתוף חוויות בין הומאים דתיים הוא הפתרון,

לא הסתרה והעמדת פנים כאילו הכל בסדר. שיתוף והתייעצות הדדית - זה מה שאנחנו עושים כאן בפורום, וזה מה שצריך להיעשות ע"י מוסדות הדת

Nחמן

New member
נכון אבל...

בפרופורציה. תפקיד הישיבות הוא ללמד תורה ולא להעניק חינוך מיני ובוודאי לא להתיר את האסור. אפשר לדבר על כך באופן כללי בשיעור מוסר אבל שום רב לא יסכים לפתח את הנושא בישיבתו.יעוץ פרטני כן, שיחות כלליות לא.

למעלה