תהיה

evanescent

New member
שום דבר

חוץ מזה שאתה נורא מנסה לשכנע אותן שתכלית קיומן וטבען האמיתי הוא לשאוף לסיפוק הגבר ולהיות כנועות לו ולמלא אחר רצונו. ולתת לו ללא גבולות, כלומר להיות שפחות נרצעות או משרתות. סה"כ חתירה לשליטה בהן, שזה משהו שמדכא בני אדם ומקטין אותם, לא רציני. דבר שולי שכזה, חוץ מזה הכל בסדר.

כמובן גם אין לך שום הסבר ראציונאלי למדוע רחם ושדיים אמורים לעשות אדם כנוע ולמה פין אמור לעשות אדם שולט ומנהיג, אבל זה לא מפריע לך להתהדר בחשיבה עצמאית שיש לך כביכול ולנסות להקטין נשים שלא מקבלות את זה כאקסיומה ומבטאות רצונות ורגשות אחרים לגמרי, כאילו הן אלה שלא חושבות. כי אם לא תקטין אותן איך הן יקבלו את הנהגתך בעיניים עצומות? אתה הרי חיב ללכת על זה, זה מה שיש לך, בהעדר הסברים ראציונאליים אמיתיים להבדל ב"טבע" שאתה נורא רוצה שנשים ישתכנעו בו.

WTF ?

אני לא מחפש משרתת, וגם לא לשלוט באפחד
אני מחפשה אישה
אישה נשית

צר לי שבימינו רובכן לא מבינות מה זה אומר בכלל
אבל זו כבר בעיה שלכן עם עצמיכן

אבל אני גבר ואני מחפש אישה
לא חבר

evanescent

New member
ב"נשית" אתה מתכוון

מישהי כנועה ופסיבית בהכרח שתאמין שאתה צריך להנהיג אותה מתוקף היותך בעל פין? מישהי שתראה בשאיפה לסיפוק גבר את טבעה האמיתי ומטרה מרכזית בחייה? ולמה זה צריך להיות מה שאומר להיות אישה, יש לך לזה הסבר ראציונאלי? לא, אתה מקווה שיקבלו את זה כי אתה אומר שזה ככה.

או שמה אתה טוען ששאיפה לסיפוק הגבר, נתינה לו ללא גבולות, עשית רצונו ולהיות מונהגת על ידו אלו מילים שאני המצאתי ולא יהיה ניתן למצוא אותן בהודעות שלך בחיפוש? אם אתה לא מכיר בזה שדברים כאלו מהווים רצון בשליטה זו כבר בעיה שלך שקשורה כנראה לכישורי שפה. האמת שאין הבדל בינך לבין מישהו שינסה לשכנע שחורים שטבעם האמיתי הוא לקבל הוראות מלבנים ולספק לבנים, אבל אתה לא מספיק חושב בשביל להבין את זה על עצמך. אתה לא מנתח תופעות חברתיות ולכן אתה לא מזהה תופעות דומות לחלוטין. זה לא באמת משנה בגלל איזה הבדל ביולוגי לא רלוונטי אתה מיחס לעצמך עליונות והנהגה. זה לא משנה אם אומרים שזה בגלל צבע עור או בגלל אברי מין, זו אותה תופעה של רצון לשלוט באחרים ולנצלם לשירותך.

זה מה שאת אולי תופסת כנשית

למרות שמבחינתי רק צריך להוריד את הכנועה ופסיבית
וגם לא כי אני בעל פין, אלה כי אני בעלה, הגבר שלה
והיא רוצה להקדיש לי את חייה

או שמה אתה טוען ששאיפה לסיפוק הגבר, נתינה לו ללא גבולות, עשית רצונו ולהיות מונהגת על ידו אלו מילים שאני המצאתי ולא יהיה ניתן למצוא אותן בהודעות שלך בחיפוש?

בטח שתמצאי את זה בהודעותי
מה הבעיה עם נתינה ללא גבולות ?
מה הבעיה עם עשית רצונו ?
מה הבעיה עם להיות מונהגת על ידו ?
מה הבעיה עם כל זה ?

או שאולי בילבלו לך את הרגשות עם מחשבות שונות ומשונות (בהשגחת הפמניזם הרבני)

זה לא בגלל שיש לי איבר זכרי גדול ויפה
זה בגלל שאני גבר והיא אישה (תקינה)

מה הפחד שלך לתת ללא גבולות ?
מה הפחד שלך להעניק ללא מעצורים ?
ולמה לעזעזל את מחפשת אהבה אם את שקועה בגבולות וחומות ?

זה לא סתם גבר
זה בעלך, זה הגבר שבחרת לחלוק איתו את המסע שלך בעולם
אם לא תעניקי לו אז למי כן ?

evanescent

New member
לאף אחד לא אעניק ללא גבולות בכלל

אני אדם עם אינדבדואל שמתחשב גם בעצמו, לנתינה תמיד יהיה איזשהו גבול. אתה כן רוצה להעניק למישהו ללא שום גבולות? אתה הית רוצה שיהיו לך בעלים? אם לא, תחשוב למה לא, ואז תתאמץ חזק ותחשוב על הרעיון המהפכני שגם יצור אנושי שנולד למין נקבה יכול להרגיש את אותו רצון בחופש וביטוי אינדבדואל. אני יודעת שזה מעל רמת החשיבה שאתה נוהג להפעיל אבל נסה להשתדל כאן.

מה עושה אותך גבר אם לא אברי המין שלך? אם הית נולד למין הביולוגי "נקבה" אז גם הית קורא לעצמך גבר? רוב האנשים מגדירים את עצמם גבר או אישה לפי המין שהם נולדו בו. אז זה כן בגלל שיש לך פין, ואשכים.

אותי כביכול "בלבלו עם רגשות" אבל הסבר ראציונאלי ללמה במקור אמורים להיות לי רגשות אחרים אין לך, כמה צפוי
. אתה חושב שאם תחזור על איך אישה צריכה להיות אז לא ישימו לב שאין לך נימוקים לזה ויאמינו ל"חשיבה עצמאית" שאתה מיחס לעצמך?

למה אתה כל כך משקשק מרעיון השיוויון בין המינים שאתה חיב להכניס נתינה לא שיוויונית להגדרת הנשיות? אתה מפחד שאם איזה גורם חיצוני לא יקבע לך עליונות ותפקידים מוגדרים אז נשים לא ימצאו מספיק סיבות להעביר אתך חיים? אתה מעריך שאין לך אישיות מושכת במנותק מהמין שלך?

אני בכלל לא משקשק מהרעיון לשיוויון

אני פשוט בז לו ולתלמידים שלו

זכר זה מי שיש לו איבר מין זכרי
גבר זה מי שנשים נמשכות אליו

אין הסבר רציונאלי ללמה אוהבים, אז ?
אין אהבה?

יש לי הסבר רציונאלי אם את רוצה, אבל אני בטוח שאין לך את הכלים להבין אותו

התנועה לשיחרור האישה הוקמה ע"י משפחה השניה בחוזקה בארה"ב (בעולם כולו) נקראים הרוקולפרים (רוקופלר)
הם האירגון שמממן והתחיל והמציא את התנועה הזו (אחת מיני רבות)
והיו להם 2 אינטרסים שהם היו שורש הרעיון

1) אפשר לגבות מעוד חצי מהעולם מיסים (שזה להכפיל הכנסות בכלום שנים)

2) ונשים יכנסו למעגל העבודה ויאלצו לשלוח את הילדים שלהם למוסדות החינוך (שגם ממומנות ע"י אותה משפחה)
וכך התא המשפחתי ישבר, והילדים יתחנכו ע"י המערכת ויגדלו לראות את המערכת כאמא ואבא, כדמות המורה והמחנכת שצריך להשמע בקולה, ובכל לשלוט על אוכלוסיות שלמות

מספיק רציונאלי?

או שאת רוצה הסבר של מומחים לפסיכולוגיה ומשיכה כדי שיסבירו לך שהמוח/המודע שלך דורש שיוויון
אבל התת- מודע שלך חולם על עולמות אחרים לגמרי

שלא לדבר גם על כך שלמה בכלל שנרצה שיוויון ?

LdsPdV

New member
תגיד סוק

בתור אחד שבז כמעט לכולם (לפחות לכל מי שלא מסכים עם דעתך), אתה עדיין לא מצליח להבין למה כמעט אף אחד לא לוקח את מה שיש לך לומר ברצינות ?

חשבת פעם שאם תשנה את הגישה שלך (כלומר תתחיל לכבד דעות שונות משלך במקום לבוז להן) אולי גם אנשים אחרים יתייחסו למה שיש לך לומר בכבוד ?

יתכן וזאת הצעה שערורייתית, אבל לדעתי שווה לך לנסות (לדעתי במצבך, באמת שאין לך מה להפסיד...
)

מה זאת אומרת במצבי ?

הייתה מתחלף איתי בכל יום, על מה אתה מדבר ?
אתה יכול להשוות אותך אלי?

LdsPdV

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

לא הייתי מתחלף איתך בעד שום דבר שביקום...

אני לא מנסה להשוות בינינו (מה זה ייתן לי ???)
מעניין איך אתה משווה את עצמך אלי (הרי אתה לא מכיר אותי ולא יודע כלום עלי, אבל כנראה שזה ממש לא מפריע לך לנסות להראות לעצמך שאתה "שווה יותר"...
)

אתה חושב שאני לא יודע כלום עליך

כי אתה לוקה בתקשורת עצמית/חברתית/בין אישית מעוותת למצומצמת לחלוטין

אז אתה בכלל לא יכול לדמיין כמה אני יודע עליך רק מלקרוא את מה שאתה כותב
שלא לדבר על הידיעות שלי מאיפה אתה ניזון ומה מאכילים אותך

למעשה אתה עצמך לא יודע מי אתה, ברור שיש את מי שאתה חושב שאתה, אבל זה רחוק מלעשות את זה מציאות

אי לכך ובהתאם לזאת אחרי השוואה אישית בין הנשמה הגבוה שלי לנשמה הכלואה שלך
אין מה להשוות
מהצצה קלה למילים שלך אני יודע איזה אג'נדות אכלת
כך שאני יודע על העליך הרבה יותר ממה שאתה חושב

LdsPdV

New member
אתה מדהים אותי כל פעם מחדש

במסקנות המטופשות שלך...

אתה יודע מה ההבדל הכי גדול בינינו ?
אתה אולי מאוד גבוהה במילים (זה ממש לא נכון, אבל מה אכפת לי, אתן לך את הקרדיט) אבל כל כך חלש במעשים...
בניגוד אליך, לי אין שום כוונה לדבר באג'נדות ובשאר הפרופגנדות שאתה משתמש בהן (שמזכירים לי בעיקר את האינקוויזיציה...).

זה שאתה החלטת שאתה יודע במה אני מאמין, מה הדעות שלי ואיך אני מתנהג - רק מראה כמה תהליך הסקת המסקנות שלך מתפוצץ מטעויות קריטיות...
מאכילים אותי ? מה אתה יודע עלי לגבי מי האכיל אותי ומה הסכמתי לאכול ?
מה שבטוח, אותך הרבי האכיל טוב טוב (וסגר בפניך כל אפשרות לחשיבה עצמאית).
זה שאתה חושב (או אפילו בטוח שאתה יודע) כבר מראה לי כמה אתה יהיר.
הרי ברור לכל מי שיש לו טיפת אינטיליגנציה ויכולת חשיבה שאני מכיר את עצמי קצת יותר טוב ממה שאתה מכיר אותי - אבל מבחינתך אתה מכיר את כולם יותר טוב ממה שהם מכירים (תגיד, אתה בטוח שקוראים לך סוקרטס ולא יהוה ???).
אני לרגע לא מתיימר לשחק אותה "יודע מה נכון ומה לא" ואילו אצלך לא רק שאתה טוען שאתה יודע הכל, אתה גם כל כך בטוח שאתה צודק שאתה מרשה לעצמך להטיף לאנשים אחרים מה נכון ומה לא...

הכי יפה שההשוואה שלך בין נשמות נסמכת על כתיבת פוסטים ותגובות בתפוז (וזה כבר מראה לי כמה אתה מבין בנשמות...).

אפרופו נשמה, בניגוד אליך, הנשמה שלי לפחות חופשיה משיעבוד לרבי...

שא ברכה סוק (במקרה שלך, אין ספק שרק אלוהים יכול לעזור לך...)

evanescent

New member
לא הבנת, הוא שווה יותר ממי שבא לו

להגיד שהוא שווה יותר ממנו, זה לא משנה מי. מה צריך לדעת עליך מישהו עם תיאורית עליונות מולדת? מספיק לו שהוא עצמו.

נבערים לא ישכילו....

שאם את עצמי מכבד אנוכי בכס המלוכה
אז על אחת כמה וכמה את אישתי (שזוכה גם לשבת על כס המלוכה)

עכשיו תשאלי את עצמך עם נסיך היה מתפשר עלי כנסיכה?

(סתם היה בא לי להצחיק את עצמי)

evanescent

New member
אני בזה לאריסטוקרטיה

אז קשקושים על נסיכים ומלכים לא מדברים אלי, מצטערת. לך חפש מישהי שתזרוק לה "נסיך" וכולה תהיה

ברור לי שזה לא מדבר אליך מתוקה

לקרוא לעבד נסיך זה להזכיר לו את מה שהוא לא

ומה שאת לא שמה לב אליו , זה שבכלל לא כולן רוצות להיות כמוך
ממש ממש לא
אולי כולם רוצות שלום עולמי כמו הנאום המרגש שלך מההודעה הקודמת
אבל ביום יום נשים בכלל לא חולקות איתך את אותן רצונות מהגברים שלהן

כך שמה שאת עושה זה זה בזה לכל הנשים של חושבות כמוך (שתסמכי עלי זה הרבה)

אז מי משליט על מי דעות ותפיסות ?
אני על אישתי שמרצונה שם
או את על לפחות מיליארד נשים (שלא מרצון שומעים את עלבונותיך)

http://www.youtube.com/watch?v=ZfNsiAz-XL8

evanescent

New member
ודאי שאתה.

צריך להיות בור בשביל לא לזהות שהתפיסות שלך מכוונות לשליטה וניצול אחרים. אחרות גם נחשב, לדאבונך. וטיפ לחיים: כל מי שמנסה לשכנע אותך שצריכה להיות לך מטרת על לספק אותו, תבין שללא ספק הוא רוצה לשלוט ולנצל אותך. לא משנה מאיזה מין אתה ומאיזה מין הוא. לצערך יש גם נשים שמבינות את זה.

מה שנשים רוצות זה דבר אחד, אתה לא צריך ללמד אותן מה, ובבירור אתה מנסה. אם הית כל כך בטוח שהן רוצות את מה שאתה אומר לא הית טורח לנסות שכנע אותן. רואים שגם כשנשים מעידות על עצמן שהן לא רוצות את מה שאתה אומר אתה מנסה להקטין אותן באיזו דרך דבילית שמנסה להגיד להן שמה שהן אומרות לא נחשב. ראיתי את הדינמיקה הזאת פה אתך יותר מפעם אחת.

צר לי על נישמתך העגומה

אבל את פשוט סובלת כנראה מעיוות רגשי חמור מאוד, שגורם לך לחשוב שכולם מנסים לשלוט עליך

מעבר לכך שאני רואה שהמחלה גם השכיחה ממך את הרעיון של נשואין/זוגיות/חיבור
זה לא ניצול ולא שליטה, עושים עבור אדם כי אוהבים אותו

אבל מה לליבך העגום ולאהבה , אה נסיכה
את כבר מזמן שכחת מה היא אהבה
ואני מבין אותך לגמרי
בטח שמי שמשתמש בכלים לא נכונים כדי לשתות בסופו של דבר ימות מצמא

אבל בהצלחה עם זה יקירתי, אני בטוח שאת בדרך למצוא אחלה גבר יציב ומלא ביטחון

evanescent

New member
אה, מעניין, זוהי אהבה?

אז למה זו לא אהבה גם אצל הגבר כלפי אשתו? למה אתה לא מטיף גם לגברים לנתינה ללא גבולות ולמטרה עיקרית בחייהם של סיפוק נשותיהם?
ואל תגיד פשוט "ככה זה בטבע" או כמה משפטים שזו השורה התחתונה שלהן, כי אין סיבה שאני אאמין.

יש לי ניחוש, אני לא הולכת לקבל תשובה ענינית אלא עוד איזשהן אמירות אישיות מומצאות עלי...

לא חושבת שכולם מנסים לשלוט עלי, אבל כאמור, מי שאומר לי שאמורה להיות לי מטרה עיקרית בחיים לספק/לשרת אותו, אז כן, אותו אחד רוצה שליטה.

ואם במקרה אתה חושב שאתה מהווה דוגמה לגבר מלא ביטחון אז להערכתי יש לך טעות, אדם מלא ביטחון אמיתי לא מרגיש צורך להשתחצן כמו שאתה משתחצן, ולא רק בשרשור הזה.

מי אמר שלא, יעמה !

יצא לך או למישהו מכם אפילו פעם אחת לשאול אותי איך אני חושב שהגבר צריך להתנהג
או איך שאני רואה את עצמי מתנהג?

או שהתיכנות שלכם זה רק ששומעים את הסיסמא עולה התוכנה "פמניזם"

בטח שאת לא תקבלי תשובה עיניינית, את בעצמך לא עיניינית
מה יש לי לדבר איתך בכלל אם את בכלל לא רואה בני אדם, את רואה רק מכונות נתונים
לכן הם שוים, לכן את רואה אותם שווים
כמו חיות

את כמובן לא מבינה מה אני אומר
כי מה שקורה אצלך זה שאת באמת חושבת שעם המילים שאת אומרת את מבטא את הרגש שאת רוצה לבטא
וגם אחרים מסביבך עושים את אותו דבר

כשבעצם השניים שונים, רק שאת לא רואה שיש שניים, את רואה רק אחד (כי את חד מימדית)

ותגידי לי גאוותנית שכמוך
מה תעשי כשיהיו לך ילדים ?
גם להם תתני עם גבולות ובלי לשרת אותם ?
(שכשאני מסתכל על אישה אני רואה גם איך יראו הילדים שלה, שזה עוד אחד מהקרטיריונים שלא עברת אצלי, מהסיבה שאין סיכוי על הפלנטה שאני עושה ילדים עם בני אדם עם תפיסות כאלו)

ושוב, אל תחפשי תשובה קונקרטית, כי מבחינתי את אפילו אלף בית של בני אדם לא מבינה
כך שהשאלות שלך תלושות מהמציאות

evanescent

New member
אני פשוט ראיתי

שאתה מפזר פה כל הזמן קביעות לגבי זה שנתינה ללא גבולות זה טבע של נשים ולא ראיתי שאתה מפזר קביעות דומות על גברים ביחס לנשותיהם.

מה שיוויון קשור לחיות? אתה זורק דברים חסרי פשר והיגיון. מחיות אחרות מאנשים אין מה לצפות שישאפו לשיוויון, זו תוצאה של מוסר ומוסר אנשים פיתחו.

ילדים לא קשורים כאן, אתה דוגל באי שיוויון בין נשים לגברים וזה הנושא. האם גברים לדעתך אמורים גם להעניק לנשותיהם ללא גבולות בדיוק כמו שנשים לדעתך אמורות?

אני ראיתי את התשובות שאתה נותן לנשים על ה"טבע" שלהן גם כשהן אומרות לך בפירוש שזה לא מה שהן רוצות, ואיך אתה מבטל את הדברים שלהן כלא נחשבים בגלל איזו שטות שקבעת על יכולת ביטוי הרגשות שלהן, אז אין מה לטעות הרבה בנוגע ליחס שלך לנשים ולא נדרשות הרבה שאלות נוספות. כל אדם אינטלגנטי יבין שסה"כ מדובר פה בניסיון השתקה, אפילו לא מתוחכם במיוחד.

למעלה