תהיה שעלתה אצלי

שלום ננדין לחזק את דבריך ,

כמי שהכשיר חברה ללחימה חופשית וראה עד כמה החברה עובדים אז 3 שעות זה מעט זמן עבודה יומית. החברה בזירות הפתוחות הם יותר מאשר "שרירים" . היכולת הטכנית שלהם מדהימה , בשנים האחרונות הם עובדים על מגוון מאוד רחב של מיומנויות לחימה (נכון נכון זאת זירה אבל הם בהחלט מקצועניים בתחומי הלחימה ואפילו יותר מאחרים שלא עוסקים בכך והכוונה גם לפאן "הרחובי " ) . לוחם מיומן העוסק כמקצוען בתחום הלחימה בזירה החופשית , מתאמן בין 5 - 8 שעות אימון יומיים שבעה ימים בשבוע. הכוללים : אימוני טכניקה במגוון רחב מאוד של תחומים ( עמידה : מכות ידיים , מכות רגליים , הפלות וכו'... קרקע , כושר גופני יעודי וספציפי לענף , המון עבודת כוח וחיזוק ועוד... ) , בין היתר צפיה בקרבות , למידה של יריבים פוטנציאליים , הכנות מנטאליות וכו'... אחד כזה שמקדיש את כל שעות היום מלבד שעות השינה לאימונים כאלה או אחרים בהחלט ראוי להערכה וכבוד ולעובדה שאין לו גוון עור או מבנה פנים כשל איש מהמזרח הרחוק אין כל נגיעה לעובדת היותו לוחם בחסד . בכל אופן , כשמישהו עובד כל כך ברצינות על מגוון כל כך רחב של מיומניות שהגדרתי בעבר "לוחם" כל שיש לנו לעשות זה להוריד בפניו את הכובע ולקוות שלנו היתה ההזדמנות להתאמן כמוהו או להתקרב לכזאת רצינות.

Tonjin

New member
48 תגובות ב15 שעות בנושא

"מי יותר חזק"... זה שיא חדש, לא?

floppy disk

New member
אתה פשוט כל כך חכם ובוגר

באמת.. הרי אין מקום בפורום הנהדר הזה לדיון השוואתי בין שיטות שונות. זה נתפש אוטומטית כלא בוגר ואינפנטילי, בעוד שמצב בו הפורום רווי בהודעות מסוג "אני מחפש אומנות לחימה", הוא כמובן - מבורך. אני באמת מצטער שהופרה ההרמוניה הנהדרת בפורום, שנובעת ככל הנראה מסלידה (לא בוגרת) שלכם מאומנויות לחימה (קלאסיות?) שונות מBJJ/MMA וכו'. הכוונה של המשתתפים בדיון לא היתה חס וחלילה לגרום לפורום הזה לחיות במקצת, כי הרי זהו תפקידם של המנהלים שכידוע עושים עבודה מבורכת, לדוגמת העלבות קטנוניות ביחס לגיל המשתתפים בדיון. יכול להיות שאתה מתאמן יותר זמן משאני חי, זה עדיין לא הופך אותך לאובר חוכם. מצפה בכיליון עיניים למחיקת ההודעה הזו.

ננדין

New member
תגיד, אתה בכלל קורא בפורום???

רוב הכותבים בפורום בכלל לא לומדים BJJ/MMA וטונג'ין הוא אחד מהם ולמעשה הוא מתאמן בטומנות לחימה קלאסית...

floppy disk

New member
הגבתי לאוהד סמט

שאני מודע לכך שגם הוא לא מתאמן בBJJ/MMA אלא בקונג פו או משהו כזה, אבל אי אפשר היה להתעלם מהזלזול שלו במשתמשים בפורום שהוא מנהל.

floppy disk

New member
ברור ש../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif

הרי אף אחד לא אוהב שנוגעים בפרות הקדושות שלו. ובדיוק כמו דו קרב, קשה לכם גם לקבל ביקורת על מנהל שדואג להעליב משתמשים אחרים ולדכא את הנושא הפעיל היחיד כמעט בפורום שהוא אמור לטפח.

ננדין

New member
פלופי אתה צודק!

למרות שרוב חברי הפורום לומדים א"ל קלאסיות אנחנו עדיין לא סובלניים כלפי א"ל קלאסיות ואנחנו נוטים כלפי BJJ/MMA למרות שרוב הכותבים פה לא מתאמנים בBJJ/MMA. אתה יודע מה? תכתוב את השאלה הזאת בכל פורום א"ל לחימה רציני אחר באינטרנט (זר...) או בפורום אומנויות לחימה קלאסיות ותראה איזה תגובות תקבל אם בכלל...

crane

New member
טונג', חלק מהתגובות בנושא הן

"החיים הם לא Shaolin Challenges Ninja" (זה מהאתר הזה שכבר פירסמתי כאן. זה אחלה אתר, איך זה שלא אמרת עליו כלום?).

אתה יודע מה האתר הזה מראה?

שהחל מ97 בערך היחידים שעושים סרטי א"ל הם סטיבן סיגל, ואן דאם, ג'י צ'אן ועוד שניים שלושה סינים שחיים מאקרובטיקה. זה קצת עצוב.

לא מדויק.

פשוט היום יותר נפוץ סרטים שמכילים א"ל וגם עלילה (רחמנא לצלן), כגון מטריקס, נמר דרקון וחיקוייו, וגם קיל ביל.

עלילה?! סרטי קונג פו זה כמו פורנו

יש להם עלילה קלושה שבאה להצדיק את האקשן.

Arpegio

New member
כן ולא

איש אחד אמר פעם "קונג פו היא האמנות שבזכותה האנושות השכילה ליצור קובץ של הסרטים מהגרועים בהיסטוריה". אתה צודק בקשר לדימוי לפורנו - רוב הסיכויים שמישהו רואה סרט קונג פו בשביל לצפות בטכניקות שם מאשר בעלילה עצמה, כמו שבפורנו לא צופה במטרה להביע עניין ב"עלילה" שם. אבל תכלס יש הרבה סרטים שהם לא מוגדרים כסרטי קונג פו, אבל יש שם שילובים של אמנויות לחימה בקרבות וחלקם סבבה. לדעתי לפחות. (כמו שאמרו למעלה מטריקס וקיל ביל). אגב משום מה מאוד התחברתי לקיל ביל, לא יודע למה.

אני רואה סרטי קונג פו כמו שאני רואה

תחרויות MMA. זה יפה מאוד, זה מרשים (כל אחד מסיבה אחרת) ולשניהם אין ממש קשר ישיר לאימונים שלי. אפשר לראות סרטי קונג פו ולהסיק מזה שנזירים הם הכי חזקים (מסתבר) ואפשר לראות את הבריונים המנופחים בPRIDE ולהסיק מזה מסקנות אחרות (גם כן, איך אומרים, מסתבר). עניין של הרגשה.

ננדין

New member
אז רגע, לא הבנתי משהו...

אז מתקיני כבלים לא עושים כלכך הרבה סקס כמו שחשבתי???
אז סתם ביזבזתי זמן במכללה לטכנאות ובניסיונות להתקבל לHOT??? נא לקרוא במבטא גרמני: "I'm karl, i came to fix your cable..."

למעלה