חלילה מתנשא.
שמע, בנושא הקונקטורים שציינת, אתה דווקא צודק. לא הספקתי פשוט להגיב שם. אם זהו אכן העניין של תיאום מערך המגבר הספק, דרך הכבל ואז לאנטנה אז יש צדק בדבריך. אני זוכר את המקרה. הרי במעבדה מתאמים את המגבר הספק לנגד דמי של 50 אוהם. זה כמו להתאים אותו לאנטנה. את הכבל אין הרבה מה להתאים, הוא צריך להיות 50 אוהם ועשוי טוב בקצוות שלו. וכמובן גם האנטנה צריכה להיות מתואמת ל-50 אוהם. פאשלה בדרך, ויש ירידת הספק משמעותית, פאשלה גדולה, והנה הלך טרנזיסטור סופי אם אין הגנה. בנושא ה-2.4 בארץ ובעולם, לא יודע מה איתך, אבל אני החזקתי ביד את היחידות WLAN הראשונות לפני 10 שנים, ובארץ. לגבי מה שאמרת, שחובבי הרדיו מקבלים ציוד על מנת לעזור בפיתוחו אני יותר ממסכים. שמע, חובבי הרדיו זה חלק חשוב מאד בעולם. איציק, אולי התנפלתי על הודעתך כי אתה היית הטריגר. אני פשוט כ"כ עצבני על הזלזול של אגודת חובבי הרדיו במה שנקרא חובבי הרדיו בישראל. יושבים שם אנשים שלא חושבים להתפתח אל מחוץ גבולות הקשר הווקאלי. במקום לעלות לדיגיטאל. במקום לעלות לתקשורת רחבת פס. במקום לפעול ולבקש איזה ספייס בעמוס לשידורי טלויזיית חובבים שכל המדינה תוכל לראות, ולראות שהחובבים עדיין קיימים ובועטים. מה עושים במקום? מסיבת חורשה עם מכשירי קשר. תסלחו לי. לכו תלמדו מהחובבים בשאר המדינות שלא עוצרים לרגע. בגלל זה אני קופץ (כמו חמור בראש) כל פעם שמישהו מזכיר "חובב רדיו מורשה". בכל אופן, צר לי אם כיוונתי את הזעם אליך יותר מידי. אני טוען שאם ישנם חובבים לא מורשים, שעולים ברמת התחומים של מה שהאגודה מציעה למשל לחובבים מורשים, אז האגודה בצרות. וגם החברות והרשיון שהיא מעניקה בצרות. בכל אופן איציק, האם יש לך כבל LMR? אני צריך באופן בלתי אפשרי אחרת, להוביל 2.4Ghz לאורך 10 מטרים עד לאנטנה במינימום הפסד.