תדע כל אם עבריה

צימעס

New member
למשל - הבן של יוסי, בראיון הכרות?

או אולי הת"שנית? אגב, חשבתי שוב על ה"לא מחזירה טלפונים, אפילו לא כדי לומר שאסרו עלי לדבר אתי" - זכור ש(גם )היא ילדה בת 18.

יוסי ר1

Active member
ילדה בת 18? נכון.

בחרו אותה לתפקידה, חיי אנוש הפקידו בידה. היא אמורה לגלות אחריות, לפחות כמו ילדה בת 18. הרי לא היית משתמשת בטיעון הזה אם חייל בן 18 היה נוהג שלא באנושיות כלפי פלסטינאים, משפיל או מכה אותם, כי עצבנו אותו. היית מצפה שיישפט ויתן את הדין, למרות שהוא רק בן 18. מה לעשות, זה הגיל בו מגייסים, זה הגיל בו מטילים אחריות, וזה הגיל שמצפים שהם יפעלו בצורה אחראית, כל אחד בתחום שהוכשר לו. להזכירך, יש בני 18 שנוהגים מכונית בפזיזות מעוררת חלחלה, אבל יש גם בני 18 שמכשירים אותם להטיס מטוסים בשווי מליוני דולארים, ונותנים בידיהם נשק שעוצמתו יכולה להחריב שכונה שלימה. ומצפים שינהגו באחריות.

מוגג

New member
האם את טוענת שאינני אם עבריה?

האם רק נשים יכולות להיות אמות עבריות? ______________________________________________________________________- ותודה לכל מוריי שבזכותם סליחה שאני פמיניסט.

גנגי

New member
והאם גם נשים לא לסביות (טפו) יכולות?

(אין לי כוח להביא לינק, היכבדו וגשו לפורום תרבות הסמוך, הציגו את עצמכם וייתנו לכם להיכנס, ואם המנהל שם אולי גם יציעו לכם ליקר קפה)

גנגי

New member
אוי, שאני מטומטמת!

הייתי בטוחה שאני כותבת באח"לה. נו, טוב, עכשיו כולם יודעים שאני קשישה דמנטית חסרת תועלת.

יוסי ר1

Active member
../images/Emo24.gifגנגי יקרה, תמיד את כותבת אחל"ה,

|גם כאן, גם שם. אם את מבולבלת על הבוקר, אולי מפלס האלכוהול ירד בדמך מתחת לקו האדום. תגיעי בדחיפות למפגש הפורום הבא (שמועות אומרות שידובר שם על אידיש, אבל בינתיים רק שמועות) ותקבלי כוסית יי"ש לאיזון האישיות.

הוא אמר גם

שהאישה העברייה מועלת בתפקידה אם לא הביאה כך וכך (לא זוכרת כמה בדיוק) ילדים, לא?

גלבועא

New member
זה טוב? זה רע?

כי אצלי זי ממש רע, ואב'שלי החזיר לעצמו את שמו מהגלות, עאלק, ועכשיו הוא הפך לחבי"ץ
חבי"ף או החבי"ף - חיים בן יצחק פלאצי. אני פשוט לא משנה כי אני מהסס - בנדק-חבי"ף.. מהצד השני.. מי יודע?

יוסי ר1

Active member
מעניין. חשבתי שקרוב לבנדוק הערבי,

כינוי לציפור בת תערובת, לייתר דיוק הכלאה בין חוחית לאחד הפרושיים - ירקון או קנרית. הבנדוק שר ומזמר בקול ערב ביוטר, ומחירו שווה בערך למשקלו בזהב, אולי אף יותר. לצורך יצירת הבנדוקים כמעט והשמידו הערבים את אוכלוסיית החוחיות בארץ בצייד פרוע בלתי חוקי, שכן קשה מאד ליצור הכלאה מוצלחת, רק מעט מנסיונות רבים מצליח.

גלבועא

New member
בנדוק הערבי הוא של הנוצרים

והוא בדיוק ה-בנדק ההונגרי. נדמה לי שכבר סיפרתי פה את "היסטוריית ה-בנדק".

למעלה