תגידו,

Bleed for Me

New member
כן גם לי יש...

אני מאוד מקווה שאני לא אהיה פקידה בקירייה..כי עד עכשיו לא דיברו איתי על משהו אחר..

דללה

New member
מכירה את ההרגשה...

במודיעין שום דבר לא סגור עד הרגע האחרון, ותמיד היו לי את החששות האלה של מה יקרה אם אני אפול? ואם אני אגיע להיות פקידה בקרייה או בבקום ואחזור יומיות?? אני מאחלת לך שתגיעי לתפקיד שימצה את גבול היכולת שלך

איזה אפליה.. מה עם הבנות שעושות ש"ל?!

... עונה לגבי שירות לאומי
.. כן, גם אני די מפחדת מהיום שאחרי המסיבת סיום, מצד אחד אני ממש מחכה לזה,הכל כ"כ לחוץ... אבל מצד שני, אני יודעת שאחרי המסיבת סיום בודדים הימים שאני אראה את בי"ס שוב (בתקווה שאני לא אצטרך מועד ב'
), וזה מוזר פתאם להיות בלי מסגרת.. ואני יודעת שלא עם כל החברות אני אשמור על קשר.. וזה חבל שיש בנות שרק השנה גיליתי כמה כיף להיות ולדבר איתן.. ולגבי הש"ל, יש מלא חששות, כי פתאם את אחראית לעצמך, את צריכה ללמוד לבשל אוכל בעצמך (בחודש הראשון עומדים במטבח מנסים לבשל משהו, ושורפים את כל הסירים, ואחרי חודש כבר לומדים לקח ויוצאים לאכול בחוץ..), את אמורה לנקות את הדירה בעצמך, את צריכה להיות אחראית לעצמך לקום בזמן בבוקר כי אין מי שיעיר אותך, את צריכה ללמוד להסתדר עם עוד 6-7 בנות שאיתך בדירה גם אם לא לאהוב את כולן, אבל לפחות להסתדר איתם, כי את הולכת לראות אותם כל יום כל היום... אני לא מוגדרת כ"ילדה של אמא", אבל אני לא יודעת איך אני אסתדר בלעדיה כל השנה כשאני רק חוזרת לשבתות (ויש שבתות שנשארים שם..), כולם בעצם יחסרו לי... אז מה ה"תפקיד" שלי? להיות מדריכה באולפנא להעביר פעילויות לבנות מכיתה ז'-י"ב, ולעזור להם בשיעורים, לימודים, בעיות אישיות וכו' מתי אני "מתגייסת"? באחד בספטמבר בע"ה

את תלמידה שם? מגניב..

אממ הרבה המליצו לי עליה, ואחות של גיס שלי לומדת שם בי"א, וזה קרוב לאחותי, וסתם, נשמע מקום נחמד.. (דוקא הרבה שכ-ן לומדות שם המליצו לי עליה...)

MyGod7

New member
מי זאת אחות של גיסך?

ומי המליצה לך? חח סתם, לא רוצה לבאס, בנות שירות בד"כ אוהבות לעבוד פה.

אממ..

אחות של גיסי זאת זוהר ממן (מכירה?), ומלא המליצו לי, אני לא יודעת מי בדיוק אבל שאמרתי שאני עושה שם אז היו המון בנות שאמרו שהם לומדות שם ושזה אחלה מקום... (וגם המחינכת שלי והנמנהלת המליצו לי לעשות שם).. ואת לא מבאסת
זכותך לא לאהוב את המקום...

R e A

New member
האמת? נהיה מלחיץ פתאום

אני כל הזמן חושב על איך לנצל את השלושה חודשים שנותרו לי עד הגיוס. מצד אחד זה מבאס. 3 חודשים זה ממש כלום זמן, עובר בטיל ואני רוצה לעשות עוד כל כך הרבה דברים עד אז, אבל מצד שני, אני מת שהגיוס כבר יגיע. להתחיל את זה כבר... עוד שבוע יש לי גיבוש צנחנים/דובדבן. אם אני לא אעבור אותו, אז אני אהיה תותחן נטחן
מתגייס בינתיים ב22 ליולי.

Liraz 6q

New member
התאריך שלי דיי רחוק..

16.12 ככה שעוד לא נכנסתי ללחץ צבא.. אבל יוצא לי לחשוב על זה שעוד מעט נגמר כל החממה של ביצפר וכל הכיף והשטויות.. זה עצוב:(

devilz

New member
זה לא רק את...

מצד אחד החוסר וודאות והאי ידיעה לאן אני הולכת ממש מטרידה אותי.... ברגע חשבתי שמודיעין סיימו איתי קיבלתי מהם תחקיר ביטחוני אין לי מושג אפילו לאן... אני לא רוצה תפקיד שאני אהיה בו כל יום בבית... אני לא רוצה תפקיד שיסתכם בלהכין קפה למפקד.. זה מפחיד לחשוב על כניסה למסגרת חדשה ושונה לגמרי... שהשד יודע אם אני אשרוד בה.... זה מפחיד עוד יותר שמסביבי כל כך הרבה אנשים שמעודדים להתרחק מהצבא.... מצד שני... יהיה טוב

בטח פחד....

אתמול ילד משכבה מעלינו התאבד בצבא
הוא היה בעזה משהו.... אין לי מושג למה הוא עשה את זה אבל זה גם גרם לי לחשוב על כל מיני דברים שקשורים לאלה שהולכים לקרבי וזה... אני אישית פחות מפחדת בשביל עצמי.... מבחינתי שיהיה לי חברה טובה שאני ישתלב איתה והכל יהיה טוב בעיני
אני מתגייסת כרגע בפברואר.... ככה שיש זמן עד הגיוס שלי... אבל אני מאוד רוצה להיות בתחום ההדרכה...

למרו שאני מתגייס בחורף

2008/9 בגלל השנת שירות כל פעם שאני חושב על זה אני מתבאס, אני אצטרך לשבת במעבדה כל השרות שלי כשאני שונא את זה, אני על בדוק יוצא משוגע, ובנוסף יש לי שנתיים קבע!!! יענו 5 שנים צבא בתפקיד שאני שונא במעדה משעמת כוסאמאכ אני משתגע רק מלחשוב על זה.אני רציני אצא באמצע על 21 נפשי בדוק ולא בצחוק!

דללה

New member
אז למה אתה לא חותם ויתור??

אני לא מבינה אנשים שמתגייסים בכח לתפקיד שהם יודעים שהם לא רוצים אותו.. אתה יודע שיהיה לך רע? תוותר. תתמיין לתפקיד אחר שתהנה בו.

למעלה