תגידו,

שירות לאומי..

האמת שהתלבטתי קשות בין שירות לצבא, אבל בסוף החלטתי שאני אישית אתרום יותר לעצמי ולאחרים בשירות.. אז מה אני עושה? הולכת לעזור לילדים עם קשיים, בתיכון פלורליסטי דתי מגניב כזה בירושלים. אני ממש ממש לא רוצה להתחיל את השנה הזאת, אני שונאת בנות דוסות, ואני באמת שלא מבינה איך אני אצליח לחיות עם איזה 10 כאלה בדירה אחת.. אני רואה את עצמי חוטפת עצבים כל דקה, ובוכה על מר גורלי כל לילה.. אני מקווה שלפחות תהיה איתי חברה שאני מכירה מהעבר בדירה. הדברים הטובים שבשירות, שנה שלמה של חופששש, לעשות מה שבא לי, לקנות מה שבא לי, ללבוש מה שבא לי (בערבים, ואני מתכוונת לנצל את זה) קיצור שנת דנית. יש לי המון חברות שבירושלים שנה הבאה, יש לי חברה טובה שתגור מולי והיא עובדת גם בערך באותם שעות שלי, אני כבר רואה אותנו יוצאות כל צהריים לבית קפה אחר. אני אהיה קרובה לאחותי, מה שאומר שאני אהיה קרובה לאחיין שלי. ועוד שנתיים אני אעשה שנה בחו"ל, ובזה אין שומדבר רע, אז זהו. שיהיה בהצלחה =)

Karin917

New member
לא דיכאון צבא,

דיכאון של סוף הלימודים. רק היום הבנתי שנשארו לי רק עוד.. 2-3 חודשים לראות את כולם. למרות שאני לא אוהבת את כל השכבה אני ממש אתגעגע.. מקווה להתגייס באוקטובר למודיעין

אממ עונה

טוב אז ככה אני ממש מאושרת לדעת שבעוד חודש וחצי אני עפה מהבצפר ולא חוזרת לשם יותר..... הדבר היחיד שעצוב לי זה שאין יותר טיולים וזה אומר שאין מאבטחים חתיכים חחחחחחחח ודכאון צבא ממש אין, אני מתגייסת עוד חצי שנה, ב-21/10/07, אני כרגע מתמיינת לתפקיד שאסור לי לדבר עליו (תפקיד שושו חחחחח) ואני ממש רוצה התפקיד, אתמול התקשרו אליי ודי רמזו לי שעברתי לשלב הבא.... אני מקווה שזה נכון ושזה לא הדמיון שלי שמפרש דברים לא נכון חחחחחחחח

Itay Simons

New member
כן, לגמרי \:

המשפחה לא מפסיקה לדבר על זה וזה ממש מטריד אותי כל פעם מחדש...
לאט אבל בטוח יוצא לי כל ה"חשק".. ואממ מתגייס למודיעין. כנראה האזנות/תרגום.

פנינה 21

New member
מה חצי שנה?לי יש 80 יום!

דיכאון לא-לחץ כן.. דיכאון לא כי עברתי את הגיבוש אני מרוצה אני מתגייסת לתפקיד שרשמתי בתפקיד מעודף בשאלה במנילה בסוף חחח..יש לי עוד סיווג בטחוני לעבור. לחץ:כן כי כולם סביבי משדרים אותות מצוקה כאילו אני הראשונה בעולם שמתגייסת לתפקיד קרבי. כולם להירגע עכשיו -זה מלחיץ אותי -די כבר עם זה!! הייתה לי היום שיחה "נפלאה" בענין הזה עם חברה טובה שממש איך לומר פחדנית גדולה והיא כמובן לא מודה בזה .. היא הסבירה לי כל שיעור ביולוגיה את הסיכונים..די מה זה מסוכן?באמת? אוף עם כולם! והיא לא היחידה ..זוכרים מה סיפרתי לפני כמה ימים על מה שעברתי לפני כמה שנים.. קיצר המטפלת שלי זאת שיודעת לנאום יופי על סיכויים מול סיכונים לא הצליחה להגיב על זה שעברתי.. התקשרתי אליה ואמרתי שיש לי שני דברים להגיד קודם כל לשנות בכמה שעות מועד מפגש(פגישת מעקב) ודבר שני שעברתי את הגיבוש ..ואת השני אמרתי אחרי שהיא ענתה לי על הראשון.. היא נחנקה לי בטלפון ..טוב זה באמת סותר כל דבר שהיא או כל אחד אחר ציפה ממני .. אני אמורה לרצות להתרחק כמה שאפשר וכל זה אבל הגעתי בקיץ להחלטה חד משמעית שזה מה שאני רוצה אחרי שהרגשתי ממש רע עם עצמי שלא יכולתי לעשות כלום בקיץ חוץ מריצות בין המרחב המוגן לפינה שישנתי בה..קיצר החוסר תועלת נמאס עלי .. קיצר היא לא ידעה מה לענות ואני לא יכולתי להגיב ולהגיד לה את מה שרציתי להגיד כי אמא שלי עמדה קרוב מדי בסלון ולא רציתי שהיא תשמע .. מה אני חושבת על כל הענין: הולך להיות כיף.. וחוץ מזה בבית לא פחות מסוכן . וסליחה על החפירה אני פשוט עצבנית יש מצב לשמוע מזל טוב ממישהי ולא רק מכל הבנים סביבי(אגב לכל הבנים שקיבלו גיבוש לתחילת החודש-בהצלחה!!!)?

מזל טוב..

אם זה התפקיד שאת רוצה לעשות, ושבחרת בו כתפקיד המועדף עלייך מכל המנילה, אני מתארת לעצמי שהבחירה הייתה מודעת. את נשמעת נלהבת מהעניין, אני מאחלת לך הרבה בהצלחה בתפקיד...

פנינה 21

New member
תודה

בחרתי את התפקיד עוד לפני שהגיעה המנילה.. הייתי בשבוע הראשון של המלחמה בקיץ בגדנ"ע תקשוב ואנשים שהיו בבה"ד הוקפצו משם ללבנון.. ושאלנו וקיבלנו תשובה איזה תפקיד יש להם .. והרגשתי ממש סתומה שאני לא יכולה לתרום כלום שכל האנשים האלה נוסעים להגן לי על הבית.. בפנל תפקידים שהיה רשמתי את כל הפרטים ומאז אני נעולה על זה -ויתרתי על עתודה טכנולוגית ועל מודיעין..והכל בשביל זה.. ביום ראשון כשהגיע המכתב שעברתי וזהו הצו גיוס המעודכן בדרך:האמת קודם כל בכיתי איזה כמה דקות ירדה לי אבן מהלב .. אז כן לגבי הסיכונים אני יודעת -אין דרך יותר ברורה מאשר לראות את האנשים שראינו שעלו מהבה"ד ללבנון .. אני נלהבת קצת אני יודעת כי בכל זאת אחרי המון פקסים ובקשות וויתור על מודיעין וויכוחים אין סופיים ניצחתי את כל מי שניסה למנוע ממני להתמיין.. אני חיבת המון תודה לנועם-ממדור איתור של חיל תקשוב-הכל בזכותו. וזהו וכמו שאת רואה אני יכולה רק באינטרנט לכתוב חלק מהמחשבות על זה כי סביבי כולם בלחץ וזה מחרפן אז אני מעדיפה לא להזכיר את הענין בכלל..

דללה

New member
מזל טוב!!

אם זה מה שאת באמת רוצה, לכי על זה בלי להתייחס למה שאומרים מסביב. אחרי הכל, את זאת שתשרתי, לא הם. בהצלחה!!!

אני מתגייסת עוד

שלושה חודשיםםם...בגלל שאני גדולה...19!! זה דיי מלחיץ אבל מסקרן אותי מממששש לדעת מה זה מה הולך שם...הרבה אמרו לי אל תלכי אז אמרתי להם שאני מעדיפה לנסות ואם לא יבוא לי אז אני אנסה לצאת...אבל אני פשוט רוצה לעשות את זה לעבור את זה בלי צרות וזהוו... החרא הוא שאני הולכת לכלל צהלי וכולם אומרים לי שזה בטוח תפקיד חרא ...למרות שהיו כאלו שאמרו שאלו שטויות... לא יודעת.... מפחיד לסיים תיכון אני אוהבת בצפר עם כל החברים ועוד לחשוב שאת השבועיים האחרונים אני מבלה רק בחזרות למסיבת סיום ולא בצחוקים בכיתה או משהו....

rasmus girl1

New member
אמ..

לי יש קצת דיכאון צבא..שנה שעברה ממש רציתי להתגייס והתלהבתי וחיכתי לזה אבל עכשיו,הרבה פחות.. בגלל אנשים שמשום מה נראה כאילו הם יודעים להגיד רק רע על הצבא ו"מאחלים" לך את זה [רובם]..מילים כמו: "לא יתנו לך לראות רופא לא משנה מה" "יהיו לך ג'וקים ועכברים בטירונות" "כל מה שיתנו לך לאכול זה ביצה" "יהיו איתך מלא ערסים בבסיס ואם תרצי לעבור בסיס אז לא יקשיבו לך" "לא יתנו לך נשק בחיים" [שסותר את המשפט הבא..] "ישימו אותך כל שבועיים בשמירות" "אז מה אם ביקשת קרוב לבית,יתקעו אותך בעזה בלי לשאול אותך בכלל" "אז מה אם מילאת מנילה אף תפקיד משם לא תקבלי" "את תיהיי באיזה בסיס טירונות בג'וליס" "תזהרי..יגנבו לך בטירונות את כל התיק" "כן,גם מהבאגז' של האוטובוס יכולים לגנוב לך את התיק".. ועוד מלאמלא..זה כ"כ מעצבן..אני אומרת משהו ומתלהבת ממנו [בהקשר של צבא] הם ישר סותרים אותי [אפילו אם הם לא מכירים את התפקיד/הבסיס הזה] וישר יהיה להם משהו נגדי ורע לומר את זה ולהוריד לי את החיוך. ואני מתגייסת ב16.7 אבל דוחה את הגיוס.. בנתיים נראלי לרכזת בריאות הצבא,זה עוד לא סגור..

white angels

New member
גם אני אמורה להתגייס ב16.7../images/Emo13.gif

ולמה את דוחה? אני הבנתי שהתאריך הזה לא ראשוני והוא יידחה..ובטח בגלל בגרויות וזה..אני ממש מקווה שידחו אותו לאוגוסט לפחות..

rasmus girl1

New member
כי,

זה ממש מוקדם.. ): אם זה לא נדחה עד עכשיו,אז למה שזה יידחה? ):

white angels

New member
זה באמת נורא מוקדם..=\

וזה כנראה יידחה.ככה כתוב באתר של לשכת גיוס
אסור לטפח תקוות?
.

למעלה