תגידו?

shaharrr53

New member
תודה!

הוא מזכיר לי את בילי מגרין דיי זה היה בדיוק אותו סיפור

גרין דיי../images/Emo123.gif

פעם הייתי בסדר עם גרין דיי- עד שחברה שלי אמרה לי שהם יותר טובים מרד הוט צ'ילי פפרס, ואני ממש הייתי בבאסה לדעת שיש מישהו בעולם שחושב שגרין דיי יותר טוב מרד הוט- ואני כבר מנסה לשכנע אותה כל כך הרבה זמן שרד הוט יותר טובים מגרין דיי. ובגלל כל הקטע הזה התחלתי לפתח שנאה נגד הלהקה הזאת- אז היום שאני שומעת שיר לשהם אני פשוט לא מסוגלת, אז עכשיו אני ממש שונאת אותם! והסולן שלהם- פעם היה לי סיוט בגללו

shaharrr53

New member
לדעתי

הם אותו דבר אבל רד הוט הקימו את הלהקה שלהם שנה לפני גרין דיי ויש להם פי 2 יותר שירים

I am Cornholio

New member
נשלח בלי התוכן....

מה זה ההשוואות שיש פה בין רד הוט לגרין דיי!? הלוו, להרגע... אל תשוו אפילו

shaharrr53

New member
אני לא משווה

גרין דיי להקה ממש טובה ומצליחה והשיר החדש שלהם הוא אדיר!

itay 7

New member
watch out! ../images/Emo11.gif

רוב חברי הפורום הזה (אני אגיד את זה בצורה יפה) לא אוהבים את גרין דיי.. (או בצורה לא יפה ותוקפנית
) הרבה אנשים מפה שונאים כל כך את גרין דיי כי הם גרועים בצורות מטורפות!!!!!

itay 7

New member
כי הם גרועים

ומי שחושב שהם טובים אוהב אותם רק בגלל לחץ חברתי

Ori California

New member
גרין דיי ממש בסדר

מי ששומע/מכיר רק את הלהיטים החדשים יותר שלהם,יענו סביבות אמריקן אדיוט באמת יכול לחשוב ככה,כי הם באמת שינו את התדמית שלהם באלבום הזה,וגם חרשו עליהם כל יום כל היום עד שזה יצא מהחורים,אבל השירים הישנים יותר שלהם בארמת מעולים,ולא רק הלהיטים..אבל זה עניין של טעם,אני חושב שהם להקה טובה..

shaharrr53

New member
../images/Emo2.gif

מה פתאום! אני מת על גרין דיי ואני לא שומע רק אמריקן אידיוט! יש להם הרבה אלבומים טובים!

lollapalooza

New member
נו, באמת,

אתה תחליט בשביל אחרים למה הם אוהבים את הלהקה? ואם הם באמת חושבים שהם טובים? כל הדיון הזה ממש אידיוטי, לדעתי.

the best flea

New member
ואני חושב

שהרבה ממי שאמר בשרשור הזה שהוא שונא את גרין דיי-מושפע מלחץ חברתי. כי גרין דיי כבר הפסיק להיות קול בכיתה ט' הא?=|

למעלה