תגידו?

Noam Frusciante

New member
יו איזה... אינטילגנציה נמוכה

מה הקטע שלך לבוא לפורום רד הוט ולהגיד כאלה דברים?! גאד כשתתחילי לשמוע מוזיקה באותה רמה [ולא פול אאוט בוי זה לא בדיוק ככה..] תדברי סבבה? כאילו אני בכלל לא מבינה את הקטע שלך לבוא לפורום ששמועים מוזיקה בקטוגרית מוזיקה שונה ולהשוות ועוד גרין דיי החשים צדיקים האלה "תתחילי בכלל למשל להשוות בין בילי ואנתוני או כל אלה כי גרין דיי בקטע הזה בכלל אין עליהם מישהו אחר =]" פחחחחחח תאמיני לי שרק בגלל שאני לא רוצה שימחקו את ההודעה הזאתי לא פתחתי את הפה

hermaioni

New member
כמו שנאמר מעליי *מתעלמת*

שאני לא אתחיל עם השוואות בין בילי ואנתוני...

O L g i T

New member
גרין דיי אימו? WTF?

חחח אין לי מושג איך הגעתי לפה אבל בהחלט גרמת לי להרים גבה.. ואם אני כבר פה, מאי איי לאב יו! XD

mjlk

New member
גרין דיי=

להקת רוק אמריקאית טיפוסית
רד הוט= להקת רוק-פאנק-מגניב-ביותר-עם-סולן-שווה יוצאת דופן עם סגנון ייחודי, מצחיק מעניין ולפעמים חופר, עם חברי להקה קולים!!!

Pete Best

New member
מה???

את רוצה להגיד שרד הוט זה פאנק וגרין דיי לא?!?! זה באמת טיפשי... ואני מוכן להתערב איתך שלא שמעת ממש שירים ישנים של גרין דיי מהאלבומים הקודמים (דוקי ונמרוד, למשל)

mjlk

New member
ברר הסתבכתי../images/Emo122.gif

מה שגרין דיי לא יהיהיו - רד הוט הרבה יותר טובים מהם. סורי, אני ממש לא מבחינה בהבדלים בין ג'אז לבלוז, או רוק לפאנק או כל דבר אחר. נקודה לרעתי - אמרתי דברים שאין לי מושג מה הם
בכל מקרה, אני מכירה כמה שירים ספורים של גרין דיי - רד הוט יותר אלופים!

Pete Best

New member
גם פה טעית ../images/Emo13.gif

זה כמו להשוות את רוג'ר ווטרס לאתניקס (ה' ישמור
) כי אין שום קשר, (למרות שאתניקס זה חרא, אבל זה לא קשור-זה דיון אחר כבר..) כי רוג'ר שר רוק פסיכדלי-מתקדם, ואתניקס...... חרא! >< סתם, מה שבאתי לומר זה שהסיגנון שונה, ככה שאין מקום להשוואה

The FCRZ

New member
אם אני לא טועה היא התכוונה:

רד הוט זה Fאנק גרין דיי זה Pאנק

בבקשה תקראו ותענוו!!!!!!!!!!!!!!!!!

http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?forum=896&firstmsg=60&archive=1 תקראו בשרשור הידעת,הודעה שלישית,שניה,רביעית,נו אתם תבינו על מה אני מדברת,בבקשה תגידו לי שזה לא נכון בכלל!!!הוא לא היה עושה את זה אף-פעם נכון?... =[ אעעע אני מרגישה מועקה =[

מה נסגר עם החיים שלו?!

אגב...קראת קצת מתחת?! WTF?! עכשיו שאני חושבת על זה,זה רק גורם לי לאהוב אותו יותר..
...

לגמריי..=]

הלוואי שהיו לי חיים כמו שלו =\ מאיפה יש לו כ"כ הרבה אומץ וביטחון?!?!!?! להרביץ למעריצה-סבבה,שירביץ,אבל יש לו ידייים!!!! מרגו..? יש לך קישור להופעה הזאתי? <נמ.שאלה רטורית>

maog

New member
^%%$^לא לגילך!../images/Emo46.gif

לא מתכוונת אפילו לחפש
למרות שנראה לי שלא קיים קליפ כזה בגלל שמצאתי קליפ ביוטיוב של הקטעים הכי גרועים של הפפרז ואני חושבת שאם הקטע הזה היה קיים, הוא היה שם

למעלה