תגידו?

Noam Frusciante

New member
יווו זה כזהה פתטי

את אפילו לא מכירה אותו!!! מה גורם לך לחשוב שאת מכירה אותו כלכך טוב?! גאד זה משגע אותי הפתטיות הזאתי

mjlk

New member
../images/Emo207.gifXDDDD

חחחח http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=896&msgid=24501724&archive=1 איזה סתום..

mjlk

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo2.gif

לא! לאט עליךך!! בקישווררר! לא התכוונתי שאתה סתום!!! שצ'אד!!

Pink Floyd 117

New member
כל כך נכון

על מה היוכווח בכלל? איך אתם יכולים להגיד למישהו אם להקה שהוא אוהב היא טובה או לא בהשוואה לאחרת?

אני ממש לא עברתי על כל השרשור הזה,

אבל על בחלק ממנו, בחלק שבו הגבתי, דווקא יש דיון מעניין; האם אוהבים/ לא אוהבים להקה מסויימת מתוך אופנה ורצון להיות משוייך ומזוהה עם "דעה" מסויימת.

mAdGirL2

New member
ממש חבל

שבפורום של להקה כזו, עם דיסק חדש (יחסית) שהוא אחד מהטובים של השנה, מתנהל ויכוח כזה. קשה לי להאמין שהוא מנוהל גם ע"י מעריצים של הלהקה.. כ"כ חבל..

maog

New member
הציטוט שיש לך בחתימה יפה.../images/Emo3.gif

חג אורים שמח גם לכם רק אתמול חברות שלי החליטו לחגוג לצליליי אחד הדיסקים שלה

lollapalooza

New member
../images/Emo41.gif כאן תם הדיון בגרין דיי ../images/Emo41.gif

אני מבקשת שאם יש לכם מה להגיד אחד לשני בעניין, תעשו את זה במסרים. מצידי תפתחו קומונה ותריבו שם על גרין דיי כמה שבא לכם. הדיון הזה מיותר וכבר יצא מכל פרופורציה. אני לא מוכנה להמשיך אותו וכל הודעה נוספת בעניין תימחק. זה פורום רד הוט. בן אדם שאל שאלה על חבר להקה, והפכתם את זה לשרשור לא קשור לחלוטין. זהו, פה זה נגמר. אין לי כוח למריבות בין חברי שני הפורומים, והדיון הזה בכלל טיפשי. שכל אחד יאהב מה שהוא רוצה והעיקר שטוב לו עם זה.

למעלה