תגידו?

לא בדיוק,

גרין דיי הוקמו ב 89 בערך (בשם Sweet Children, אחר כך הם רק שינו) לעומת זאת, צ'ילי פפרס הוקמו ב 83. ובילי ג'ו מעולם לא היה מכור לסמים. מצד שני, גרין דיי מעולם לא הסתירו את זה שהם אוהבים גראס
(רמז: גרין דיי, מה מסתתר מאחורי השם?) ולא סביר שהם הפסיקו עם זה. אבל זה לא דבר ממכר.

maog

New member
בגלל זה את שונאת אותם?

את עלולה לפגוש עוד מלא אנשים שיגידו שיש להקות יותר טובות מרד הוט, תשנאי את כל הלהקות הללו?

לא...יש הבדל

אם יבואו אלי ויגידו לי שהביטלס יותר טובים, או להקות שהם באמת יותר טובות, באמת שזה לא יפריע לי , אבל שחברה שלי באה אלי ואמרה לי "חח...צרויה- את יודעת שגרין דיי הרבה! יותר טובים מרד הוט" (היא הדגישה את ה"הרבה") התפחלצתי!! כי דבר ראשון גם אם גרין דיי הם בסדר....רד הוט יותר טובים ואיכותיים מגרין דיי. וממש ניסתי לשכנע אותה שזה פשוט טעות איומה לחשוב שגרין דיי יותר טובים!! (אל תגידו לי שזה על פי טעם וריח וכ"ו וכ"ו....כי באמת רד הוט יותר טובים...) ומרוב כל הדברים שאמרתי לה עליהם וכל הדברים הרעים שאמרתי לעליהם- אני כבר פיתחתי אנטי רציני לגרין דיי, אני פשוט לא מסוגלת להקשיב לשירים שלהם- או בכלל להסתכל על שולשת היצורים הללו! בקיצור- זה כל העניין.... ורד הוט יותר טובים מגרין דיי *נקודה*

גרין דיי בכלל לא נחשבים

אימו.. ויש שירים של אימו שהם טובים, תלוי איזה סוג.. -רובם לא- אנשים צריכים להבין שאימו זה בעיקר לא דרך לבוש ותספורת, זה קודם כל סגנון מוזיקה.. חבל שכל מי שרוצה להיות אימו שכח את זה שהוא צריך לאהוב את מוזיקת האימו..

Rockamora

New member
הו, הנה המעריצה השרופה של גרין דיי!

נו, כבר החלפת מדבקות עם זהר? D:

Pete Best

New member
ולמה לעזאזל אנשים מאמצים דעות

כל כך טיפשיות (תסלחו לי אבל זה באמת לא מובן.. אני מדבר בכלליות, ולא רוצה לפגוע באף אחד
) רק בגלל שהם שמעו שיר אחד של להקה מסויימת? ובמקרה של גרין דיי-חלאס עם השטות הזאת של "אויי, גרין דיי כל כך גרועים!! הם מתלבשים ככה ומישו אמר לי שהם טובים יותר ממושיק עפיה אז אני שונא אותם!" זה באמת מעצבן אותי שהרבה שונאים את גרין דיי רק בגלל שהם לא מספיק מאגניבים, או לא יודע מה. אבל אל תשפטו להקות אחרי שמיעה של שיר אחד.

maog

New member
וול, חברה השמיעה לי דיסק שלהם

ולא אהבתי(בלי קשר ל"מאגניבות") מה שכן, אני לא יכולה לקבוע שהם גרועים עם טעם וריח, אין להתווכח

למעלה