תגידו?

shaharrr53

New member
אתה אומר

שמושיק עפיה יותר טובים מגרין דיי?????????????????????????????????????????

גרין דיי אחראים לפאנק של שנות ה 90

אז באמת, לזלזל בהם על פי שמיעה של שיר אחד שהוא סביר להניח בין התחתיות המוזיקליות שלהם (למרות שיש להם גם כמה שירים מבריקים באלבום האחרון) זה בולשיט.

Rockamora

New member
הם Pאנק..

להקות צומי שכותבות על סמים. יש הבדל בין לכתוב על סמים לבין לכתוב בהשפעת סמים.

Noam Frusciante

New member
לא ממש אכפת לי

העיקר אני יודעת שהם לא פאנק והם גם לא יהיו פאנק ואני ממש שונאת שהם פאנק רוצה פאנק? לך תשמע סקס פיסטולס, דוגמא קלאסית לפאנק

חה, אפשר להתערב? ../images/Emo163.gif

באמת שלא אכפת לי מה שתאמרו על גרין דיי, אני כמנהלת פורום מצפצפת על אנשים שיעודם בחיים זה לשנוא להקה כזאת או אחרת, ולפתח מזה חתכת שירשור כמו זה. הקטע הוא, שגרין גיי היו פעם מעין פופ-פאנק, ואני חושבת שרוב האנשים ששומעים פאנק התחילו מהם, או מלהקות בסגנון. אז די לצביעות, כולנו יודעים שאם לא אהבת את גרין דיי, אהבת את בלינק, ואם לא, אז אהבת את סאם 41. בינינו? זאת אותה נקודת התחלה. בכבוד רב, נועה, מנהלת פורום גרין דיי (422)

Rockamora

New member
פקאצה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1111

מה קורה כפרע? ממ.. לא אבהתי אף אחת מהלהקות האלו.

Noam Frusciante

New member
ואת יודעת?

זה מה זה עלוב לבוא לפורום רד הוט ולהתווכח על זה.. חוץ מזה... שבלינק וואלאק מה זה אהבתי אותם אבל אף פעם לא החשבתי בתוך פאנק אלא בתור פופ עם גיטרות טיפשי כזה.. ואני כבר לא אוהבת אז זה לא משנה וגם לא אכפת לי אז אני מה זה לא עומדת להתווכח איתך על זה

חחח אוי הקשיחות. :))../images/Emo163.gif

האמת היא שמכל ההודעות זאת ההודעה שהכי הצחיקה אותי. :) יש לי שאלה אישית: את מהאנשים האלה ששונאים שאומרים להם שגרין גיי זה פופאנק?

הם כן פאנק.

יש את הפאנק ההתחלתי, כמו סקס פיסטולס, ויש את הפאנק, שהתפתח להיות להקות כמו גרין דיי, ופאנק רוק, כמו בלינק182. זה כמו להגיד ש-לד זפלין המציאו את הרוק, אבל את לא יכולה להשוות אותו לרוק של היום.

hermaioni

New member
עכשיו אני ^^

[אני בכלל לא קשורה לפה אבל לא עמדתי בפיתוי ;] ] גרין דיי הם להקה ממש ממש טובה, ומצידי תגידו כמה פעמים שאתם רוצים שלא-זה לא מעניין אף אחד, אם אתם אוהבים בסדר אבל אם אתם לא אוהבים אותם למה סתם להתחיל לעצבן אנשים שכן?!?! ובקשל לילד\ה שאמר\ה שגרין דיי זה אימו, תרשי לי להגיד לך שאז אין לך מושג מזה בכלל אימו! גרין דיי הם פאנק-רוק והם מתאפרים כי ככה זה וזה גם יפה לכם! ואל תתחילי בכלל למשל להשוות בין בילי ואנתוני או כל אלה כי גרין דיי בקטע הזה בכלל אין עליהם מישהו אחר =] והשירים שהלם יפה מאוד! נכון שגם השירים של הרד הוט יפים [מודה-קניתי את הדיסק שלהם ואני אוהבת אותם], אבל את לא יכולה להגיד שגרין דיי הם להקה לא טובה ואין לה שירים יפים...

maog

New member
../images/Emo199.gif

"גרין דיי הם להקה ממש ממש טובה, ומצידי תגידו כמה פעמים שאתם רוצים שלא-זה לא מעניין אף אחד, אם אתם אוהבים בסדר אבל אם אתם לא אוהבים אותם למה סתם להתחיל לעצבן אנשים שכן?!?!" אפשר פשוט להתעלם. "ובקשל לילד\ה שאמר\ה שגרין דיי זה אימו, תרשי לי להגיד לך שאז אין לך מושג מזה בכלל אימו! גרין דיי הם פאנק-רוק והם מתאפרים כי ככה זה וזה גם יפה לכם!" אם אני לא טועה, אימו זה פאנק-רוק, אז דיי אפשר להגדיר את גריין בתור להקת אימו מבחינת לבוש קצת פחות
אני חושבת שרוב האנשים שמוגדרים בתור אימו, הם אימו רק בלבוש. "ואל תתחילי בכלל למשל להשוות בין בילי ואנתוני או כל אלה כי גרין דיי בקטע הזה בכלל אין עליהם מישהו אחר =] " זה משהו שצריך להתגאות בו? אפשר לחשוב שגרין דיי זו הלהקה הראשונה שמתעסקת בסמים. :S "והשירים שהלם יפה מאוד! נכון שגם השירים של הרד הוט יפים [מודה-קניתי את הדיסק שלהם ואני אוהבת אותם], אבל את לא יכולה להגיד שגרין דיי הם להקה לא טובה ואין לה שירים יפים..." על טעם ועל ריח, אין להתווכח.

Chen Shesek

New member
../images/Emo152.gif|מדוזה|טעות קטנה ../images/Emo8.gif

"אם אתם אוהבים בסדר אבל אם אתם לא אוהבים אותם גם בסדר".
ובאמת על טעם וריח אין להתווכח, למרות שאיתך אין לי על מה להתווכח בנושא גרין דיי. =____=" (מקורה?
)

למעלה