תגידו...

חחחחח אני מבין אותך

גם אבא שלי בצנחנים. ת'אמת כמעט הייתי בפלוגת עורב אבל בסוף נתנו לי את דובדבן.

ShukyD

New member
אצלנו זה ככה

רק בשיריון אבא שלי היה בשיריון ואחותי אבא שלי היה קצין אמא שלי הייתה קצינה ועכשיו אחותי בקורס קצינות רק אני קיבלתי פטור

אני אחטיף לעצמי סטירה בשמך

זה ממש לא מה שהתכוונתי. לא נראה לי שאני תורם יותר כדובדבן, מאשר ג'ובניק וההפך. האדם עושה את התפקיד לא התפקיד את האדם

אני מרוצה מהתפקיד שלי!

העדפתי להיות בקרבי [קרקל] או מדריכת חיר. בקרבי הלכתי למיונים ולא הרגשתי טוב באמצע אז אמרו לי שאני יכולה לשלוח בקשה לזימונים נוספים אבל החלטתי לוותר על זה. למדריכת חיר לא שלחו לי מיונים. והתקבלתי להיות מדנית בסיס שזה גם תפקיד שנורא רציתי וגם החברה הכי טובה שלי תתגייס לאותו תפקיד. אני מתגייסת ביולי [שנת שירות].

סיונתו

New member
אני אגיד לכם מה הפספוס שלי...

כולם אצלנו עפו מטייס... סבא עף מטייס אבא עף מטייס (פעם טייס תמיד תותחן) 2 דודים עפו מטייס...לנ"מ...(אם אני לא טס- אף אחד לא טס) סבתא שלי ודודה שלי היו בחייל אוויר... (אמא עשתה שירות לאומי...אמא דוסה...) ורק אני אהיה בחייל הים
טוב נו זה מדים כמעט אותו דבר כמו חייל אוויר.... ואת האמת, שבכל יום שעובר זה רק נראה יותר ויותר רחוק
עוד אין לי תאריך, אין לי תפקיד.... אני כנראה אשאר פה הרבה זמן ונעמי תארח לי חברה
תקנאו

JMSixfeetsmall

New member
חחחח אני מבינה אותך ../images/Emo13.gif

אמא ואבא היו בחיל אוויר ושרופים על חיל אוויר... כשהתקבלתי לחיל הים הם היו בשוק
הם כזה "אולי תוותרי על זה ותנסי בחיל אוויר" מזל שלא ויתרתי כי מי יודע אם הייתי מקבלת עוד זימונים :-O וגם אני מתגייסת עוד המווווווני זמנים

ספרי לי על זה ../images/Emo10.gif

בהתחלה זה היה ה 25 אחר כך ה 23 ואז שוב ה 25 והתאריך התורן כרגע הוא ה 30 נראה לי בלשכת גיוס יש איזה פקיד משועמם ואידיוט שאין לו מה לעשות בחיים והוא נורא נהנה לשלוח לי תאריכי גיוס שונים ומשונים כל שני וחמישי

BlackJack1

New member
תפסיקי לקטר

את מתגייסת לחיל הטוב ביותר בצבא. נקודה סוף.

Dawson girl

New member
תודה באמת ../images/Emo4.gif

אני הלכתי כמעט לכל המיונים של התפקידים שרציתי, שהם הכי רחוקים משק''מיסט או פקידה (אבל הכי).. כתבת במחנה, תומכת לחימה בשלדג וכתבת בביטאון ח''א.. אנלא יודעת לאיזה תפקיד אני מתגייסת אבל יש עוד זמן וטוב שכך.. "בחרתם שאיזה שק''מיסט או פקידה" אעלק

תפסיקו לתפוס אותי במילה

ממש לא התכוונתי להשמע מתנשא או משהו, נתנתי דוגמא קיצונית בשביל לדעת אם אתם מרגישים שהגעתם לתפקיד פחות ממה שאתם יכולים או פחות מתאים לכם.

10GaZ

New member
חביבי, הרגשת הפיספוס היא על דלתות

שסגרת, לא על תפקידים שאליהם התקבלת. מי הבטיח לך שתשרוד קורס טייס? לא זוכר את האחוזים המדוייקים אבל אני מאמין ש10 אחוז שורדים קורס טייס.. והגעת ליום סיירות שאתה בטוח שהיית מתקבל לשייטת או מטכ"ל? גיבוש טייס שונה לגמרי מגיבוש מטכ"ל או שייטת.. כל אחד הגיע לאיפה שהוא בגלל שאלה הדלתות שנפתחו לו וכנראה שהוא השכיל לנצל אותן טוב.

למעלה