תגידו...

נפתחו לפני כל הדלתות אחי

יום סיירות, גיבוש טייס, חובלים וכן גם צנחנים. הלכתי על צנחנים כי אבא שלי מפקד בכיר שם, ובשביל דובדבן שאני שמח מאוד שלשם הגעתי. בכל זאת אתה יודע איך זה, לחשוב שאולי התפשרת...

אחי

אני עברתי 3 גיבושים: טייס, צנחנים/דובדבן ועוד אחת שלא ארשום פה, אז סלח לי על ההתלהבות אבל אני יודע מה אני יכול ומה לא.

10GaZ

New member
הדלתות כן, התפקידים לא...

אתה בטוח שכל דלת זה תפקיד בטוח, אבל ניסיתי להסביר לך שזה לא עובד ככה.. ואל תדאג, בצבא אתה תוכל לעשות גיבושים, יהיה לך אפילו יתרון על מלש"בים פעורים שהלם הגיבוש יהלום בהם.

SuGaRBabe1

New member
הרגשת פספוס? האמת שדווקא לא

כי הצבא כזה דפוק שהוא אפילו לא נתן לי הזדמנות להרגיש אותה!! אני מאז ומתמיד רציתי חיל האוויר... אבא היה מטאורולוג בחיל אויר, אמא היתה באגף אמל"ח בחיל האויר, סבתא היתה בחיל האויר [פסדר, במת"ש, אבל זה עדיין חיל האויר!
], בן דוד שלי היה בחיל האויר [חוקר מודיעין], וההיי-לייט דוד שלי סיים בהצלחה קורס טייס בתור נווט קרב... אז מן הסתם שגם אני ארצה! אבל הצבא הדפוק הזה פשוט בחר להתעלם מהעדיפות הראשונה שלי במנילה [מבצעים ופיקוח] ולשלוח אותי היישר לעדיפות השניה, ואפילו פעמיים!! צבא מפגר. אז אחרי שירדתי לגמרי מהעניין הזה של חיל האויר, אני עכשיו מתמיינת למודיעין ומקווה שיהיה בסדר... טפוטפוטפו בעזרת השם אני אעבור את כל המיונים ואתגייס לתפקיד הזה באפריל...

111שיר

New member
בהחלט

אבל כבר הספקתי להשלים עם זה. אולי בכל זאת אוכל להגיע למקום שרציתי דרך קצונה...

A N I g M A

New member
אוי, ברור שיש, אתה ממש לא דפוק.

ובדרך כלל שק"מיסטים ופקידות זה לא מבחירה. אבל וואלה, לחתום ויתור על טייס זה מקובל לגמרי. אמ אני רציתי להיות בלהקה צבאית ועברתי רק שלב אחד (לא שזה "יחידה טובה" אבל נו). זה מבאס אבל זה לא שיש מה לעשות נגד זה. וזה לא שאני צריכה שהצבא יגיד לי במה אני טובה. ממ. אני הולכת להיות מש"קית ת"ש:]

The Peanut

New member
אני יודעת לאיפה

קצונה ייעודית
ויש. בטח שיש. מאז שאמרו לי שאני לא יכולה להיות פאראמדיקית יש. אבל אין מה לעשות.

למעלה