תגידו

Nofale

New member
איך אתה יודע ?

עשית ל.ס.ד פעם ? או איזה סם הזיה מטורף אחר ?

Nofale

New member
לא שאלתי איך שותים

שאלתי איך אוכלים לשתות ידעתי מזמן

eranle25

New member
אתה צודק

זו באמת הקונוטציה...אבל זה לא אומר שאכן כולם כך. למשל אני שומע טראנס , לא משתמש/השתמשתי בסמים , לא שומע מזרחית ואני לא ערס... חחח. ואני לא היחיד ככה. אבל ברמת העקרון אתה צודק...ככה זה.

אבל

אני מנסה להבהיר את הנקודה פה.. מדוע יש צורך לעסוק בשאלה מי שומע את הטראנס.. במה הוא מישתמש? ומה הוא שומע בנוסף? הריי המוסיקה ניתנה באופן חלק, לא יכול להיות נורמאלי שערס לצורך העיניין שגם מישתמש בסמים וגם שומע מיזרחית ישמע טראנס? זה לא ניראה לכם שולי להיתעסק בזה?

eranle25

New member
אממ....

הוא כולה שאל שאלה ..לא צריך להרוג אותו על זה חח. וזה משהו שמעניין לא רק אותו לדעת , אני חושב.

psihadal

New member
כי מאז ומעולם

סמים היו קשורים לטקסים מסוג זה בעבר היו מחלקים השמנים את הסם הפסיכואקטיבי ומי שצורך אותו היה נכנס למצב תודעה שונה וזה נעשה הרבה יותר טוב עם מוזיקת הטראנס.

בסך

הכל חח רציתי להסביר שלא צריך לסמן אנשים שאוהבים לשמוע טראנס .. איך הם בחיים האישיים שלהם נוהגים. אבל סבבה.. אם השאלה שלך נוגעת לסטיגמות אז.. תגיד.. אתה פשוט עירבבת את זה בין סמים לבין ערסים לבין טראנס. וזה "רצח" של המוסיקה הכל כך טהורה.. עושים ממנה ליפעמים כל מיניי דברים שאני בטוחה שהיו במקומות אחרים צוחקים על זה.

ShTiNkEr

New member
קוראים לי שטינקר

המקצוע שלי זה מלשן וכן תכנסי לפארנויות!

למעלה