תגידו

TRANCE ADDICT

New member
מירב אני כבר יכול לנחש מי זה.....

אל תתרגשי ממנו... קטע גדול..._Infected_Mushroom_Vs_Liranran_-_Double_Click(Piano_Version) הוא קשור איכשהוא לזה מהפורום???

זה

בסדר היתרגלתי שכל פעם בא לפה מישהו חדש.. לא מציג את עצמו אפילו , מיתבטא בצורה לא יפה, חושב שהוא מצחיק ועוד בא בתלונות. אוליי צריך באמת להתחיל לחשוב לפניי שעונים לאנשים חסריי נימוס.

JD Wannabe

New member
האם אתה רומז עלי?

(או שאני סתם נדחף) כי אם כן, אתה בכלל לא בכיוון, אני בחיים לא הייתי כותב הודעות עם כזה מחסור באינטליגנציה

חחחחחחחחחחחחח

כנראה שמעת יותר מידיי אסטריקס ודון דה לה סקאזי והמאפייה

TRANCE ADDICT

New member
אבי אני רואה...

ש''דון דה לה סקאזי'' נכנס אצלך חזקק הא??? חחח גם אני יכניס את זה ללקסיקון חח... קיצר קבלו המלצה...shamanix של הלוסינוגן... אני יודע שאבי יברך אותי על ההמלצה הזאת חח..

../images/Emo99.gif

קחו המלצה לספר-צופן דה וינצ'י כולי בפרק בראשון וכבר צצמרומורות מהספר....

psihadal

New member
לא אהבתי ממש לעוס כולו

עזוב אין לך מה לקרוא עד הסוף כי הרוצח הוא
לגלות?

Mike A

New member
חח שכחתי מי היה הרוצח

לא משנה כ"כ, מה שמעניין בסיפור זה כל הקודים והדברים שיש שם

psihadal

New member
רוב הדברים שהם כביכול מדעיים

הם מונפצים המלצה על ספר: אלדוס אקסלי- עולם חדש ומופלא

Z R u b A V e L

New member
אחי זה ספר מטורף

אתה הראשון שאני מכיר שקרא אותו פשוט מוזר שהבן אדם כתב את הספר הזה כל כך מזמן והוא מדבר על דברים שבעצם היום אנחנו חוקרים

RastaIntrusta

New member
האלכימיאי - מרוקו פולו , אוכל הרבה

ספרי הרפתקאות למיניהם...להכנס לספר ופשוט להמחיש תמונות!

Nofale

New member
טוב בוא נהיה רציניים

היום מקבלים יותר את הטראנס והמסיבות אבל פעם כל מי שהיה הולך למסיבה היו קוראים לו מסומם והיו קוראים לכל החבורות האלה מסוממים וזה אני יודע מה עכשיו לפי מה שהחבר מבחור יותר גדול ממני הניצחונות התפתח וערסים כנראה אהבו את זה אני והתחילו ללכת למסיבות כנראה אבל בתקופה אז הערסים עוד היו בקטנות ממש אז זה לא הפריע לאף אחד היום בגלל שהטראנס גולש להרבה מקומות עוד אנשים נפתחים לזה וזה אומר עוד ערסים ואז ערסים שומעים טראנס וטוב להם אבל הם גם ערסים אז הכל בא ביחד

למעלה