תגידו

ShTiNkEr

New member
תגידו

למה טראנס תמיד מעלה בי אסוציאציה של ערסים של כאלה שאוהבים לשמוע גם מוזיקה מזרחית ושל סמים למה יצא למוזיקה כזה שם רע?

מה

קשור? ולמה שכתוב טראנס תמיד יש כאלה המקשרים את זה לסמים? צריך לעשות קצת סדר. לא כל מי ששומע טראנס מישתמש בסמים! ולא כל מי ששומע מיזרחית הוא ערס! ואני לא חושבת ביכלל שהקונוטצייה שלך בין סמים ערסים מזרחית וטראנס היא נכונה ביכלל.. אלא אם כן יצא לך להיסתובב בין כאלה.

ShTiNkEr

New member
תגידי מה את סתומה בלחץ?

אני בסך הכל שאלתי איך זה יכול להיות שזאת הקונוטציה שיש (ולידיעתך אני לא היחידי שחושב ככה!) אז מה את קופצת כמו איזה קוף תשבי תרגעי תנשמי עמוק

THE BLACK MAMBA

New member
שטינקר תרגע ימלשין ../images/Emo67.gif

יש דרכים יותר יפות להביע את עצמך ..

היית

מת לאיזה קוף כמוני שיקפץ ליידך יתוש לא אמין שכמותך! ואם אתה חושב ככה סימן שאתה פקינג ערססס!

ShTiNkEr

New member
לא רוצה שקופים יקפצו על ידי

אני שואל על קונוטציה של ערסים שומעי מזרחית וסמים על מוזיקת טראנס ובסוף אני שואל "למה יצא למוזיקה כזה שם רע" בגלל אותם גורמים ואת אומרת שאני ערס? חחחחחחחח תרשי לי לצחוק טוב

צחק

עד מחר.. הצחוק שלך הוא לא רלוונטי פה. תבין שאני לא ניתקלתי אף פעם בשאלה כזאת דבילית. טראנס זה לא זונה תיסלח לי שאפשר להפוך אותה למה שרוצים. קצת פרופורציות אוקיי? אין לי שמץ של מושג מאיפה הקרצת את השאלה הזאת. מהכיתוב שלך עושה הרושם שהנך ערס מצוי.. אבל חפיפ שוב.. תישקע קצת בקריאת תרבות המזרח , קצת אותנטיות , זרימה שלווה לא יזיקו לך. אני רואה בשאלה שלך פסולה. כי אין לחבר את שמיעת הטראנס לשום מחנה. זה שלמסיבות מגיעים גם ערסים ששומעים כל הדרך למסיבה מוסיקה כבדה של מיזרחית זה משהו אחר לגמריי...

ShTiNkEr

New member
!

"זה שלמסיבות מגיעים גם ערסים ששומעים כל הדרך למסיבה מוסיקה כבדה של מיזרחית זה משהו אחר לגמריי..." על האנשים האלה אני מדבר מי הרשה להם לשמוע טראנס בכלל? ואם את לא מבינה על מה אני מדבר את כולך מנותקת ואני אתן לך דוגמא אם מחר את תלכי לראיון עבודה במקום מכובד וישאלו אותך איזה סגנון מוזיקה את מעדיפה לשמוע ואת תגידי טראנס תאמיני לי שיסתכלו עליך בצורה שונה מזה שיגיד שהוא שומע ג'אז! או מוזיקה קלאסית! אולי עכשיו תצליחי להבין את הכוונה שלי בשאלה! אני בסך הכל שואל למה זה ככה?! איך זה יכול להיות שרוב האנשים מקשרים את המוזיקה לסמים לערסים ולשאר גועל נפש כשבעצם רק מי שבתוך הסצינה עצמה מבין כזה זה טעות לחשוב ככה! יום טוב

אממ..

בוא אני אגיד לך משהו , בראיון עבודה.. לא יצא לי עוד ששאלו אותי מה אני שומעת... אבל לא ניראה לי שמישהו בידיוק מספר מהו שומע.. ואם אני לא שומעת מוסיקה קלאסית אני לא אגיד.. אתה יודע.. מה אם פתחת את הנושא.. מה דעתך על זה.. שיש אנשים ששומעים מיזרחית והם לא ערסים? אני לא אוהבת אבל לא ניראה לי שכל מי ששומע מיזרחית במדינה הוא ערס. ברור שיש סטיגמה על כל דבר כמו על הטראנס... טראנס בשביל אנשים שלא מבינים זה כמו שהם שומעים את המילה סמים.

Nofale

New member
אני שומע מידי פעם מזרחית

ככה בקטנות לא דיכאון כמובן זה בלעכס וכשאני מסתכל במראה אין לי קרבולת על הראש וחולצה שגדולה עליי ב4 מידות של בילאבונג

psihadal

New member
איך זה שלא נתקלת בשאלה כזאת

זה שאלת השאלות הקשר בין טראנס וסמים

זה בכל מוזיקה אחי לא רק בטראנס

פשוט בטראנס הסמים מקבלים מימד רוחני ולא סתם שפעת של מתבגרים ומשועממים

psytherapy

New member
תאמת אני כן הייתי רוצה שקופים

יקפצו לידי ואז אני ישים מוזיקה לפנים ונחפור ביחד בין העצים נישמע מעניין חיב לומר

Nofale

New member
מי ששומע טראנס ולא משתמש בסמים

הוא כנראה מתחנגל

ak123

New member
חחח

דווקא טראנס פסיכודלי זה אחלה סגנון לשמיעה כשאתה סאחי... הרבה קטעי תיפוף טובים קטעי מעבר מלודיות סוחפות מקצבים מורכבים וכו'.. אבל כמובן סמים מוסיפים לטראנס הרבה עולמות מימדים ועומק חבלז :) ולנושא השרשור טראנס באמת נחשב סוג מוסיקה ערסי סמים בלגאנים וזה דיי לגיטימי שהחברה המודרנית רואה את זה כך כי ת'כלס הם צודקים ב100%, פשוט רובם לא מתקרבים ללהבין את נקודת המבט של האנשים שבאמת מקשיבים טראנס ומשתמשים.. יאללה בום Pink FLoyd - Breath

למעלה