תגידו...

Lee G1

New member
תגידו...

זה רק אני או ש...גוד שרלוט נהיו מןלהקת אמ טי וי כזאת....חבל שזה ככה וחבל שהם מנסים להיות כאלה אפלים וגוטים כי הם...לאאא אל תבינו אותי לא נכון אני עדיין אוהבת אותם פשוט חבל לי שהם לא כמו שהם היו......

sha na na revol

New member
*הא*

הם מופיעים בMTV כבר איזה 3 שנים. וד"א באלבום יש שירים שהם יותר הסגנון הפאנקי הישן כמו וWalk Away, S.O.S... אבל זה אלבום שונה מקודמיו.

RoCk StaR 1

New member
מממ

זה דיסק מעולה ואני עדיין אוהבת אותם רק שיר אחד.. I Just wanna live קצת פופניקי מדי... ו-SOS שולטטט, הוא קצת מזכיר לי את SOS של The Police....

sha na na revol

New member
האמת,

בהתחלה באמת באמת שזה נשמע לי כמו ג'סטין טימברלייק. D-: אבל זה כאילו פארודיה על עצמם. חמוד.

RoCk StaR 1

New member
נעלבתיייי בשבילםםםם

ג'סטין טימברלייק!?!? למה את מתכוונת ב"פארודיה על עצמם"? =\

sha na na revol

New member
בהתחלה

בהאזנה ראשונה. באמצע הלילה. נו
. גם The Truth נשמע לי כמו אואזיס. וזה 'אתה'. חשבתי על ג'סטין כי הם שרים את הפזמון כאילו יש להם תחתונים הדוקות; בקול דק. המילים של השיר זה על איך שג'יסי חיים ואיך אנשים מבקרים אותם וכו' אבל זה לא נשמע עצוב כזה כמו בThe Young and The Hopeless, זה כאילו הם מסתכלים על עצמם מהצד. אבל אהבתי את הביקורת שמסבירה את ה'גרוב' של השיר- 'Between Snoop Dogg and the Happy Mondays'.

RoCk StaR 1

New member
ממממ

לא יודעת... אני לא בדיוק הבנתי את הביקורת הזאת...יותר מדי מילים מסובכות באינגליש.. ו..שאלה..למה את חושבת שהם השתנו בדיסק הזה? יענו איזה סגנון מוזיקה...

sha na na revol

New member
תשובה בחלקים

אין לי מושג על מה אני מדבר אבל התכוונתי לעשות את זה אתמול וזה לא יצא לי טוב. קודם כל הוסיפו כל מיני פסנתר ואורגנים כאלה. המוזיקה בהרבה מהשירים דווקא די קלילה, יש אלמנטים של פופ אבל יותר מהאייטיז ואחורה מאשר מיינסטרים פופ, יש בס קצבי במקומות וזה נגיד כמו להקות בסגנון של דוראן דוראן, נגיד, להקות מאותה תקופה. חלק כן מושפע מהתקופה האחרונה אבל זה יותר מזרמים כמו emo, תחפשו את זה באינטרנט. זה אולי קצת גותי אבל במובנים של איך שהם מתייחסים למנגינה, ההפסקות בתוך השיר, חוסר האחידות וכו', קצת קשה לי להסביר את זה אבל יש לזה נוכחות במוזיקה. הקול של ג'ואל התפתח וזה מאפשר לאלבום להיות יותר רב גוני ולתת משהו שונה לכל שיר, חוץ מזה ש-Predictable ו-Walk Away נשמעים די אותו הדבר וזו אחת האכזבות היותר גדולות שלי. The Truth היא בלדה מושלמת- כוונתי היא שזו לא הפעם הראשונה שג'יסי כותבים בלדה אלא הפעם הראשונה שהם הבינו איך לעשות את זה נכון, לשירה יש נוכחות שהיא נפרדת מההעמדה של הכלים (ואני לא מאמין שכרגע השתמשתי בביטוי הזה). האלבום נפתח ונסגר בצורה דומה- מקהלה או הרמוניות קוליות וכד' אני מוכרח להגיד שזה לא האלבום שציפיתי, אבל מעבר לשיקולים של עם זה רע או טוב מבחינתי זה הרבה יותר חשוב שהם עשו משהו מפתיע ומעניין שגורם לנו לנתח אותו גם אחרי ששמענו, כמו שאני עושה.

EleVaTioN

New member
הבאת אותה בביקורת../images/Emo13.gif../images/Emo129.gif

אהבתי!
אוף רק אני לא שמעתי עדיין את האלבום
ואיי טאוור רקורדס האלההההההההההההה כמה עצביםםםםםםםםםם
נו מה שוב אני אאלץ לנסוע לרחובות או לראשון בשביל הדיסק? בלע...נקווה שזה יקרה בקרוב
או שהטאוור רקורדס יחליטו להביא גם דיסקים טובים לשם שינוי?

sha na na revol

New member
אה...

חלק ממה שכתבתי קצת סוטה מהנקודה, אבל הייתי חושב על הסבר טוב יותר אם לא הייתי עושה את זה כל כך מהר. אם את רוצה תוסיפי את זה למאמרי הפורום ואולי אני אקבל תיקונים, אני לא ממש מבין במוזיקה, הרעיון הכללי היה שזה לא אלבום *גותי* אבל הוא מושפע מפוסט פאנק, אהמ, זהו, חוץ מזה שזה דיסק מושקע והם חשבו עליו הרבה. ובילי על קלידים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! כן, אני היפראקטיבי. אולי אני טכתוב משהו יותר וןב פעם הבאה.

RoCk StaR 1

New member
הממ..

מסכימה איתך..למרות שאני אהבתי למרות הכל.. אגב..את חכם מדי...בשבילי..

midnight dragon

New member
הם באמת נחמדים,../images/Emo15.gif

יש להם שיר אחד כזה "cause lately bla bla bla i just wanna live" וזה איךשהוא הזכיר לי את השיר של גוד שארלוט.. חחח (למרות ששמעתי את של גוד רק איזה פעמיים, ואני בכלל לא זוכרת איך הוא הולך.. אבל לא נורא
)

sha na na revol

New member
תורידי

Rock'n'Roll Star (אני יודע בתור עובדה שג'ואל אוהב את השיר הזה) Live Forever It's Good To Be Free Stand By Me Stay Young Roll It Over

RoCk StaR 1

New member
טוב,תודה, אני

מורידה ( אןי לי אינטרנט מהיר אז זה יקח זמן..) מה זה התמונה?

למעלה