תגידו

כתומית10

New member
דידי ../images/Emo24.gif../images/Emo141.gif

אני מקווה שאת יודעת שזו ממש ממש לא אשמתך. אל תקחי את זה על עצמך. אני זוכרת שסיפרת לנו על הבעיות שהיו עוד לפני שנפרדתם, אז יכול להיות שזה הדבר הכי טוב שהוא יכול היה לעשות בשביל עצמו, לפרוש קצת מהמירוץ ולקבל טיפול ולחזור לעצמו. שולחת לך חיזוקים ו-
ואת יודעת שאת יכולה לקטר כאן מבוקר עד ערב בלי הפסקה, בשביל זה אנחנו כאן.

T i k t a k i t

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

שולחת לך המון חיבוקים...

אויי...שולחת לך המון../images/Emo24.gif

אין לי פתרון לבעיה אבל אני שולחת לך חיבוק גדול גדול

אמיקה

New member
עדי יקירתי ../images/Emo24.gif

עצוב לי לשמוע על התמוטטות העצבים של אורי ואני מבינה לליבך, אבל את חייבת להבין שזו לא אשמתך בשום מובן ובשום צורה ואופן
הפרידה אולי היוותה עבור אורי את "הקש ששבר את גב הגמל", אבל את הרי יודעת שאורי נושא משא כבד של קשיים ומשקעים שהיו שם עוד לפני שהכרתם ויהיו שם - לצערי - עד סוף חייו (בתקווה מכל הלב שידע להתמודד איתם ולחיות איתם בשלום). עדי, עשית המון בשביל אורי השתדלת בכל הכוח נתת את כל מה שהיה ביכולתך לתת עם כל הרצון הטוב והאהבה אבל זה לא מספיק זה לא יכול היה להספיק אף אחד - לא את, ולא הפסיכולוגית של אורי ולא אף אחד נושא באחראי למצבו של אורי - הטוב והרע - פרט לאורי. אורי הוא היחיד שיאבק בשדים שלו ו(לדעתי) יוכל להם. בסוף היום - רק אורי יקצור את הפירות ורק השם של אורי יתנוסס על ההצלחה שלו. רק לאורי זו שאלה של להיות או לחדול. וגם המשברים, וגם הקשיים - הכל זה אורי. יכולת לחיות איתו, יכולת לחזק את ידיו - לא יכולת לעזור לו לעזור לעצמו. לא יכולת לתת לו מעצמך ובאותה נשימה ללמדו שהוא חייב להבין שאהבתך היא "בונוס" שהחיים חילקו לו ושזה לא תחליף לאהבה שלו לעצמו, לא תחליף למאמצים להבריא. לא תחליף לעזרה שהוא חייב לתת לעצמו. זו צריכה להיות החלטה שלו, מאבק שלו. אישית - אחרת הוא עתיד להכשל. אורי זקוק לעזרה מקצועית שתסייע לו לעלות על מסלול חיים בריא. אורי חייב למצוא בעצמו את הכוח להשען על העזרה הזו ולהפיק ממנה את כל מה שניתן. אורי חייב ללמוד שאין בכוחה של אהבתך או אהבתה של אחרת כדי להספיק. הוא לא יכול לצפות ממך או מהאהבה שלך להושיע. הוא לא יכול להשבר בכל פעם שיעזב, אם כל הצער שבזה. הוא חייב להיות סלע איתן, למרות כל הגלים שיתנפצו עליו. והם יתנפצו. הדרך עוד ארוכה. פרידות הם חלק מהחיים של כולנו. אם אורי רוצה להיות כאחד האדם - הוא חייב ללמוד להתמודד גם עם פרידות, כאחד האדם. זה חלק ממה שיש לו ללמוד, איתך או בלעדיך, ועם הרבה כאב לב מסביב. אלו החיים. מה אני אגיד לך? עצוב עצוב לי על אורי עצוב לי שהוא נשבר עצוב לי שקשה לו אבל אני מאמינה שהוא ימצא את תעצומות הנפש להושיע את עצמו אני מאמינה שהוא יתאושש ויחזור, בכוחות מחודשים ועם תובנות חדשות, להלחם בשדים שלו, ואני רוצה להאמין בכל ליבי שבסוף היום יצליח לו. עדי, עשית את שלך מעל ומעבר ההרגשה שלך היום רק מראה עד כמה האהבה שלך שלמה ובריאה, עד כמה הוא חשוב לך, עד כמה השתדלת, עד כמה הלב שלך במקום הנכון - אין בזה רע, רק כאב. זה טבעי זה נורא עצוב אבל זה חלק מהאהבה. אהבה היא לא תמיד גן של שושנים, יש בה גם כאב וסבל, זה מה שעושה אותה "אהבה", וגם זה - חלק מהחיים. תתעודדי אני בטוחה שאורי יחלים אני יודעת שעשית כל מה שיכולת אורי יתאושש את תתאוששי מחר תזרח השמש, ואם לא מחר - אז מחרתיים.

tiny dancer

New member
אני בהלם, באמת שאין לי מה להגיד

האם אפשר לבקר אותו? האם זה נבון שתשבי קצת לידו?

20ליאת

New member
יקרתי

את לא מפלצת, זה מה שבטוח... את עשית את הדבר הנכון, תרגישי טוב עם עצמך. הוא ייצא מזה, אבל עדיף שללא עזרתך, הוא ייצא מזה לבד, והכל יהיה בסדר בסוף! קחי לך

HoGod

New member
../images/Emo24.gifאני מבינה את הרגשתך

אבל אסור לך להאשים את עצמך \להרגיש רע עם עצמך בגלל זה. את בעצמך אמרת שהבעיות שלו התחילו עוד לפני הקשר איתך. אני מאחלת לו החלמה מהירה ומלאה. את בינתיים התחלת לתפוס כיוון חיובי, אל תישברי
ברור שאת אוהבת אותו ושאכפת לך ושאת דואגת, זה לגיטימי ומובן ביותר, אבל אל תשכחי לחשוב גם על עצמך
יהיה בסדר

danit10

New member
לא הייתי כל היום ורק עכשיו אני כאן

אי מצטרפת לכל החיבוקים והעידודים. מה שבטוח הוא שעל תקחי את זה על עצמך. את לא אשמה!!!!! תיהי חזקה עכשיו, אל תשברי. אנחנו כאן בשבילך!!!!!!!

דידי ../images/Emo24.gif

אין לי מילים. אני מבינה את הכאב העצום שלך (אני חושבת שכמעט כולנו עברנו פרידה מבן זוג). להוסיף לזה את הכאב שנובע ממצבו הנפשי הירוד של מישהו שאת עדיין אוהבת... שולחת
עידוד. אין לי מילים מחכימות....

שמיצית

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo24.gif

|חמיקירתי, זה כל כך עצוב.. אין לי עצות חכמות לתת ואני יכולה רק להציע נחמה, עידוד וחיבוקים...
הכי חשוב זה שתמשיכי לתקופה הקרובה לפחות להציב את עצמך במרכז ולעמוד מאחורי החלטתך. אני ממש מצטערת לשמוע, אבל גם שמחה שהוא עשה את המעשה הנכון והאמיץ ומקווה שהוא יצא מזה במהרה

קולונה

New member
נותר לי רק להוסיף עוד../images/Emo24.gif

ולהזכיר לך שתמיד את יכולה לקטר כאן

דפי26

New member
../images/Emo24.gif

אני לא כ"כ בקיאה בפרטים ,אבל שולחת לך עידוד בכול זאת.למרות שזה בטח קשה לך הדבר האחרון שאת צריכה להרגיש זה מפלצת.לפעמים אנחנו צריכים לדאוג גם לבריאות הנפשית של עצמנו ולא יכולים לשלוט בכול דבר שקורה.אל תאשימי את עצמך.

גם אני לא כל כך מכירה את הסיפור

אבל את חייבת להשאר חזקה. קבלי את כל התמיכה שבעולם
וגם
- תחשבי שזה איקון של "מחזיקה לך את היד"...

באבלו

New member
../images/Emo24.gif דידי, אני מכירה

את העניין מזוית קצת אחרת אבל בהחלט מכירה את גודל המעמסה והתחושות הנילוות לאישפוז איש קרוב. התחושות הנילוות אינן פשוטות ומעלות שאלות קשות (מידת המעורבות הנדרשת וכו'...) אבל אני רוצה להגיד לך שאישפוז, במיוחד אם הוא עצמי כפי שאני מבינה שזה המקרה, מספק מסגרת תומכת וחיונית. המעשה שאורי נקט בו מראה גם על המון אחריות ורצון לעזור לעצמו וזה לכשעצמו מעודד. אני שולחת לך מפה חיבוק חזק-חזק, מנסה לחזק אותך, אם בא לך חיבוק, לדבר, לשתוק - אני כאן, או איפה שתרצי שאהייה. ליהי

שולחת לך חיבוק ענק../images/Emo24.gif

אני מבינה את הכאב שאת עוברת וגם חברך לשעבר. אני באמת מקווה שהכל יתהפך לטובה, וגם את הכי חשוב לעמוד אחרי החלטתך וכל הזמן להזכיר לעצמך למה נפרדת ממנו. אני חושבת שהכי טוב זה פשוט להיתנתק לגמרי כי הוא מרגיש שאת שם בשבילו וזה מאוד קשה להישאר ידידים אחרי שהיה שם משהו. לא הייתי ממליצה להישאר שם, אולי לבקר אותו ולהסביר לו שזה סופי ושאת עושה את זה שאף אחד מכם לא יפגע

מישל ר

New member
אויש, לא נעים בכלל...

אבל תזכרי שלמרות הכל זה לא ממש אשמתך. כנראה שזה היה צריך לקרות. זה לא צריך לשנות שום דבר בהחלטות שלקחת. אולי זה רק מצביע על זה שלקחת החלטה נבונה. תחזיקי מעמד. ומאחלת לך התחלות חדשות.

למעלה