תגידו

שולחת ../images/Emo24.gif ומסכימה עם מה שאמרו

למרות שלא הייתי פה בימים האחרונים, ואני מודה שאני לא ידעתי על עניין הפרידה והגורמים לה, אני חושבת שאת באמת לא צריכה להרגיש אשמה. זה קשה, להיות בצד ה"בריא" של הפרידה, זו שלוקחת את זה טוב יותר. אבל זה לא אומר שום דבר על אחריות או אשמה-- "התמוטטות עצבים" היא מונח די עמום בשביל להסביר אשפוז, אבל אני מניחה שאם הפסיכולוגית שלו תמכה בכך, ואם המקום הסכים לאשפז אותו- סימן שהייתה סיבה טובה לכך, ועדיף שהוא יהיה כרגע במסגרת שתגן עליו ותתמוך בו בימים הקשים. את לא צריכה להרגיש רע עם זה, מה שקרה, קרה לא באשמתך, לכל היותר הפרידה היתה טריגר חיצוני. להיפך, חשוב שתדעי שאם אכן היה רקע בעייתי, טוב שיש לו את הכוחות והיכולת לטפל בעצמו וטוב שיש מישהו (המקום) שמגן עליו. אני מקווה שמעבר לפרשה הלא-נעימה הזו, את מתמודדת בסדר עם הפרידה. אף פרידה לא קלה, וחשוב לתת לעצמך את המרחב והלגיטימיות להתבאס (מונח פסיכולוגי לאללה). אין לי ספק שכל בנות הפורום ישמכו להושיט כתף ואוזן. תחזיקי מעמד.

מישמש1

New member
אוי וויי

קחי
גדול

nikit1

New member
דידי../images/Emo24.gif

מזדהה עם כאבך, הסיפור שלך מעלה אצלי זכרונות עצובים משלי... שולחת לך חיבוק גדול ומאחלת שתמצאי את הכוחות להמשיך הלאה, אני מבינה שאת משוכנעת שהחלטת נכון- תדבקי בזה ואל תאשימי את עצמך במצבו. אני יודעת שקה לעמוד מנגד אבל לפי מה שסיפרת היו לו לא מעט נושאים לפתור עם עצמו כבר הרבה זמן. תהיי חזקה

../images/Emo7.gifאוי דידי, כל כך עצוב לי לשמוע

בדיוק היום היה ברדיו את השיר הזה, של עמיר בניון, וישר נזכרתי בך, שאמרת לפני כמה זמן שבעלך הקדיש לך אותו. זה כל כך ריגש אותי...ועכשיו אני שומעת את זה... תראי, אם את שלמה אם מה שאת עושה, ואת נראית לי אשה חזקה ובטוחה בעצמה, את תצליחי והכל יסתדר. זו תקופה קשה שעליכם לעבור (כל אחת מכם ואיך שהוא לוקח את הקושי הזה) ואני מאמינה שהאשפוז הזה יהיה קצר ולא משמעותי, ואחריו תבוא תקופת הבראה ממושכת יותר שיהיה עליו לעבור לבד. אני מאחלת לשניכם מכל הלב שהתקופה תעבור כמה שיותר מהר ובקלות ושולחת המון

Mrs Mis

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

אומנם בתקופה האחרונה לא יוצא לי להיות כאן - ואני מנסה עכשיו להשלים פערים
אבל אני מבינה שהחלטת לעזוב - אומנם התחלות הן קשות אבל אני מקווה שזה ילך וישתפר!!! ויהיה טוב יותר - תהיה חזקה וקבלי עוד המון:

למעלה