תגידו

Michal Plath

New member
תגידו

יש בעברית שקעים בכיתות שאפשר לחבר אליהם לפטופים? כי חיי הבטריה של הצעצוע החדש שלי ממש ממש קצרים ואיפה שמים אותם? יש שולחנות של בני אדם או כיסאות סטודנט כמו בטכניון?

Michal Plath

New member
ועוד שאלה, אם אנחנו בעניין

מה גובה השכ"ל בסוף?! בפנקס שקיבלתי רשום 9700 או משהו כזה, זה השכ"ל? או שזה עם התוספת של ה1000 (שבוטלה)? חברה שלי גם מתחילה בעברית, היא שילמה כבר ולא זוכרת אבל היא אמרה לי שהיא מוכנה להישבע שאצלה זה היה 8000 ומשהו

rmedzini

New member
לפטופים

יש המלצה שאני נותן תמיד לסטונדטים חדשים אצלנו - בלי קשר לכיתה או לאולם: תמיד שיהיה לך מפצל בתיק. לעניין מאריך - תלוי בגודל ובמשקל שאת מוכנה לסבול. יש גם קצרים וכאלו עם מפצל מובנה. לעניין הלפטופ - יש כל מיני דרכים להוריד ביצועים כמו למשל הורדת בהירות המסך או סגירת כרטיס הרשת כאשר לא צריכים אותו (כרטיס רשת הוא "אוכל הסוללה" הכי גדול).

ב-90% מהכיתות יש שקע לכל מושב

או שקע לכל שני מושבים. זה מספיק. הבעייה היא רק בכיתות הממש ישנות, או כשדוחפים לך איזה שיעור ברוח. וגם שם מסתדרים (הלפטופ שלי מחזיק מעמד בקושי שעה, ופיספסתי מעט סיכומים בגללו, למרות שזה באמת לא נח) ולגבי המפצל - מומלץ, למרות שאני לא עושה את זה. בהצלחה!

אז מה ייעודי בחיים אם את מבינה לבד?

אגב, אם את רוצה שאני אענה יותר מהר, עדיף לשרשר שאלות אליי להודעה שאני כתבתי. ככה אני גם מקבלת על זה הודעה במייל, ואת לא צריכה לחכות עד שאצא לי לסייר שוב בפורום, כי את המייל שלי אני בודקת לעיתים הרבה יותר תכופות. בכל אופן, ברוכה הבאה לנבחרת האוניברסיטה העברית. נשתדל להתייחס אלייך יפה (אם רק נזהה מי את... P: )

Michal Plath

New member
תודה

אני אהיה השוקיסטית בשורה הראשונה:) זאת שעדיין לא מבינה מה היא עושה בשנה א' משפטים ולא ספרות עברית והשוואתית

חשבתי שזו הייתי אני!

אין דבר, תמיד תוכלי לקחת חטיבה בספרות, או לשלב (בתנאי, כמובן, שתוציאי ממוצע מעל 82. לא נורא קשה, אבל כן דורש קצת מאמץ) ואמנם השבוע הראשון שוקיסטי (אולי זה היה רק לי, כי היתה לנו שביתה, כך שהמערכת היתה מבולגנת?), ואתה מרגיש קטן ואבוד בתוך המפלצת הזו, שאנשים קוראים לה משום מה אוניברסיטה, אבל אז מתרגלים, ולומדים לאהוב אותה, וגם את חדר 402...

אל תדאגי, המפלצת לא מתחבאת

אבל שם אין מקום לרגליים, ויש כסאות עם משענות שבורות. מצד שני, שם יש את החלון שמוביל למרפסת על הגג, אז אחרי שמגלים את זה, זה שווה את זה.

תרשי לי להביע את הזדהותי הכנה../images/Emo24.gif

"שוקיסטית בשורה הראשונה" נשמע כמו מה שהעתיד טומן בחובו לסחבקית(אנוכי) בנובמבר 2008
שיהיה לנו בהצלחה...

למעלה