תגידו..שאלה חשובה

ע פ ר ל ה

New member
בטח לחץ,בנאדם רושם הודעה ונעלם!!!

מפחיד אימים,רק שיועיל בטובו להגיב כבררררררררררררררר.

לא יודעת מה איתכם, אבל אני לא

מתכוונת לעזוב את הענין עד שיש תשובה חד משמעית גם אם זה במחיר להעיר את טלה כי הוא מרדים את הילד. מצטערת, אבל אני פולניה בדברים האלה, רוצה לשמוע מהמקור!!!!!!!!! ושמצידי שיקלל אותי אחר כך (ביקשתי מהשוטר שלא יעשו רעש כשהם מגיעים לבית, כי יש שם ילדים ושלא יבהלו)

ע פ ר ל ה

New member
מי בכלל יכול להירדם?

לובשי המדים הגאוניים בדרך אליו? או שהם סופרים כוכבים?

אמורים להיות בדרך אליו, בחיי שהשוטר

הזה מוטי, מזכיר לי בהתנהלות שלו את השוטר שיצאפן מחקה בתוכנית שלו. ולא אוסיף

ע פ ר ל ה

New member
מפגרים ממש

זה יכול להיות עניין של חיים ומוות! סעמאםםםםם על האדישות,לא יאומן. לא יודעת מה איתכם,לי בבטן יש תחושה לא טובה.

לא ספיישל באמת, עד כאן!!!!

אני לא יודעת ממה את סובלת יותר מחוסר אי-קיו או מגזענות יתר, או שהכל התערבב לך עם האיפור והציפורניים. סופי שהבטיחה לא לריב אז היא לא רבה - רק אמרה מה שחשבה

אני מבינה ש...

זה הרגע שאני צכה להתקשרת לדינה... טרם הספיקותי להשיג את המספר שלה... מישו מוכן לשחרר לי אותו במסר?

maof

New member
אולי משהו חינוכי לירי יכול להשקיט

שמעתי היום את השיר.......בלבלי אותו כמו שבלבלת אותי, בלבלי אותו עד שלא יוכל לישון. יעני בלבלי אותו על משקל של שחקי לו בבולבול ? שלא יכול לישון, בטח שלא יצליח לישון בזמן שמבלבלים לו את הבולבול. מעוף

../images/Emo12.gif

ג'יזססססססססססססססססס... מה קרה לך בשעה כזו??????????????????? תעלה מייד על הכדור הכחול
קוקו מודאגת בקשר למעופי

maof

New member
תראי.........

חשבתי שחינוך מתחיל
ואם זה ה..
של הכותבים אז מה יותר נכון מחינוך מרגיע
מעוף

maof

New member
החינוך הוא ../images/Emo104.gif

ובכדי שנראה לעולם שהמנהלת יכולה לישון בשקט כי היא יודעת שהתלמידים בידים טובות. ולכן נאמר........"לא ינום ולא ישן שומר ישראל" מעוף

למעלה