תגידו..שאלה חשובה

../images/Emo18.gif

הג'וב של השכמת המנהלת-שלי
ואם תנסה לגרום לי להשאר מחוסרת פרנסה... אתה בהחלט מסתבכת איתי! ראה הוזהרת

maof

New member
חס ושלום...חס וכרפס../images/Emo10.gif

אני בעד התפוצות........כל ישראל אחים "ואהבת לרעך כמוך" מעוף

אם כך...

אני אתפנה לשנתי...ואפקיר פה למשמרת בידך את הפורום... במקרה של אזעקת אמת...קרא לי לטלפנת לדינה. לילטובבבבבבבבבבבב

maof

New member
הכל שאלה של הסתכלות ../images/Emo70.gif

אני לא רואה את הדברים בצורה מחפירה, את יודעת המחנך צריך להעביר את החומר הנילמד לפי היכולות של התלמידים שלו. מעוף

maof

New member
אוקי .........

יש תמיד קורסים של האונברסיטה הפתוחה. ורק תחשבי על רוח ההתנדבות להעניק עבור אחרים ידע וחוכמה. מעוף

החתולית

New member
תגידי לי, ספיישיל

את בטוחה שהיית חייבת לפתוח הודעה חדשה כדי לספר לכל הפורום, שאת חושבת שזה חוסר אחריות מצדו של אדם לספר שהוא מרגיש לא טוב ? בואי נצא מתוך נקודת הנחה שזה חוסר אחריות, בואי נצא מתוך נקודת הנחה שהאיש עעבד על כולנו והוא בעצם שמח וטוב לבב והכל בסדר איתו - מה התועלת בפתיחת הודעה חדשה בנושא ? בשביל מה על כל הגיג והגיג, כל שאלה ותהיה, כל דיעה שיש, צריך לפתוח הודעה חדשה שדוחפת הודעות אחרות לעמודים האחוריים ? את לא צריכה להגיב, כי ברור שזכותך לכתוב כל מה שאת רוצה ופלתוח כמה הודעות שאת רוצה - זה רק חומר למחשבה.

פברואר68

New member
חתולית...אני מסכימה איתך.....

קצת סבלנות של כולנו לכולנו אינה מזיקה לבריאות...... יש מחקרים שטוענים שיש להתחבר למצפון לפני שפותחים פה..... (גם רופאי שיניים מסכימים עם האימרה...) שמעתי שישראל ארץ דמוקרתית ומותר להביע דעה .....ולקבל תגובה מתברר שכשאדם נמצא במצב רוח ריגשי מסוים הוא מגיב באופן מסוים....לטוב ולרע אולי דווקא בגלל שיום כיפור בפתח...ראש שנה לפניו שווה לפתוח דף חדש נקי טהור אחרי חשבון נפש.... בהצלחה לכולנו בכך שתהיה שנה טובה עם מעט נפילות והרבה עליות וחיוך וסבלנות רק אהבה מביאה אהבה שלכם פברואר68

m i n i m a u s

New member
לא,זה ממש לא חוסר אחריות

זה חוסר אחריות להתעלם מהודעה כזו שעלתה בפורום. כל הכבוד למי שטרח,ובדק,ווידא שהכל בסדר. זו טיבה של חברות,אפילו וירטואלית ,בסופו של יום ,אחרי ההתכסחויות,והמריבות,והשטויות הרגילות ,לדאוג אחד לשני. ואם טלה בחר לחלוק איתנו את חולשתו ,זו זכותו המלאה,וכנראה שהוא יודע מה הוא עושה ,ואני מעריכה את האנשים שהיו כאן ודאגו. הרבה בריאות טלה.

ספיישיל

New member
משכיב את הילד או לא.

זה לא לוקח שלושת רבעי שעה. הוא לא עונה בטל ופל. זה לא נורמלי. אלא אם כן,הוא התל בכולנו כרגע. או שלח הודעה בחוסר אחריות משוועת ובזלזול מוחלט כלפינו.

ע פ ר ל ה

New member
ספיישל

בנאדם צריך להיות דפקט רציני כדי לשלוח כזו הודעה ולשטות בכולם. נראה לך הגיוני? כי לי לא!

חבר'ה.... נסו להתקשר אליו בחסוי

אולי יענה ויחשוב שזה מישהו אחר ולא אתם... אגב, אולי אתם יודעים את מספר הפלא של אשתו?

השוטר יצר איתי קשר, שלחתי לו במייל

את נוסח ההודעה של טלה ניידת ליד הבית של טלה, רק בלי ההודעה אין להם רשות להכנס אז בואו נחכה עוד כמה דקות

למעלה