תגידו..שאלה חשובה

../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif תורידו רמת כוננות

ילדה עם אופי דיברה איתו אומנם לשניה, אבל תחנת בית שמש בודקת מול תחנת מעלות ועוד מעט תהיה תשובה

פעם ליויתי בחור שהיה באותו מצב

מצבו הוגדר כ"לחצי חרדה" ועל אף ולמרות אושפז ונבדק יסודי מה קורה טלה

dolfina34

New member
נו אולי תעדכן מה איתך?

הלחצת את כל העולם ולהקתו....... נקווה שאתה בסדר וסתם עשית לכולם לחץ בחזה..

ע פ ר ל ה

New member
הוא כתב בשרשור של משחק הכדורסל

שהוא מפסיק לראות כדי לא לחטוף התקף לב
. כבר שם הוא חש ברע. המתח הזה מטריף את השכל.חבר'ה מה קורה? מישו שמע? עודכן? נווווווווווו איזה לילה מטורף נהיה פה.

שחר חדש1

New member
שימו לב ללוחות הזמנים בין

ההודעה של טלה לבין שיחת הטלפון איתו עברו למעלה מעשרים דקות!!!! ההתקף נדחה על הסף !!! בריאות ואריכות ימים לכולם. אמן. ליתר בטחון
שיהיה.

שחר חדש1

New member
שימו לב לשעה שבין

ההודעה של טלה לבין שיחת הטלפון איתו עברו למעלה מעשרים דקות!!!! ההתקף נדחה על הסף !!! בריאות ואריכות ימים לכולם. אמן. ליתר בטחון
שיהיה.

זה לא התקף לב.

בהתקף לב התחושה העיקרית היא של לחץ אימים שישב לך על בית החזה. זה לא תואר כאן. מה שכן - עיקצוצים, איבוד תחושה ורעד, מעיד מאד על משהו בעצבים. השאלה איזה, איזה היקף, ושרק יהיה סתם התקררות של עצב ולא משהו יותר גרוע.

ע פ ר ל ה

New member
לא יודעת לה,יש לי הרגשה רעה ממש

אני מאוד מקווה שהוא בהכרה ושזה לא חמור ושבכלל לא קרה כלום,אבל תחושה רעה יש לי של משהו לא בסדר איתו.

טוב מעדכנת

דיברתי עם המוטי ההוא ממעלות, הסברתי לו את הענין, אמר שכבר התקשרה מישהי (ילדה עם אופי) ביקשתי בתקיפות מה שישלח ניידת בכל מקרה, כי אנחנו דואגים הבעיה היא שרק עוד שעה נדע מה קורה, אלא אם כן טלה יצור איתנו קשר מכאן או יענה לטלפונים (אינעל העולםםםםםםםםםםםםםםם והפרוד שלי) מוטי השוטר שולח ניידת ממת"פ אין לי מושג מה זה.

ע פ ר ל ה

New member
לא יאומן איזה משטרה דפוקה../images/Emo46.gif

בנאדם יכול להתפגר והם שאנניםםםםםםםםםםםם?????????????????????

במקום להתעמק בתלונה שלי ובבקשה

מצא לנכון להתפעל ממס' הטלפון שלי בבית ואם היה לי פרוטקציה בבזק לא מבינה אותם לפעמים

את בטוחה ב100% ?????

אפשר להוריד את צפירות האזעקה??????????????? כי עופרה עומדת להתעלף לי פה מהלחץ

למעלה