תגידו... רעיון נחמד...

LuNaTiC

New member
אני מוחה!

אנשים למה אין לכם רקעים סופר מגניבים כמו שאמורים להיות??? מה זה הטורקיז המעצבן הזה?? תורידו כל מיני רקעים יפים!!! זה כל כך יותר שווה!!! אמ.. מה בדיוק הסתרת שם שאתה לא רוצה שנראה? -ענבל, שיש לה מלא רקעים שווים-

לגבי הרקעים:

את יודעת שרקעים עלולים ממש לתקוע את המחשב? עד לא מזמן היה לנו רקע של פיקאצ´ו (אוי הבושה! הבושה! אני התנגדתי...) והמחשב שלנו היה תקוע עד שבא חבר של אבא שלי ואמר לנו שרקעים תוקעים ת´מחשב. אז הסרנו את הרקע ומאז המחשב בסדר. לגבי הדברים שהסתרתי-זה כל מיני דברים של אחים שלי שאני לא בטוח שהם מסכימים שתראו... s@me @ne

S.tal

New member
גם לי!

גם לי כל הרקעים עושים בעיות במחשב..., וזה מעצבן! בעצם לא רק הרקעים..., כל דבר עושה לי בעיות במחשב! ווינדוס מילניום באמת דפוק...... טל, t@l

Marty McFly

New member
לא יודע

לא עובד אצלי... כאילו, זה מראה את התמונה של הארי רק איפה שהקוויק טיים נמצא. מבין? טוב, זה מסובך

Marty McFly

New member
ניסיתי שוב...

ועדיין לא עובד... כאילו, אני רואה את התמונה אבל שאני סוגר את קוויק, אני לא רואה אותה יותר או אם אני מזיז את קוויק, גם היא זזה בגבולות של מה שהיה מקודם. וזה שומר לי רק ריבוע בצבע חום כהה.

S.tal

New member
נכון!

הרמה בפירוש לא נקבעת ע"י הגיל או הכיתה! זהו..... טל, t@l

רחלי!

New member
צודקת

הרמה לא בהכרח קשורה לכיתה! אני לדוגמה עולה ל-ח´ ויש לי רמה של מישהו בערך ברבע של כיתה ט! ויש לי כמה בכתה שהם בערך ברמה של אמצע כיתה ה´!

אהם אהם אאההאהאהם!!!

גם אני ברמה גבוהה מאנגלית של י"א! אני את הבגרות שלי באנגלית כבר עשיתי... הייתי פעם באיזה חוג באנגלית, ובכיתה ו´-ז´ נתנו לנו בחינת בגרות של שנה לפני כן. סיימתי With Flying Fu**in colours!!

אהם אהם (גם תורי מגיע)

טוב, את הבגרות לא עשיתי...אבל יש לי חוברות של כיתה י´ וי"א וחוברת לבגרות בלה בלה... אז הכיתה לא קובעת! הא! *פרצוף נעלב* -ליאת-

זה כולל גם מי שעולה ל-ח´?

לא משנה, כפי שכבר כתבו לך תפוחית וענבל התחילו לתרגם ותפוחית כבר תרגמה פרק 1 ופרסמה אותו כאן(אולי כדאי שענבל תשים את ההודעה הזאת בטאג ליין). s@me @ne סניץ´- ^O^

אהם אהם!! גם אני רוצה

אומנם אני חדש בפורום אבל האנגלית שלי פצצה מתקתקת. וגם אני רוצה להשתתף בתרגום אז קדימה אני מחכה. ג.ק. וויזלי

S.Riddle

New member
היי, הולד איט!!!!

אם למישהו יש פה זכות תרגום, זה לי! אני ביקשתי ממש ממזמן, והאנגלית שלי ממש מעולה!!!

LuNaTiC

New member
הולד איט רייט דר!!!

לירון, חזרת!!!!!!! איזה מזל... כי יש לך הזדמנות לחפש מישהו שיש לו ייס לפני יום שישי!!!! זה כל כך מרגש, שסוף סוף מגלים קצת התחשבות באלה שלא יכולים להוריד סרטי אנימה למחשב הדפוק שלהם!!! *מוחה דמעה מתחמקת* אני כל כך נרגשת!! וואה? אניוואיס... אנשים... שאט דה *** אפ בסדר? או יותר נכון.. וויל יו בי סו קיינד ותפסיקו עם התחרות הזאת של "למי יש אנגלית יותר טובה"? בשורה התחתונה - כולנו חכמים טוב לנו בלה בלה. ברגע זה רק אני ונטע מתרגמות. אם נצטרך עזרה - נבקש. אז הבה נחזור לעברית תקינה וצחה (עם ח´ מזרחית, כמו שצריך!) וננטוש את הנושא. -ענבל, feeling stupid and contagious- ודפנה, אני מצטערת שוב על ה... אמ.. שטויות חסרות משמעות באנגלית שאני כותבת...

Marty McFly

New member
אתם לא הבנתם אותי אני מבין!

לא אמרתי אנשים מכיתה ח´ ומעלה!! אמרתי אנשים שרמת האנגלית שלהם היא מ-ח´ ומעלה! כלומר, גם אנשים דוברי אנגלית בכיתה ה´ יכולים... מבינים?

למעלה