תגידו... רעיון נחמד...

Marty McFly

New member
תגידו... רעיון נחמד...

כבר תרגמתם את הפאנפיקים ד"ד או ד"ס? ואם לא, בא לכם, כל מי שיש לו רמת אנגלית יותר מכיתה ח´ ככה לתרגם ולפרסם פה? כל אחד יתרגם פרק אחד. למי בא?

אר...

לונאטיק וסיידר תפוחית כבר מתרגמות, נראה לי... אגב, מה עם התרגום, באמת? -ליאת-

LuNaTiC

New member
אהם אהם!!

תסלח לי... אתה בן 16 נכון? איזה כיתה? עולה ל - י"א? אני בטוחה שהרמה של האנגלית של נגיד... ליאת, ונטע, ופרונגס, ועוד, ואולי גם שלי, יותר גבוהה משלך. וזה כי ראיתי איך כתבת את המילים של "קולין". אז.. אמ.. הגיל לא ממש משנה, אתה יודע... ובשביל תרגום לא צריך את האנגלית מושלמת. צריך אנגלית טובה, דמיון ואלתור, ובאבילון מומלץ. זה הכל. אז ככה.... התרגום התעכב קצת.. מכל מיני סיבות, אבל הוא ימשיך... -ענבל-

Marty McFly

New member
אהם אהם בחזרה!!

אני מצטער, אבל את המילים של קולין כתבתי מהר, ולא נעזרתי בשום מילון... כמובן, שאם אני אתרגם את הפאקינג פאנפיק אני לא אעשה את זה בכל כך יהירות. אם בא לך שאני אתן לך דוגמא ואני אתרגם חלק מאחד הפרקים, פשוט תגידי לי ואני אתרגם. האנגלית שלי יותר טובה ממה שהראתי בקולין... ותודה על הירידה, דניאל.

LuNaTiC

New member
אוקיי דבר ראשון,

אני מצטערת, לא התכוונתי שזה ייצא ככה בכלל. דבר שני.. תודה על הירידה.. אהם.. נשמע תמוה.. וואטבר:) אין לי בעיות עם האנגלית שלך. בכלל לא. אבל הגיל והכיתה לא בהכרח מצביעים על הרמה. רק שתזכור. ו... באמת, למה לא.. אפשר להיעזר באנשים אחרים בתרגום... אם אני אצטרך עזרה, אני אודיע לכם ואתם מוזמנים. -ענבל-

Marty McFly

New member
או תודה!

היה קשה להגיד את זה ככה? ובנושא אחר, רציתי להראות לכם איפה נמצאת הצלקת של הארי בסרט. אבל, בגלל שאי אפשר לעשות פרינט-סקרין בתוכנה הזו, פשוט ציירתי על התמונה עצמה וזה מה שיצא. רק כדי לתת לכם איזושהי תמונה איפה נמצאת הצלקת בסרט - וזה הורס את כל הסרט. צפייה נעימה, דניאל

LuNaTiC

New member
אמ.. זה רק, האופי שלי...

(או... הבנתי... האופי שלך... אם אביך יידע על הדבר הזה!!) שוב, נסחפתי עם הדיסני. למי שלא הבין זה.. אמ.. מבת הים הקטנה, רק שבמקום אופי יש "אוסף". אז אוקיי זה האופי שלי... אני מתעצבנת על ההתחלה, ומתפרצת על אנשים, ואז.. אמ.. מתנצלת ומסבירה את עצמי... לא כל כך יעיל.. אהם.. בואנה שם היא נמצאת?? מוזר!!! פפפפפ -ענבל-

S.tal

New member
חחח...

לא יכול להיות שהם כל כך עקומים!!! זו טעות ממש איומה! והצלקת בכלל לא דומה לצלקת! אולי זה רק בצחוק?! זה לא יכול להיות... טל, t@l

Marty McFly

New member
תגיד, הטריילר אצלך הוא...

בקוויק טיים? ואם כן, איך הפכת את זה לתמונה?

S.tal

New member
מאיפה השגתם את זה בכלל........?!

אין לי מושג מכלום............. טל, t@l שמתביישת בעצמה......

אמרתי לכם

שהסרט כל כך יטעה בדברים כל כך חשובים!!
הארי פוטר קרייזי

אוקיי. זה קצת מסובך:

קודם כל פותחים את זה ועוצרים ברגע שמגיעים לקטע הרצוי(הקטע שהארי מראה את הצלקת).
לוחצים על הכפתור במקלדת שכתוב עליו "print screen"(איפה שהפייג´ אפ ודאון וכל האלה...).
הולכים לתוכנת ציור ועריכה כמו פיינט פרו שופ ופוטו שופ (אפשר גם את הצייר...) ולוחצים על הדבק.
מוחקים מהתמונה את כל שאר המסך חוץ מהסרט עצמו ו-וואלה! s@me @ne נ.ב. תמיד אפשר גם ללכת לhpgalerries.com וללכת לאיפה שיש את התמונות מהטריילר ולשמור את התמונה הרצויה...

Marty McFly

New member
זה בדיוק מה שעשיתי!!!

אבל לא תמיד זה עובד... כמו במקרה הזה... וזה בכלל לא מסובך. והגדלת את זה קצת, נכון?

למעלה