תגידו, קיציס נשוי?

mati88

New member
חחחח....קמעה???

יובל, אופקי מתרחבים כל פעם שאזני שומעת (או עיני קוראת) את שפתך המליצית... חיחיחיחיחי..... פיך מפיק מרגניות ממש!!! (אני מקווה שזה המשפט הנכון...) ישר כח, עלה והצלח, בכל אשר תעשה!!! (ביחוד היום....בכדורגל....
) *אתה רואה שאני יכולה?!זה למה קיבלו אותי לבצפר!!!! פחחחח.... ((((:):::: ::::::)))) V@

Yuvalenko

New member
חחח..... :::)))) תודה תודה... אבל

תיקון קטנטן - "פיך מפיק מרגליות" לא מרגניות, שזה בכלל שם של צמח בר קטן עם פרחים כחולים...

mati88

New member
היית חייב הא?

במקום לפרגן לי, על זה שאני משקיעה, שאני מתאמצת בשבלך, הכל כדי שתהיה מרוצה, מלמר ג. יש לאמור??? שמרגניות ומרגליות זה לא אותו דבר!!! אז אולי, תסביר לי אדוני, מזה מרגליות??? ((((:)::: :::::)))) V@

Yuvalenko

New member
אז ככה - קודם כל, אני מפרגן לאללה..

איך אומרים היום? "מפרגנות!..."
דבר שני, מרגלית היא כמובן הפנינה, אבן יקרה ונוצצת המופקת מצדפים מיוחדים. בתוך הביטוי כמובן שמשתמשים במילה בהשאלה, במשמעות של דבר יקר ערך. עד כאן פינתו של אבשלום. היו שלום.

mati88

New member
חחח....תודה לך. החכמתי קמעה.

(אני מיישמת!!!) ((:):::: ::::)))) V@

kfm

New member
תודה ......ונכון....צודקת

לגבי מה שאמרת שלא עיניננו .........אין לי מושג מאיפה הבאתי את השאלה הזאתי

S

sunshineBK

Guest
מה אתם רוצים..

זה הגיוני לגמרי לשאול את השאלה הזאת. הקטע של באמת לקבל תשובה זה כבר עניין אחר... וכותבים עניינינו.. אבל באמת מש הזה משנה חח

S

sunshineBK

Guest
אויש אוף איתי

אני גם טורחת להיות קרצייה ולתקן ועוד מתקנת לא נכון... תתעלמו:)

kfm

New member
צודקת באמת לא התכוונתי לקבל תשובה..

גם לא חשבתי שאף אחד יודע את התשובה זה סתם היה, וכבר מספיק ירדו עלי בגלל זה. אני מקווה שגם האחרים יבינו שלא התכוונתי למשהו רע כי זה באמת לא עינייננו (מקווה שהפעם כתבתי את המילה נכון), גם אני חושבת, סתם רשמתי את זה בצחוק, מה אני אגיד לך, או שאני נורא רעה ולא מתחשבת בלי שיקול דעת (למרות שביקשתי סליחה!!) או שאנשים פה קצת קצת יותר מדי כבדים... אז בהזדמנות זו כדי לעבור כבר נושא ולהבהיר לכל מי שקרא- סליחה לכל מי שההודעה הזאתי פגעה בו בצורה זו או אחרת...סורי

kfm

New member
במיוחד מסולמית....

וטל, כמובן, אם הוא נכנס לאתר

Yuvalenko

New member
סלחתי ../images/Emo9.gif סתם סתם.. אבל באמת

קצת הגזמנו עם ה"להיות פי סי.." הזה....

~*~gaL

New member
כן... אני גם אשמח אם נצמצם את

ההודעות האלו... אוקיי? אבל לא נורא, אני בטוחה שאף אחד לא התכוון לרע...
רק תדעו לפעם הבאה. :))

kfm

New member
לא הבנתי, מה לצמצם?? התכוונת שאנחנו

כותבים הודעות ארוכות מידי?

סליידר

New member
לפני כמה זמן דיברתימ עם מישהו

והוא אמר לי ששניהם קיציס ופרידמן למדו ביחד בשיכבה בבי"ס בקריית אונו. יש אמת בדבריו? היה או לא היה?

mati88

New member
לא יכול ליות....

בגלל..איימממ..מאה סיבות בערך: 1. קיציס גדל בקרית אונו, אבל פרידמן בחיפה. 2. פרידמן מבוגר מקיציס באזה 5 או 6 שנים...אז לא יכול ליות שהם היו באותה שכבה. 3. הם הכירו אחד את השני לפני לא הרבה זמן (יחסית), לפני כמה שנים, לא יותר... ו..זהו....לא יצא מאה, יצא רק שלוש....בכל מקרה, זה לא נכון. ((:):: :::))) V@

Yuvalenko

New member
מאה, שלוש, מה זה משנה! העיקר הכוונה

נכון???? :::::::)))))) אחח.. מתי מתי... לא יודעת לכתוב, לא יודעת לקרוא, לא יודעת לספור.. מה יהיה איתך??

למעלה