תגידו, קיציס נשוי?

נעה99

New member
תגידו, קיציס נשוי?

פשוט יום בהיר אחד בנבחרת החלומות ראיתי על אצבעו השמאלית טבעת זהב שנראית כמו טבעת נישואין...

mati88

New member
נוופ.....

הוא גרוש כבר כמה שנים טובות.... ואם להגיד תאמת...גם אני ת=ה=י=ה=ת=י (שים לב יובל! מילה גבוהה!) מה פ=ש=ר (עוד אחת!) הטבעת הזאת לא פעם ולא פעמיים....מישו יכול לענות לי על השאלה הזאת??? ::::)))) ((((:):: V@

כן...

ההסבר הכי פשוט שיש: הוא קנה טבעת, הוא אוהב אותה והוא עונד אותה. מה לא בסדר?
. (זו ההבחנה שלי אגב, כן? שלא יהיו אי-הבנות)

mati88

New member
זאת היתה ההבחנה הראשונה שלי גם...

אבל כמה שאני חושבת על זה יותר, זה נראה לי פחות ופחות הגיוני, שמישו יראה טבעת, יאהב אותה ויקנה....ועוד ילבש אותה אחר כך!!! (או....איך של שמים טבעות...).... בכל אופן, זה נראה לי יותר מזה....נראה יש מצב שזה מכשיר קשר עם חיזרים?! ((((:):: ::::)))) V@

mati88

New member
אוקי.....תיקוני שמציקים לי:

1. זה: איך שלא שמים טבעות, לא איך של שמים טבעות... 2. זה: נראה לכם שיש מצב בלה בלה בלה..... וזהו...יום טוב.. (מתחילים כנראה ללמוד מחר ב9! ישישישישישישישיש!!!!) ((((:):::: :::::))))) V@

kfm

New member
טוב שנזכרתי....אבל שכחתי להציג את

עצמי... אני בת 14 ואני מתה על קיציס ופרידמן הם הכי מצחיקים שיש... אני די חדשה בנושא, זתומרת התחלתי לראות חלומות בהקיציס כשבמקרה לא היה לי מה לעשות באיזה לילה אחד (השידורים החוזרים של העונה ה-2 בביפ) ואז לאט לאט התחלתי לראות גם החטא ועונשו ולגעת באוכל...נבחרת החלומות... אבל לא ראיתי את העונה הראשונה...אני קצת יודעת על העונה ה-3 רק מקבצי קול שיש לי במחשב... אז...למרות שזה באיחור די גדול אני חייבת לציין...היי כווווולם

Yuvalenko

New member
חייב לשאול ../images/Emo26.gif

מה זה "ת=ה=י=ה=ת=י" ?????????????? את מתרברבת לי על מילה עברית גבוהה, אבל אין כזאת מילה!! :::)))

mati88

New member
אופ איתך!!!! שונאת אותך!!! ((:)::::

אתה יודע שהתכוונתי לתהיתי!!! למה אתה מניאק???

Yuvalenko

New member
תראי, סתם ככה לא הייתי טורח לתקן

אותך.. אבל את התעקשת להדגיש לי באופן אישי שכתבת במיוחד בעברית גבוהה, והכי חשוב - הדגשת את המילה עצמה ברווחים!! דווקא במילה הזאת טעית?... אחח... תביני, אני איתך, לא נגדך..
טוב די, מיצינו את העניין.. עכשיו נעביר נושא... המממ. על מה נדבר..... אולי.. על ... קיציס ופרידמן? או בקיצור - על קיצמן?

kfm

New member
וואי אני בשוק...קיציס היה נשוי?????

יווו יותר מידי "הפתעות" אני מגלה עליהם בזמן האחרון.... תמיד חשבתי שקיציס הוא רווק חמוד כזה בן 34 שנראה בן 27.... מתי הוא היה נשוי???? לכמה זמן? עם מי? טוב די עם השאלות האלה.... אני עדיין בהלם...עוד לא הצלחתי להתגבר על העובדה שפרידמן מעשן ושיש לו בן מאומץ...(אגב, ראיתי באיזה אתר שלפרידמן יש 2 ילדים, זה נכון?) ועכשיו זה...

mati88

New member
כיין כיין...

יש לו שני ילדים מאומצים...בן ובת...לבת קוראים תמר, אם אני זוכרת נכון, ולילד, באורך פלא, קוראים אייל (!!). אייייימממ..... וקיציס, הוא היה נשוי איזה שבע שנים, לא בטוחה, אבל נראה לי קוראים לה דלית...לאיודת משם משפחה..היא לא מפורסמת משו...ו...אין לו ילדים....הוא התגרש לפני משו כמו שנתיים...לאיודת בדיוק...אבל אני זוכרת שבעונה השניה של חלומות, הוא עוד היה נשוי.... וזהו...עניתי על כל השאלות? מקווה שהכל מדויק... בי בי.... *ע=כ=ש=י=ו אני הולכת להתקלח יובל!!! ביייייי..... V@

mati88

New member
אופ יובל!!!! אתה והזכרון שך!!!!

אישתו זאת איריס!!! (ההילרית...דהה!!!!) חחחחח... טמבל אתה יא אללה....חחחחח..... (((:):: :::)))) V@

kfm

New member
רגע רגע אני חייבת להבין משהו

1- פרידמן קרא לבן שלו אייל?? 2- תמר לא קוראים לאשתו של פרידמן? 3- למה שני הילדים שלו מאומצים...?? מה הוא.....מדולדל נצח או משו? 4- לקיציס עדיין יש טבעת....אההמ אההמ 5- מי זה הילד שבתמונה? (מצורף...אגב, קיציס כרגיל נראה מושלם...) כן...נגמרו לי השאלות המפוצצות.... תודה בכל מקרה...

mati88

New member
טופ, ככה:

1. כיין, אבל הוא קרא לו ככה לפני איזה 7 שנים, לפני שהוא הכיר את קיציס.....גורל אולי?
2. לא, קוראים לה איריס. תמר זאת הבת שחו. 3. לא יודעת....לא נראה לי שזה ענייננו...(איזה מילה מוזרה....יותר מדי נונים לא?!) 4. אני מאמינה שההנחה של רוית נכונה, שהיא פשוט מצאה חן בעיניו (הטבעת) אז הוא ע=נ=ד אותה.... 5. אני זוכרת שראיתי כבר תתמונה הזאת, בכל מקרה, זה לא הילד שלו...(מסתבר שמשתלם לראות גיא פינס ב7.1...) ו....זהו.... אין יותר תשובות....(גם מפוצצות, וגם לא מפוצצות...) ((((:):: :::))))) V@

למעלה