תגידו, למה

xyxy210

Well-known member
אתה משקר כי לא ציינתה את העובדה שהחוק שמיארה מציעה כולל שימוש ברוגלות גם כנגד חקירת נבחרי ציבור בחשד לשחיתות.
לא נסכים לגזירה שווה בין חקירת פשעים של רצח המבוצעים ברובם על ידי ערביי ישראל , לבין חקירת פשעי שחיתות .
ומדוע אתה פוחד שהחוק יחול גם על נבחרי ציבור ? זה כולל גם את נבחרי הציבור מהאופוזיציה....
אתה פוחד כי כנראה ברור לחלוטין היכן נמצאים מרבית "נבחרי הציבור החשודים בשחיתות".
ואל תתחיל להביא איזו דוגמא איזוטרית של נבחר ציבור שאינו מהימין.
בדוק מי הם רוב היושבים בבתי כלא בארץ. מאיזה מוצא הם ולאיזה קבוצה "אידיאילוגית" [עלאק] הם שייכים.

הפרבולה1

Well-known member
ומדוע אתה פוחד שהחוק יחול גם על נבחרי ציבור ? זה כולל גם את נבחרי הציבור מהאופוזיציה....
אתה פוחד כי כנראה ברור לחלוטין היכן נמצאים מרבית "נבחרי הציבור החשודים בשחיתות".
ואל תתחיל להביא איזו דוגמא איזוטרית של נבחר ציבור שאינו מהימין.
בדוק מי הם רוב היושבים בבתי כלא בארץ. מאיזה מוצא הם ולאיזה קבוצה "אידיאילוגית" [עלאק] הם שייכים.
האמת שאני לא פוחד , אני רק מסביר את מניעי הממשלה שחוששים שהאזנה לנבחרי ציבור עלולה לשמש פתח לסחיטות מעבר לפגיעה בפרטיות.
לדעתי גם באופוזיציה לא היו רוצים שרוגלות ירגלו גם אחריהם.

חנן44

Well-known member
העיקר שהממשלה וביבי לא נפלו אז מה אם הוא ימצמץ עוד כמה פעמים
זה לא מפיל אותו מהכיסאgs akt hfbhxu

אתה משקר כי לא ציינתה את העובדה שהחוק שמיארה מציעה כולל שימוש ברוגלות גם כנגד חקירת נבחרי ציבור בחשד לשחיתות.
לא נסכים לגזירה שווה בין חקירת פשעים של רצח המבוצעים ברובם על ידי ערביי ישראל , לבין חקירת פשעי שחיתות .
ברור שממשלת המושחתים לא תסכים שיחקרו את השחיתות שלה. אבל השחיתות הרבה יותר מסוכנת לקיום המדינה מאשר הרציחות

jackie111

Well-known member
ברור שממשלת המושחתים לא תסכים שיחקרו את השחיתות שלה. אבל השחיתות הרבה יותר מסוכנת לקיום המדינה מאשר הרציחות
זה תירוץ מטומטם לעצור חוק. הרי יכלו לבדל את החוק
ולקבוע באיזה סוג חשדות יבצעו האזנות. זו בעצם זו עוד
סיבה לא לעשות כלום.

גם את ועדת החקירה לטבח ב7 באוקטובר עכבו והמציאו
סיבה הזויה.

ממשלת חבלה אימפטנטית.
יקח עשרות שנים לחזור לנהול מדינה תקין לטובת הציבור.

Harrington

Well-known member
מנהל
גם את ועדת החקירה לטבח ב7 באוקטובר עכבו והמציאו
סיבה הזויה.
רק נזכיר שהקואליציה ביקשה כבר כמה פעמים להקים ועדת חקירה לטבח בשיתוף פעולה עם האופוזיציה וזו האחרונה הייתה זו שסירבה ומנעה זאת.

אני יודע אני יודע, בתקשורת הממסדית פחות יזכירו זאת. בכל זאת, מאחר וכבודו גולש רציני מאוד ואיש ישר והגון, מצאתי לנכון להצביע על כך שהעובדות האלה פרחו מזכרונך בטעות.

למעלה