תגידו, למה

הפרבולה1

Well-known member
לא נסכים???? וואלה, מי אתה שלא תסכים??
ולמה כל כך חשוב לך לשמור על נבחרי הציבור שהנזק שהשחיתות שלהם פוגעת במדינה ?

"לא נסכים" זה אני שבחרתי בממשלה הזאת.
חשוב לחקור גם שחיתות , אבל שימוש באמצעים קיצוניים ( רוגלות ) צריך להיות שמור למקרים קיצוניים כמו הרציחות במגזר הערבי, ולא לפשעים אחרים שאז הנזק ( פגיעה בפרטיות ) עלול להיות גדול מהתועלת .

1ספי11

Well-known member
חשוב לחקור גם שחיתות , אבל שימוש באמצעים קיצוניים ( רוגלות ) צריך להיות שמור למקרים קיצוניים כמו הרציחות במגזר הערבי, ולא לפשעים אחרים שאז הנזק ( פגיעה בפרטיות ) עלול להיות גדול מהתועלת .
הממשלה שאתה בחרת תסכים לכל דבר שישיאיר את נתניהו מכהן כראש ממשלה.
יש סיבה שהממשלה הכי מושחתת שמכהנת אי פעם, תתנגד נחרצות לחקירות נגדה וגם מנסה להוציא את סעיף המרמה והפרת אמונים מהחוק.

הפרבולה1

Well-known member
הממשלה שאתה בחרת תסכים לכל דבר שישיאיר את נתניהו מכהן כראש ממשלה.
יש סיבה שהממשלה הכי מושחתת שמכהנת אי פעם, תתנגד נחרצות לחקירות נגדה וגם מנסה להוציא את סעיף המרמה והפרת אמונים מהחוק.
במה הממשלה מושחתת ?
טבעי ששרים וגם סתם אנשים לא רוצים שיאזינו לטלפון שלהם , ולא בגלל שהם מסתירים שחיתות , לדוגמה אם מישהו\מישהי מנהל רומן מהצד ...

במקרה של הרציחות העיניין מאד חמור ואז גובר האינטרס של שמירת שלום הציבור על שמירת הפרטיות.

1ספי11

Well-known member
במה הממשלה מושחתת ?
טבעי ששרים וגם סתם אנשים לא רוצים שיאזינו לטלפון שלהם , ולא בגלל שהם מסתירים שחיתות , לדוגמה אם מישהו\מישהי מנהל רומן מהצד ...

במקרה של הרציחות העיניין מאד חמור ואז גובר האינטרס של שמירת שלום הציבור על שמירת הפרטיות.
במה היא מושחתת???? במה לא?
שיטת היהלומים של רגב.
העברות הכספים של מאי גולן.
אמסלם .
מימון החרדים לצורך שרידות הממשלה .
ועוד ועוד.
אם הממשלה או שר הפיתות והמשטרה היו רוצים להאבק בפשיעה של הערבים, היו צריכים להמשיך את התוכנית שיצר עומר בר לב.

הפרבולה1

Well-known member
במה היא מושחתת???? במה לא?
שיטת היהלומים של רגב.
המשטרה סגרה את החקירה.
העברות הכספים של מאי גולן.
אתה מתכוון לזה ? אם ככה לא מדובר בשחיתות, אלה בהחלטה חוקית של שרה שאפשר להסכים או לא להסכים לה.

אמסלם .
מימון החרדים לצורך שרידות הממשלה .
אני מתנגד לזה אבל אין פה שחיתות , אלה החלטות חוקיות כחלק מהסכמים קואליציוניים. לחרדים יש כ 18 מנדטים בכנסת וזה זכותם לדרוש ולקבל הטבות לבייס שלהם.
השמאל היה יכול להצטרף לממשלת ביבי ( כמו שעשו בני גנץ ואיזינקוט בתחילת המילחמה ואחר כך עזבו ) ולהקטין את הכוח של החרדים , אבל השמאל ממשיך לדבוק באידיאולוגיה שקרסה "שטחים תמורת".

ועוד ועוד.
אם הממשלה או שר הפיתות והמשטרה היו רוצים להאבק בפשיעה של הערבים, היו צריכים להמשיך את התוכנית שיצר עומר בר לב.
מה שחיתות פה ? האם יש חוק ששר חייב להמשיך את מדיניות קודמו ?

נראה שאתה מגדיר "שחיתות" לכל מהלך של הממשלה שאתה לא מסכים לה .

1ספי11

Well-known member
המשטרה סגרה את החקירה.
שקר. עדיין לא סגרה.
אתה מתכוון לזה ? אם ככה לא מדובר בשחיתות, אלה בהחלטה חוקית של שרה שאפשר להסכים או לא להסכים לה.
על החלטה חוקית כזאת יושבת מי שהייתה שרה מישראל ביתנו בכלא.

אני מתנגד לזה אבל אין פה שחיתות , אלה החלטות חוקיות כחלק מהסכמים קואליציוניים. לחרדים יש כ 18 מנדטים בכנסת וזה זכותם לדרוש ולקבל הטבות לבייס שלהם.
השמאל היה יכול להצטרף לממשלת ביבי ( כמו שעשו בני גנץ ואיזינקוט בתחילת המילחמה ואחר כך עזבו ) ולהקטין את הכוח של החרדים , אבל השמאל ממשיך לדבוק באידיאולוגיה שקרסה "שטחים תמורת".
החלטות חוקיות יכולות להיות החלטות מושחתות . ככה זה בממשלה מושחתת.
הכניסה של גנץ לממשלה לא הורידה מהכוח של החרדים כי הם אלה כי הם אלה ששומרים על נתניהו בשלטון .
האידאולוגיה שקרסה היא זאת שהפכה את החמאס לנכס. חבל שיש כאלה שעדיין לא מבינים.
"שטחים תמורת" עובד יפה עם מצרים .
מה שחיתות פה ? האם יש חוק ששר חייב להמשיך את מדיניות קודמו ?
לא שחיתו אלא טמטום ממדרגה ראשונה שהביאה את המגזר לכאוס מוחלט. מה שאתם קוראים "משילות"
נראה שאתה מגדיר "שחיתות" לכל מהלך של הממשלה שאתה לא מסכים לה .

הפרבולה1

Well-known member
"שטחים תמורת" עובד יפה עם מצרים .

1ספי11

Well-known member
אתה מעדיף מלחמה ברמה של יום כיפור?
הברחות יש בכל מקום ובכל גבול.

הפרבולה1

Well-known member
אתה מעדיף מלחמה ברמה של יום כיפור?
קיבלנו ממיצריים מילחמה פי 10 יותר מיום כיפור - 7.10 , מיצריים היא זו שחימשה את האויב בעזה, היא זאת שדוחסת מול גבולינו יותר מ 2 מליון ערבים ( מה שהם קוראים "הסוגיה הפלסטינית" ).
הברחות יש בכל מקום ובכל גבול.
מאיזה גבול ? ירדן - גם היא מדינת אויב.
האם בגבול מקסיקו ארה"ב מבריחים אמל"ח לצורך מילחמה נגד הישות האמריקאית ?

jackie111

Well-known member
השיקולים שלך אם לחקור נקבעים לפי התמיכה שלך בשלטון.

אסור לעשות זאת. השיקול צריך לכלול את הסיכון, מידת הנזק
שתגרם, חומרת העבירה ולא אם תמכת או לא במשהו בבחירות.

זה לא נשמע לך הזוי?

הפרבולה1

Well-known member
השיקולים שלך אם לחקור נקבעים לפי התמיכה שלך בשלטון.

אסור לעשות זאת. השיקול צריך לכלול את הסיכון, מידת הנזק
שתגרם, חומרת העבירה ולא אם תמכת או לא במשהו בבחירות.

זה לא נשמע לך הזוי?
זה לא נכון שהשיקול שלי הוא לפי התמיכה שלי בשלטון , הוא עניני , שימוש ברוגלות זה פגיעה בפרטיות וצריך להיות שמור לחקירת מקרי פשע קיצוניים .

xyxy210

Well-known member
אתה משקר כי לא ציינתה את העובדה שהחוק שמיארה מציעה כולל שימוש ברוגלות גם כנגד חקירת נבחרי ציבור בחשד לשחיתות.
לא נסכים לגזירה שווה בין חקירת פשעים של רצח המבוצעים ברובם על ידי ערביי ישראל , לבין חקירת פשעי שחיתות .
ומדוע אתה פוחד שהחוק יחול גם על נבחרי ציבור ? זה כולל גם את נבחרי הציבור מהאופוזיציה....
אתה פוחד כי כנראה ברור לחלוטין היכן נמצאים מרבית "נבחרי הציבור החשודים בשחיתות".
ואל תתחיל להביא איזו דוגמא איזוטרית של נבחר ציבור שאינו מהימין.
בדוק מי הם רוב היושבים בבתי כלא בארץ. מאיזה מוצא הם ולאיזה קבוצה "אידיאילוגית" [עלאק] הם שייכים.

הפרבולה1

Well-known member
ומדוע אתה פוחד שהחוק יחול גם על נבחרי ציבור ? זה כולל גם את נבחרי הציבור מהאופוזיציה....
אתה פוחד כי כנראה ברור לחלוטין היכן נמצאים מרבית "נבחרי הציבור החשודים בשחיתות".
ואל תתחיל להביא איזו דוגמא איזוטרית של נבחר ציבור שאינו מהימין.
בדוק מי הם רוב היושבים בבתי כלא בארץ. מאיזה מוצא הם ולאיזה קבוצה "אידיאילוגית" [עלאק] הם שייכים.
האמת שאני לא פוחד , אני רק מסביר את מניעי הממשלה שחוששים שהאזנה לנבחרי ציבור עלולה לשמש פתח לסחיטות מעבר לפגיעה בפרטיות.
לדעתי גם באופוזיציה לא היו רוצים שרוגלות ירגלו גם אחריהם.

חנן44

Well-known member
העיקר שהממשלה וביבי לא נפלו אז מה אם הוא ימצמץ עוד כמה פעמים
זה לא מפיל אותו מהכיסאgs akt hfbhxu

אתה משקר כי לא ציינתה את העובדה שהחוק שמיארה מציעה כולל שימוש ברוגלות גם כנגד חקירת נבחרי ציבור בחשד לשחיתות.
לא נסכים לגזירה שווה בין חקירת פשעים של רצח המבוצעים ברובם על ידי ערביי ישראל , לבין חקירת פשעי שחיתות .
ברור שממשלת המושחתים לא תסכים שיחקרו את השחיתות שלה. אבל השחיתות הרבה יותר מסוכנת לקיום המדינה מאשר הרציחות

jackie111

Well-known member
ברור שממשלת המושחתים לא תסכים שיחקרו את השחיתות שלה. אבל השחיתות הרבה יותר מסוכנת לקיום המדינה מאשר הרציחות
זה תירוץ מטומטם לעצור חוק. הרי יכלו לבדל את החוק
ולקבוע באיזה סוג חשדות יבצעו האזנות. זו בעצם זו עוד
סיבה לא לעשות כלום.

גם את ועדת החקירה לטבח ב7 באוקטובר עכבו והמציאו
סיבה הזויה.

ממשלת חבלה אימפטנטית.
יקח עשרות שנים לחזור לנהול מדינה תקין לטובת הציבור.

Harrington

Well-known member
מנהל
גם את ועדת החקירה לטבח ב7 באוקטובר עכבו והמציאו
סיבה הזויה.
רק נזכיר שהקואליציה ביקשה כבר כמה פעמים להקים ועדת חקירה לטבח בשיתוף פעולה עם האופוזיציה וזו האחרונה הייתה זו שסירבה ומנעה זאת.

אני יודע אני יודע, בתקשורת הממסדית פחות יזכירו זאת. בכל זאת, מאחר וכבודו גולש רציני מאוד ואיש ישר והגון, מצאתי לנכון להצביע על כך שהעובדות האלה פרחו מזכרונך בטעות.

למעלה