תגידו, למה זה קשור

• פותח הנושא m e w
  • פורסם בתאריך

m e w

New member
תגידו, למה זה קשור

שמישהו שהוא 100% בגיאומטריה הוא רק ממוצע באלגברה, טרגונומטריה? איך זה מסתדר?

כי אלו תחומים שונים

בגיאומטריה אתה צריך תפיסה מרחבית ולדעת להחיל חוקים שונים על מצבים נתונים. באלגברה וטריגו אתה צריך בעיקר לוגיקה וטכניקה. אני מנחש שיש לך חוש כיוון מעולה, נכון? אצלי זה בדיוק הפוך, יש לי חוש כיוון מחורבן ותפיסה מרחבית מזעזעית, אבל יש לי לוגיקה מצוינת וטכניקה לא רעה. כל אחד והתחומים שלו.

D DemoIsI

New member
דווקא אין לי חוש כון טוב

אפילו מאוד לא טוב... וזה לא שאני אפס באלגברה.. אני מבינה הכל מעולה וגם את התרגילים אני מצליחה לעשות.. דווקא בכל מיני מצבים שחוזרים על עצמם בתרגילים אני תמיד מתבלבלת לא בחשיבה החדשה שיש בכל תרגיל...

OverTheRainbow

New member
טררטררם!!!

תודה!!!! עכשיו אני מבינה למה אני דפוקה דפוקה דפוקה דפוקה בגיאומטריה...וכמובן שאם תשאל אותי איך להגיע למקום כלשהו, אני אסביר לך בחביבות אופיינית (חחחח) איך להגיע בדיוק למקום בכיוון ההפוך.... יו... כמה נחמד לדעת שבאמת יכול להיות שזה לא אשמתי שאני גרועה בזה...

Boo9ie

New member
[אהמ משקרת לעצמך אהמ] ../images/Emo46.gif

עצם העובדה שאת לא מסוגלת להבדיל בין ימין ושמאל והמונח פרסה זר לך לא מונעת ממך להיות טובה בגיאומטריה (
) אז אל תתחילי לתרץ את העובדה שאת מחורבנת בשניהם. מה הלאה?! "אדוני השופט, זה לא אשמתי שהיא הלכה עם מיני! הייתי חייב לאנוס אותה..." אה, אופס זה כבר המצב. בוגי, שיודעת לתת הפניות דרך מצוינות - רק האוטו חסר לה....

למעלה