תגידו לי

*קסנדרה

New member
לארבל - לא נעלם כלום מעיני

ארבל אחלק את תשובתי לשני חלקים. א. לראשונה כשקראתי את הכתובים, והם היו רבים, ואת התגובות, עבר בי הרהור, אמת או שקר????? כי לצערי נתקלתי בעבר , מספר פעמים בסיפורים שסופם היה בדיה. אך הבנתי שאם אמת בסיפור ובדמות אז מי אני שאטול ממנו שעות חסד ותמיכה ואהבה לה זכה פה, ואם חלילה שקר, אזי האיש/נער זקוק לתשומת לב, ואין זה כלל משנה אם כאביו ומחלתו הם פיזיים או נפשיים. בענין זה ניהלתי שיחה עם אורמור, וביקשתי שיורידו מינון במה שנקרא ``לקחת ללב`` והסברתי שבכל מקרה יש פה מישהו שזקוק לתשומת לב באופן נואש. ב. בעניין בירור אמיתות הסיפור ו/או זהותו של הכותב. אז כאן המקום להבהיר, ארבל, שאין לנו בהנהלת תפוז את הזכות הזו, אם ההודעות אינן פוגעות באופן בלתי חוקי, או גובלות בפלילים, או אז בהחלט יש דרך לפעול ולעלות על זהותו של הכותב. ובמקרה שלנו, אין הדבר הוא כך, אך קיבלתי היום אי מייל שמרמז לי שיש כבר פרטים על הכותב, אני מקווה שאוכל לעמוד איתו בקשר ולבקש ממנו מה שאני רואה לנכון. ארבל הודעותיך לא נעלמו מעיני, ולא האחרות, פשוט מאתמול, או כבר שלשום אני יושבת על המדוכה, וחייבת להודות, קצת נבוכתי מהמצב. אז ארבל, גלה מעט סבלנות ואיפוק, המשך לכתוב כהרגלך, וניתן לגל הזה לעבור, כמו הרבה גלים אחרים שהיו, ומן הסתם עוד אחרים שיבואו. אני גם אכתוב הודעה לחברי הפורום בעניין. תודה על האכפתיות שאתה מגלה. רוצה להיות המ``מ שלי כשאני נעלמת בצפון ???? קסנדרה

למעלה