תגידו לי

קוזין

New member
תגידו לי

מישהו מכם, נשמות טובות, פגש את השוקי הזה? מישהו טרח להרים טלפון ולברר אם יש שם חולה סרטן שופני המחובר לאינטרנט בצורה חופשית וכותב שירה? תהיו בטוחים שמישהו מהצוות ידע את זה אם זה באמת נכון!

shuk

New member
לקוזין היקר

פרטיות הינה דבר יקר על אף מילותיך הכואבות הרשה נא לי לראותן כעבר. מציע וממליץ לך לבקר בכל בתי החולים במחלקות ילדים וכן מבוגרים אשר לקו במחלה. הנני בטוח בכך שתופתע עד כמה אלפי אנשים הינם זקוקים לתמיכה ויעוץ יותר ולצד הטיפול הרפואי. אף מספר אגודות ואתרי תמיכה וזכרון ברשת הינם האור בקצה המערכה להסביר לידע לאנשים אשר רחוקים מכך ומסתכלים עלנו בצורה שונה. פרטיותי אינה דבר שהינך יכול לזלזל ואף לא לבזות. לא נתתי פרט מזהא ואיני רוצה לתת לגבי מקום שוכבי אך זה ממניעיי שלי. איכלוב שמור עימי בגלל אותו רגע של חרדה ביום גילוי המחלה. כיום הנני נמצא באחד מבתי החולים במקום שידוע למתי מעט. וכן קוזין יש בבתי חולים מחשבים משחקי מחשב מחשבים נידיים ואפילו תתפלא גם צוות של אחיות ורופאים שמסור ומאמין שהתקווה עוד מצויה. צר לי שהנני צריך לכתוב ולהגן על נפשי כי היום לקחת את היקר לי מכל- את כבודי.

קוזין

New member
שוק היקר

אין לי בכלל בעיה להיות הרע של החבורה. כל הדברים שכתבת ידועים לי. לא כתבתי שאין מחשבים בבית חולים -- כתבתי שקל למצוא מישהו שכותב שירים וגולש באינטרנט הרבה בין חולי הסרטן!! כמה נוח לך שפירסמת כל הזמן את איכילוב ופתאום, כשמנסים לפגוש אותך ולחשוף אותך - אתה פתאום בבית חולים אחר! אני לא מתכון לפגוע באף אחד - אבל אני לא מאמין לך נ ב כ ל ל ! ובקשר לכבוד אף אחד לא לקח לך אותו. לקחת אותו מעצמך. אתה יכול אולי לשחק כאן ברגשות של אנשים אחרים וזה יצליח לך. הם מתים על זה. ככה זה עם אנשים שכותבים שירים. הם רגישים וקל לתחמן אותם. הסיפור הזה יתפוצץ בקרוב.

קוזין

New member
ועוד משהו

היו לי כבר קרובים עם מחלה סופנית. אם יש משהו שהם שנאו זה שמרחמים עליהם! ואתה עושה ה כ ל כדי שירחמו עליך! מבחינתי - זה הדבר הכי עצוב בסיפור הזה. וזהו לא מגיב יותר לשטויות האלה. אני יחזור כשהאמת תיחשף.

בלי לפגוע בכבודך !!!!

א.למה פנית לפורום שירה וספרות ולא לפורום וידויים או פורומי תמיכה מתאימים????? ב.אתה מציף את הפורום בהודעות צ`טיות שאינן קשורות איכשהו לשירה וספרות... ג.סיפורך נוגע ללב, מאד אפילו, אבל תאר לך שכל סובלי ישראל היו מציפים בוידוייהם פורום שהגדרתו אחרת בכלל.... ד.קצב כתיבתך ותגובותיך בפורום ותשובתך לקוזין לא מרמזים על קשיי כתיבה או מוגבלות כלשהי כפי שרמזת להם בכתבייך אתמול.... מאחל לך את הטוב שאפשר...

אני מצטערת, שוקי

אבל אני מסכימה עם ארבל. אני משתדלת להיות זהירה.. אבל משהו ניראה לי מאוד מוזר בסיפור..

mayajacobs

New member
?

אני כבר לא יודעת למי להאמין, מי צודק, מה קורה. מה נכון, מה לא, מה שקר ומה אמת. מה כואב עמוק עמוק ומה רק מגרד מלמעלה אז שמישהו פה כבר יגיד את האמת, כי היא הפיתרון היחידי אני לא לוקחת צד של אף אחד כי אני עצמי מבולבלת קשות

האמת הוירטואלית

אכן קשה לזהותה ולכן מומלצת הזהירות בפיתוח רגשות הזדהות ו/או אהבה והנושא כבר נדוש. היחידה שיכולה לדעת את האמת היא קסנדרה,מנהלת הפורום,אשר באפשרותה לפנות להנהלת תפוז,לאתר את זהות הכותב. אם יתברר שהכל כזב יש לדעתי לבצע מחיקה גורפת של כל הודעותיו של הנ``ל אשר שיחק ברגשות הגולשים. אם יתברר כי אכן מדובר בחולה סרטן סופני,עם כל האמפטיה, להפנותו לפורומים המתאימים כדי שיוכל למצות עצמו בתחום הכתיבה כל עוד יש באפשרותו לעשות כך.

אורמור

New member
ואני סוברת...

שאם אכן פנטזיה נצטירה כאן..מן הסתם מדובר באדם כואב.. גם אם לא סרטן פיזי מעכל אותו..אזי כאב אחר פושה בו..אולי כאב הבדידות..ואולי נזקקות אדירה לתשומת..מבלי להתיחס לבחירת המקום.. ובעצם כנראה בחר בו כיוון שהוא אדם לירי..אני לא ממש כועסת.. גם אם נסחטו ממני רגשות בתרמית..כנראה הסוחט נזקק להן.. עדיין האמת לא ברורה..לדעתי גם לא חשובה כל כך.. וכשמישהו נזקק..ונתתי -לא מצטערת לא יודעת למה לקוות..חושבת שאשמח אם האדם \ילד הזה כן יזכה למחר ומקוה שהמחר יהייה מחר טוב עבורו.. וגם אם יש מי שחושב שאני תמימה או מנוצלת..לוקחת את הסיכון.. כנראה שתמיד אקח. אור

את מזכירה לי משהו :)

אמא שלי, זכרונה לברכה, היתה נותנת נדבה לכל מי שביקש. באחד הימים היא נתנה 5 שקלים למישהו שלי אישית נראה כמו אחד שלא היה זקוק לכסף הזה. שנורר.. כשאמרתי לה את זה היא אמרה לי: `` תדעי לך. ברגע שמישהו מבקש ממני כסף - הוא הופך לנזקק. גם אם הוא לא ממש צריך את הכסף שלי. עצם הבקשה היא צורך``.. היא בהחלט צדקה..

luckdragon

New member
אני נדהם ממכם.

כולנו חווים כאבים,בכל סיפור יש כאב,אכזבה,בת-צחוק,יש רגשות. הבחור מספר את מה שהוא עובר,הוא מרגיש מתאים לפורום הזה. הוא מרגיש שהוא רוצה לספר בשיטה שלו את הכאבים שלו,אתם אומרים את דעתכם. אבל אולי קצת רגישות? קצת הבנה? מה כל כך מהר אתם ממהרים לצלוב? אולי לאדם מעבר למסך יש מטען של רגשות,שפורץ החוצה כרגע? מה אתם ממהרים להחליט החלטות? הוא כאן קבלו אותו! תנו לו אנרגיה תומכת ואוהבת! תנו לו חיוך! מה קשה כל כך?? בחור`ציק היקר אני מחבק אותך כל כך! אני לא יודע אם זה אמת או לא,ומילותיך יפות ממיסות את ליבי. אני יודע מהם כאבים שוק יקר. יש מטענים יש כאבים, יצאה לך מאסה אדירה של כאב. תשתחרר שוק יקר, תוציא הכל. אני לפחות בדעה שעליך להמשיך לכתוב כאן. תמשיך להאיר שוק יקר. אני כאן ואני אגיב לך. אני אנסה להבין אותך,אנסה לעזור לך. כאבים הם רבים נערי,עלינו ללמוד לדעת להשתחרר מהם. לשאוף להיפטר מהם.. מה זה משנה היכן אתה כותב,מה זה משנה מה הם אומרים. כל אדם ודעותיו,אני מכבד את דעותיהם. וכותב אתה נפלא.. אני כן מאמין לך. אני מנסה להבין. שלך טל.

טל,ידידי !

הוא כבר לא כאן-----גם לא בשמיים..... הוא באתר אחר,פורום אחר,ניק אחר,עם פתיים אחרים........ כאן הגחמה הסתיימה.

mayajacobs

New member
טל ואור, אני איתכם

צודק אתה טל, וצודקת גם את אור. מי שמבקש אהבה, יחס ותשומת לב, הוא כנראה זקוק לה בכל דרך שהיא. נכון שלשקר זאת לא תמיד הדרך ובדרך כלל כדי ללכת על האמת, אבל אולי זאת האמת? ואם לא, אז מה זה אומר? שהוא לא אותו אחד שכתב את השירים העוצמתיים האלו? סופר ומשורר טוב הוא אחד שיודע להכנס לדמות, לחיות אותה, לנשום אותה. איני יודעת אם המקרה אמיתי או לא אבל מה שאני כן יודעת הוא ששיריו של שוק, היו שירים מקסימים, כואבים, אמיתיים הנובעים מהלב. לדעתי שוק כן צריך להמשיך לשתף אותנו עם שיריו כי זאת אומנות, אז מה אם היא באה ממישהו חולה? אני מאמינה שכל אומנות צריכה להראות לעין אם היוצר כמובן רוצה להראותה. מאיה

מזדהה עם דבריהם של טל, אור ומאיה

יש בו המון כאב ולא חשוב כרגע אם הסיפור שלו הוא אמת או שקר אני הצלחתי להגיע אליו דרך מספר האי סי קיו... קסנדרה - האם אין באפשרותך לשלוף את מספר האי סי קיו שלו מהנתונים שבאתר ? אני יודעת שבשיחה אחת איתו תוכלו לראות כמה כאב יש בו... והוא זקוק לאנשים - עובדה שהוא הגיע אלינו לחפש קירבה אני כבר לא מתייחסת ליצירות, לכתיבה שלו - אלא להיותו בן אדם ובן אדם מטיבו מחפש קירבתם של אנשים - מה שנקרא יצירת חברה ואנו סה``כ הראנו את הטוב שבנו והדאגה שבנו - את האנושיות... מה כל כך פסול בזה ?! ענבל

*קסנדרה

New member
למלאך

מלאך יקרה את רגישותי את מכירה, אין פסול בכותב שוק שחיפש קירבה, חום, יחס ותשומת לב, אין פסול כלל וכלל. אכן, אנשים רבים חשפו את הצד היפה שבהם והיום, יותר מאתמול, הכרתי כאן כותבים עם רגשות עמוקים ואת היופי שבהם. יופי שלא יסולא בפז, יופי שאלף מלים לא יוכלו לבטל !! איני רוצה לחדור לפרטיותו של הכותב, הוא הוזמן לפנות אליי באי מייל, אם יעשה זאת ייענה. הכותב בחר שלא לעשות כן, הכותב בחר להישאר אנונימי, ואני מכבדת את זה. קסנדרה

faceless

New member
על דמוקרטיה כוללת שמעתם???

ועל צינעת הפרט? וללא שום קשר שאני מאמינה לו, ללא שום קשר שאני נהנית להרגיש כשאני קוראת את שכתב, איך אפשר בכלל להיות כה אטומים לכאב, לניסיון לשתף ולהשתתף, לניסיון להתחבר ולתקשר? ולמי בכלל זכות להחליט כי כאן - לא מקומו הוא... shuk - אני מתנצלת בשם כולם, מאחלת לך החלמה מהירה , אם אפשר, ומבקשת בכל לשון של בקשה- אל תפגע ותמשיך לכתוב לנו כאן... אני אחזיק לך אצבעות...

*קסנדרה

New member
לחסרת הפנים והזהות

לחסרת הפנים על הדמוקרטיה הכוללת והפרטנית, שמענו ומשתדלים ליישמה. אף אחד לא חשף את שוק, ואף לא ניסה לעשות כן. אל חשש, בפורום זה אנו נקפיד על צנעת הפרט ככל שנוכל. ובכל זאת תודה על הארתך, אכן הארת לנו משהו חשוב. קסנדרה

קסנדרה, HELP !!!!

את היחידה שתגרמי למחול השדים הזה להיפסק ! בררי זהות הכותב בהנהלת תפוז ואמיתות הסיפור.... אם בדה מדמיונו וניצל פתיחות ורגישות אזי מחקי כל הודעותיו !!! אם אכן אמת בסיפוריו----הפני אותו לפורום וידויים או לפורום התמיכה המתאים. כנראה שהודעתי הקודמת בנושא המסתתרת מאחורי תגובה לשוקי נעלמה מעינייך....

למעלה