זו אינה קביעה.
כפי שאכן הצגתי את הדברים (בדקתי שוב, תבדוק גם...), מדובר בשאלות. אני הצגתי שאלות, ולא אמירה. אכן - אמרתי שממה שאני מכיר, ולא בדקתי את הענין יותר מדי, עייף=צמא. אך לא אמרתי זאת קקביעה, אלא שאלתי להוכחות. הפסוקים הנ"ל לא עוזרים, משום שבשניהם ניתן להבין בלי בעיה את ההבנה שעייף פירושו צמא, אם כך זה ברוב התנ"ך. אני מודע לזה שאכן ניתן ביתר קלות לקרוא בפסוקים ההלו את ההבנה השניה, אבל זו לא ראיה! שהרי אם בכל התנ"ך משמע המילה היא "צמא", אזי כך יש לקרוא את זה בכל מקום, גם במקום שבו ישנה מילה אחרת, שאולי אם אני הייתי כותב את התנ"ך הייתי מעדיף אותה. לקרוא לפסוקים כאלו הפרכות זה פשוט לא נכון. בתנ"ך ישנם קשיים, זה נכון. אבל אם רוצים להוכיח את זה, צריך להביא פסוק שממנו ברור בלי שמץ של ספק שעייף פירושו עייף (של ימינו). את זה ניתן להוכיח על ידי פסוק שיאמר משהו כמו: "ויתעייף, וילך לישון". בדיוק כמו שבשביל להוכיח שהמשמעות שאני מדבר עליה קיימת, צריך להביא פסוק שמדבר על זה שמישהו היה עייף ולכן נתנו לו לשתות. לא נשמע לך הגיוני? ושוב אני מדגיש: הפסוקים שהוא הביא לא בעייתיים כי הם לא קשורים בכלל. הם בעייתיים כי הם לא מוכיחים שום דבר. הם רק מחזקים תאוריה. תאוריה שהסיבה לקיומה היא העברית החדשה, הקלוקלת משהו.