~ גמאני רוצה על לולייי ~ P=
V Vintage Queen New member 30/8/05 #25 LOL ../images/Emo2.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif
ב בועז צוריאנו New member 30/8/05 #26 תיצחקי תיצחקי אבל אני יודע שאת מיתחנפת לבבה כי את רוצה לרכב על לולודינה\!!!!!!!!!!!!!!!1
L LOLO THE QUEEN New member 31/8/05 #29 בועז אתה קרוע!!!!!!!!!!!!!!!!!!! איזה טמבל אתה חבל על הזמן! מה אפשר לעשות שהסוסה שלי יותר טובה משלך וזה למה כולם רוצים לרכב עליה... לא נורא... בסוף אתה תתגבר...
בועז אתה קרוע!!!!!!!!!!!!!!!!!!! איזה טמבל אתה חבל על הזמן! מה אפשר לעשות שהסוסה שלי יותר טובה משלך וזה למה כולם רוצים לרכב עליה... לא נורא... בסוף אתה תתגבר...
ב בועז צוריאנו New member 31/8/05 #31 חחחחחחחחחחחחחחחחחח אתה באמת בדרן טוב...... הסוסה שלך יותר טובה מהסוס שלי?!?! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח lol
חחחחחחחחחחחחחחחחחח אתה באמת בדרן טוב...... הסוסה שלך יותר טובה מהסוס שלי?!?! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח lol
H H a R a Z y New member 31/8/05 #30 בועזון.. תוותר.. אל תגיב בכלל בכל מקרה בסוף משתיקים אותך.. ילד כאפות...
M mindeffect New member 31/8/05 #33 ../images/Emo122.gifאם תיראה על מי סתיו רוכבת בתמונה...אז תבין את משמעות הכותרת!!!!!!!!!!!!!... פפ..היא רכבה שם על לולדינה!!!!!!!!!... ותפסיק ישר להסיק מסכנות לגביי כולם ולחשוב שאתה כזה מושלם כשאתה לא!!! פפ...נמאס!!!
../images/Emo122.gifאם תיראה על מי סתיו רוכבת בתמונה...אז תבין את משמעות הכותרת!!!!!!!!!!!!!... פפ..היא רכבה שם על לולדינה!!!!!!!!!... ותפסיק ישר להסיק מסכנות לגביי כולם ולחשוב שאתה כזה מושלם כשאתה לא!!! פפ...נמאס!!!
M mindeffect New member 31/8/05 #34 ../images/Emo163.gifמסקנות*** מותר ליייי..אני דיסקטית!! מי בייבי מושלמת שליייי...מיייי??? -ולא רק על זינה!!
../images/Emo163.gifמסקנות*** מותר ליייי..אני דיסקטית!! מי בייבי מושלמת שליייי...מיייי??? -ולא רק על זינה!!