תגידו יש לי שאלה...

LOLO THE QUEEN

New member
תגידו יש לי שאלה...

היה אי פעם יום שבו אף אחד לא שם הודעה כי אתם חורשים פה בלי הפסקה!!! זה מטורף עד כמה שאתם כותבים בפורום הזה! סוידיש פיש You Need HELP!!! וגם כולם פה... -------------------------------------------------------------------- ורק שכולם יידעו את זה לולו המלכה!!!

ניצקוש

New member
הכל מקנאה

את\ה לא שווה אפילו את התגובה שלי מקווה שזה ימחק בקרוב.

ניצקוש

New member
מה לעשות שהאתר המזדיין הזה

של משרד החינוך דפוקק.. ארררר והבנתי שהוא צוחק

חחחחח בבוש ../images/Emo6.gif

דיי עם השטויות
זה כמו שאני אגיד שזה עצוב שבדקת כמה אנחנו כותבים פה והחלטת לכתוב על זה הודעה חחחחחחחחח

תחשוב

יש פה בפורום יותר מחמישים איש,חלקם מכורים יותר וחלקם פחות:p נגיד שכל 1 כותב הודעה חדשה פעם ב3 ימים ומגיב להודעות של אחרים .. מן הסתם יהיה הודעות כל יום..זה לא שאיש אחד כותב את כל הפורום ואם תסתכל ברוב הפורומים זה לא שונה תסתכל על פורום צילום למשל,כל 10 דקות יש שם הודעה חדשה. אני אתעלם ממה שאמרת ומעצם זה שהשאלה דבילית לחלוטין

LOLO THE QUEEN

New member
תקשיבי ותקשיבי טוב!

יש לי מה להגיד בכל הקטע... זה לא קשור לחמישים איש או יותר וזה לא קשור לתגובות של שלושה ימים וזה כן קשור שאם תסתכלי על השעה והיום את תראי שכל הדף ויותר ממנו הוא כמעט על אותו יום ושעות מסודרות... ובזה המגילה הזאת שכתבת לא שווה כלום... אז לא לזיין לי את המוח כי רק אני יודע איך!

star my love

New member
../images/Emo179.gif../images/Emo176.gif

אני שונאת אותךךךךךךךךךךךך לא מצאת תמונה שאני יותר נורמלית?!?! או לפחות לצנזר אותי?!?!!?! אל דברי איתי עכשיו.

star my love

New member
../images/Emo179.gif../images/Emo176.gif../images/Emo46.gif

אני נראית שם כאילו אני על סמים קבועה!!!

Vintage Queen

New member
בבוששש

מה אתה עושה פהה? P= חח חמודי המממ מה אתה צריך עזרהה? דבר איתייי

למעלה