תגידו, בנות,

הודיה 6 1

New member
תגידו, בנות,

זאת רק אני או שגברים זה עם בלי רגש? אני שוקלת לחפש בת זוג ודיי.

PurpleFilth

New member
לא יודעת,

אני לא אוהבת לדבר על גברים בתור "עם". נכון שזאת קבוצה שעם כל הגיוון בה יש לה הרבה מכנים משותפים, אבל לא הייתי קוראת לזה "עם". בכל אופן, גברים בחברה שלנו אכן גדלים לתוך מציאות שבה מצופה מהם לא להביע רגשות (או לפחות, לא באותה מידה או באותה צורה שבה מצופה מבנות). יש בנים שבאמת לא ממש יודעים להביע רגשות בגלל זה, ויש כאלה שדווקא כן יודעים לעשות את זה, למרות המחיר החברתי שהם משלמים. אז אפשר לחפש את המעטים שכן סבבה להם עם רגש. אפשר לבלוע את זה ולהבין שבנים הם פשוט כאלה, ויחד עם זה יש להם תכונות אחרות שאת אולי אוהבת, אפשר פשוט לחפש בתזוג ודי, ואפשר למצוא בן שאוהבים ולעבוד על זה יחד איתו, אם הוא מוכן. אני חייבת להגיד שאני מרגישה קצת בן בקטע הזה. בשנה-שנתיים האחרונות אני מנסה ללמוד ולהשתפר בזה, אני מקווה שעובד לי קצת ^_^

הודיה 6 1

New member
בינתיים כל בן שאהבתי איכזב

בגלל זה החוסר אימון הזה בגברים... ומצד שני לא יודעת איך להתחיל לחפש בחורות...

PurpleFilth

New member
חשבתי על זה עוד קצת,

והגעתי למסקנה שלפעמים, להחשף רגשית יכול להיות משהו נורא מפחיד, לכל אחד/ת. וכשאנחנו נחשפות רגשית, אנחנו צריכות/ים להרגיש שאנחנו במקום בטוח, בלי קשר למגדר שלנו, ולפעמים זה לוקח זמן. לפעמים גם אם תרגישי שמבחינתך קשר מסויים הוא "מקום בטוח" כזה, זה לא יהיה מקום בטוח לבנ/בתזוג שלך. בקיצור, זה מסובך =]

Kutaly

New member
בתור חסר רגש אני מ'זה אוהב הכללות

ובתור פולני גם אני לא נעלב בכלל. להפך, זה בסדר, אני אשב לי בחושך....

Unrelated

New member
השאלה היא אילו גברים את בוחרת...

לי אישית אכן אין סבלנות לרוב הגברים בעולם (בעיקר אלה שמתעלמים מהפריווילגיות שלהם, שזה הרוב). *אבל* - כפי שכבר צוין בשרשור הזה, לא כל הגברים אותו דבר, יש דווקא הרבה גברים שהם אחלה בחלה, יודעים להרגיש ולתקשר, לא לוקחים כל מיני דברים כמובן מאליו, והם יכולים להיות חכמים, רגישים (לעצמם ולסביבה), תומכים וכולי וכולי. אגב, אצלי בחיים הגברים האלה הם בדרך כלל ביסקסואלים (אבל יכול להיות שזה בגלל שיש לי פטיש כללי לבנים ביסקסואלים ;)). מה מכן, אני מאוד מבינה את הצורך שלפעמים יש לנו להתרחק מחברת גברים ולא להצטרך להתמודד עם הבולשיט שלהם - כי יש בולשיט, והוא יכול להיות כבד. אני חושבת שהרבה פעמים באמת יכול להיות לנו טוב לקחת צעד אחורה, זה טוב לפרספקטיבה וגם טוב לנפש. בסופו של דבר, הבחירה היא שלך, ואין עליך כל חובה לצאת עם גברים, עם א/נשים ממגדרים אחרים או עם אף אחד/ת בכלל. תעשי מה שטוב לך ומה שמרגיש לך נכון. אם את צריכה הפסקה מדייטינג, קחי לך. אם את מרגישה צורך בהתרחקות מגברים, מה טוב. אם את מרגישה שאת צריכה להתרחק מגברים מסוימים, או גברים מסוג מסוים, גם סבבה. אם את סתם צריכה להוציא קיטור, מעולה. ורק שיהיה בהצלחה :)

אוהדאדם

New member
בהמשך להמלצה של שירי

יש כל מיני מסגרות שבונים אותן במיוחד כדי להרחיק את כל "הבולשיט של גברים", כלשונה של שירי, ושם אכן תוכלי לבלות את כל זמנך רק בחברת נשים, שכידוע הן נקיות מבולשיט וחברתן תמיד נעימה לנשים אחרות. בנוסף, מצאתי שככל שאת מעמיקה לתוך המסגרות המרחיקות גברים, כך את מרחיקה גברים מעליך גם ביום יום, ובמהרה תוכלי לבלות את זמנך בעולם נטול גברים (לפחות, כל עוד תתרחקי מהרחוב, שם מקומם).

Unrelated

New member
תרגום בגוף הסרט

"איכס פמיניסטית שונאת גברים". באופן כללי, נראה שאוהדאדם בחר להגיב היום בפורום רק על מנת לקטול את ההודעות שלי (למרות שאני כבר חודשים לא מגיבה אליו כלל). נו טוב, שיהיה לו לבריאות...

אוהדאדם

New member
אה, לא ראיתי את זה עד עכשיו

זו הייתה הודעה חשובה איכשהו?

שירי "אני כבר חודשים לא מגיבה אליו" לא עובד אם את מגיבה להודעה שלי בגוף שלישי...

זוהמה סגולה, כן יש נשים בעולם ששונאות גברים, כאשר הן מביעות את השנאה הזו זה יכול להיות די מעליב. זה נראה לי די ברור, לא? אם מישהי הייתה נכנסת לפורום וכותבת משהו בסגנון "כל הנשים הפוליאמוריות זונות" היית נעלבת, לא? גם אם היא לא מכירה אותך אישית ולא דיברה אליך באופן ספציפי, אם היא מתייחסת ככה לזהות שאת מאמצת, זה מעליב.

PurpleFilth

New member
מה שהכי מטריד אותי במה שכתבת

זה השימוש בזונות ככינוי גנאי.

גם אותי האשימו בזה שאני שאני שונאת גברים, ומצד שני האשימו אותי בזה שהחרא שאני אוכלת מגברים זה בעצם באשמתי, כי אני מסתובבת עם מאצ'ואים. מה אני אגיד לך, מהניסיון שלי ההאשמות האלה באות בדרך כלל בשביל להוריד לגיטמציה של דוברת פמיניסטית, בלי קשר למה היא מרגישה, או אפילו אומרת באמת על גברים.
אז כל ההתנהלות הזאת קצת לא נעימה לי. רציתי להסביר למה, זה הכל.

אוהדאדם

New member
אם זה הולך כברווז, ומגעגע כברווז

זו הייתה דוגמה היפותטית. מפריע לך המילה "זונות" תחליפי אותה בכל מילה אחרת. אבל אל תתעלמי מהנקודה שלי: אם מישהי הייתה נכנסת לפורום הזה, ומעליבה כל בן אדם רנדומלי שנמצא תחת הזהות שאימצת לעצמך, בין אם הזהות הזו היא אישה, פוליאמורית, ישראלית, צמחונית, או מישהו עם שיער ארוך, אפילו אם היא לא הייתה מדברת אליך באופן ישיר או עליך באופן אישי, היית נעלבת. לי זה נשמע כאילו את מנסה לעשות לעלבון שלי דה-לגיטימציה.

דוברות פמיניסטיות בדרך כלל לא שונאות גברים; גם, ככלל, שמעתי מגוון רחב מאוד של נשים שמדברות על נושאים פמיניסטיים בלי לחטוא בשנאת גברים. אבל, כן, יש שפה מסרסת בתוך השיח הפמיניסטי, יש רתיעה מכל "הגברי" בתוך סוג מסוים של שיח פמיניסטי, ונתקלתי באטימות להצבעה על כך מנשים מסוימות. יש נשים מסוימות, ויש דוגמאות חיות ממש בתוך הפורום הזה, שמבחינתן הצבעה על שפה מסרסת אינה ביקורת לגיטימית שנועדה ליצור מרחב עבור גברים בתוך השיח הפמיניסטי, אלא בדיוק כמו שהאשמת אותי "בשביל להוריד לגיטימציה של דוברת פמיניסטית, בלי קשר למה שהיא באמת אומרת על גברים." שזה פרדוקס. לו הייתי רוצה להוריד לגיטימציה של דוברות פמיניסטיות מסוימות מול גברים, לא הייתי צריך לבקר את השפה המסרסת שהן משתמשות בה, הייתי צריך רק לצטט אותן.

תשימי לב באיזה פרדוקס 22 אנחנו נמצאים: בתוך סוג מסוים של שיח פמיניסטי, ככל שהוא דוחה גברים יותר מהמטרות שלו, מלרצות לתמוך בו, כך זו הוכחה חזקה יותר לכל ש"כל הגברים רוצים לשמר את הפריבילגיות שלהם ולא רוצים בקידום מטרות פמיניסטיות" ותירוץ להיות עוד יותר רדיקליים, מסרסים, ולא אפקטיביים.

CameronLine

New member
גברים ממאדים נשים מנגה

לא הגיע הזמן שנשלים עם העובדה שגברים ונשים שבעים מבולשיט אחד של השני ושלפעמים צריך מרחב אלה מאלה?
חבל לריב. גם אני לא בעד שנאת נשים/גברים, אבל לפעמים באמת צריך ספייס. [וכל זה אחרי שאמרתי לאמא שלי היום שהיא כל כך אישה, כאילו שזה משהו רע. מצד שני שירי פגשה את אמא שלי, היא יודעת שהיא פסיכית, אז היא תבין למה אני סובל ממנה ;;]

orald

New member
ואתה...כל כך גבר!

נה נה נה, נשים יותר טובות ולא יעזור לכם!

דווקא התעצבנתי מאד מדף פייסבוק טראנספובי של "פמיניסטית" שכל כך שונאת גברים וכל מה שקשור אליהם(כולם אנסים!) שהיא רואה בטראנסיות גברים בתחפושת שבאים לאנוס ולהתיץ לבחורות בשירותי הנשים, ובטראנסים נשים שבוגדות במגדר שלהן ומשתתפות בדיכוי הגברי.
היא רואה בטראנסיות גברים ש"מעולם לא חוו את הדיכוי" וכל מיני שטויות כאלו.
אני בהחלט אשמח אם תדווחו על הדף הזה לפייסבוק כבלתי הולם על רקע שנאת מיניות/מגדר.

CameronLine

New member
אל תתחילי ><

נראה לי שהבהרתי כבר את העובדה שאני כועס עלייך, ודיי בצדק.

דיווחתי על זה כבר.

תעבירו הלאה.

orald

New member
מה בצדק?

אתה מתנהג בצורה דו-פרצופית ולא החלטית לגבי עצמך ומאשים אחרים בכך שהם מעוררים בך טריגרים כי הם לא רואים את העולם כמוך ולא חוטפים התקף חרדה כי בא להם מפעם לפעם להאשים את עצמם, ומיד אח"כ לחזור על המעשה כדי חהאשים את עצמם מחדש.
ואם זה לגבי הבחירות שלי בחיים, זו זכותי ואני זו שאשלם עליהן את מה שאשלם. אין לי ולהן שום קשר אליך וזו הבחירה שלך להיפגע ולכעוס.

אתה התחלת בזה על גבי הפורום, אז הנה אני תורמת משלי.
אני לא אחטוף ממך את הכעס המגוחך שלך שבא והולך כמו שאני תמיד עושה. הגיע הזמן שתיקח את עצמך בידיים מהבחינה הזו ותפסיק להוציא עלי ועל אחרים את הכעס העצמי שלך. נמאס לי להיות אישה מוכה, אמרתי לך כבר.

אוהבת אותך, כחבר ומעבר, אבל די, תתבגר!

למעלה