תגידו, ביגעלך...

PussyHell

New member
תגידו, ביגעלך...

איזה מוזיקה אתם שומעים חוץ מברי? איזה אמנים טובים נוספים קיימים בארץ לדעתכם? אני שומעת הרבה פינק פלויד, לד זפלין וג'ניס ג'ופלין. חובבת מאוד את רד הוט, וחושבת שחמי רודנר ויזהר אשדות הם גם נסיכי רוק לא קטנים כאן. מה אתכם?

אני אוהב

מוזיקה ישראלי בעיקר - מוניקה סקס (מן הסתם), משינה (יש פה אחת עם חתימה מהשיר דני היפיפה), מוקי די, שבק ס, הדג נחש, שירים מאוד מאוד בודדים של סאבלימינל וזהו בישראלית... ובאנגלית - 2pac, dr.dre, eminem, 50 cent, nirvana, pod, nelly וחוץ מהראפ הזה.. אני שומע לפעמים את the verve וכל מיני טרנסים של infected...

Moondust

New member
אני אוהבת את כוורת...../images/Emo41.gif

ושומעת גם lake of tears, bling guardian ופינק פלויד.

Vdrums

New member
הרבה...

מדייר סטרייטס ועד ג'ימי הנדריקס, רד הוט ופרל ג'ם, אריק איינשטיין ומשינה. כל עוד זו מוזיקה שמנוגנת ע"י אנשים ולא עשויה במחשב זה טוב. קצת FUNKY קצת פיוז'ן קצת ג'אז. קצת מהכל

zoophisto

New member
אני שומע הכול

כמה שאפשר :) אבל בעיקר בישראלי את ברי משינה וכל מה שיש ויפה חוץ ממזרחית בלועזית אני מעריץ של יו2 ושומע מה שיש חוץ מפופ וכאלה

Moondust

New member
מה זאת אומרת "הכול"?../images/Emo41.gif

כלומר, תמיד נראה לי מוזר שאנשים אומרים אני "שומע הכול". אתה שומע מוזיקה יוונית? לחנים אינדיאניים? אום כולתום? כלומר, אי אפשר להגיד "אני שומע הכול"... תגידו "אני אוהב הרבה זמרים/סגנונות/להקות"... מרב, שאוהבת להטפל לפרטים.

אני שומעת הכל ../images/Emo9.gif

כמעט חוץ משרית חדד ודומיה "אני אוהב הרבה זמרים/סגנונות/להקות"... בעיקר עיברי שומעת יווני (אם פוליקר נחשב) שומעת אום כולתום (אם אהוד בנאי נחשב) ועוד רבים וטובים שתקצר היריעה מלפרטם

giba70

New member
רגע, אז לפי השיטה שלך

אם איזה מצרי שומע אום כלתום הוא יכול להגיד שהוא שומע אהוד בנאי? ואיזה סטאלוס מיקונידיס יוונידיס ששומע את מנוס חג'ידאקיס יכול להתגאות שהוא שומע את יהודוקוליס פוליקריס? אני לא שומע מוזיקה יוונית ומצרית (חוץ מאלבום אחד של פיירוז שיש לי) אבל הרבה ברזילאית (חבר פורום מן המניין), קצת אפריקאית, למי שרוצה לדעת: יוסו אנדור (סנגל), סליף קייטה (מאלי), מאנו דיבאנגו (קמרון), קצת ג'אז ופיוז'ן (פט מתיני, צ'יק קוריאה), והרבה הרבה רוק מכל הסוגים (תרשו לי להימנע מלפרט?)

giba70

New member
אבל זה היה יהודוקוליס ליפשיץ

פולני אסלי. [יש בכלל דבר כזה "פולני אסלי"?] אבל אמרו לו: "תירגע, יכול להיות הרבה יותר גרוע". ובאמת נהיה יותר גרוע... כן, אני אוהב גם את כוורת כמובן. מתי-מתי-מתימטיקה מתי-מתי-מתימטיקה מתי-מתי-מתימטיקה מתימטיקה מה! ואגב, עברי לידר היה עכשיו אצל צחי ומאיר "כוכבי השכונה".

אני שומעת

אני שומעת מטאליקה,איירון מיידן,נירוונה,פינק פלויד,רדיוהד,קווין... וישראלי משינה החברים של נטאשה וממ זהו פחות או יותר....

אביavi2

New member
אני אמשיך בהרגל המגונה שלי להצטרף

לשירשורים באיחור...
אז ככה... אני שומע בעיקר את: פינק פלויד, לד זפלין, פורטיסהד, מסיב אטאק, בוב מארלי, ברי, אהוד בנאי, משינה(קצת פחות), מאיר אריאל. בטח שכחתי כמה אבל חפיף... יום מאושר לכולם!

ענת1986

New member
../images/Emo26.gifתורי... ../images/Emo9.gif

אני בעיקר אוהבת מויקה ישראלית: משינה, ברי שלנו, קורין אלאל, ערן צור, אסף אמדורסקי, תיסלם, כנסיית השכל, היהודים, יזהר אשדות של פעם...
לועזית אני שומעת בעיקר את פינק פלויד, רדיוהד, אר.אי.אם, ביטלס, U2, רובים ושושנים, בון ג'ובי...

PussyHell

New member
../images/Emo45.gifענת!

גם אניש ומעת יזהר אשדות...יש לי את כל הדיסקים שלו. איזה זמר נהדר הוא, נכון?

ענת1986

New member
מסכימה לכל מילה... ../images/Emo9.gif

אומנם אין לי את כל הדיסקים שלו, אבל אני אוהבת אותו מאוד...

למעלה