תגידו, ביגעלך...

0r0r

New member
ניראה לי שהגיע תורי

אני שומע רק מוסיקה בעברית בעקרון אין מישהו מועדף אני אוהב אצל כל זמר/להקה כמה שירים חוץ מברי ואריק איינשטיין שאצלם אני אוהב יותר מ"כמה שירים".

אני שומע...

אני נע הרבה ממצבי רוח - החל מברי מוניקה וישראלים בסגנון, בימים שמחים, ועד לכל סוגי הרוק ונגמר ברוק כבד בימים הכי מדוכאים. עכשיו כשאני אומר כל סוגי הרוק - אני מתכוון לכל מיני רמות של רוק : החל מבלינק ולינקין דרך דיסקים רגועים של מטאליקה ועד דיסקים ישנים וכבדים יותר של מטאליקה (רייד דה ליטנינג וקיל אם אול) וכאלה דברים כבדים סוף... ביבי

שכחתי משהו

שכחתי לכתוב גם שנזדעזתי קשות לראות מה אנשים שומעים כאן, דיפדפתי מהר (אל תדאגו לא קראתי את הכל;) וראיתי אנשים שנראה לי לא שפויים, לשמוע בון ג'ובי ביחד עם מטאליקה או קווין ביחד עם היהודים? (הראשון יותר מפחיד אותי, אני כמעט בטוח שראיתי פה אנשים ששומעים הפכים בסגנון אבל אין לי כח לבדוק) אז--------------------------- תתביישו לכם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

giba70

New member
בגדול כולם שומעים מוזיקה טובה

לפי מה שראיתי יש הרבה אנשים כאן ששומעים מוזיקה איכותית גם ישראלית וגם לועזית. וג'יימס, אל תתעצבן על כאלה ששומעים במקרה גם משהו פחות איכותי. אני לא מבין מה ההבדל הכל כך קיצוני בין מטאליקה ובון ג'ובי, אולי אני לא מכיר את הלהקות האלה טוב, אבל זה בכל זאת בתוך תחומי הרוק, לא כמו ההבדל בין רוק כבד לאסיד ג'אז למשל. ואני שומע הרבה דברים שבכלל לא קרובים אחד לשני אבל תמיד בסטנדרטים גבוהים של אותו סגנון.

אני אסביר לך../images/Emo46.gif

פעם אחת ולתמיד את ההבדל - שיעור הסטוריה קצר: בון ג'ובי ומטאליקה התחילו בערך באותו זמן כשמטאליקה התחילו יותר מאוחר, מה שגרם לכך שכשבון ג'ובי כבר היו מפורסמים מוקפים בגרופיות וכאלה - מטאליקה היו עדיין להקת חימום, ולכן הם אפילו חיממו את בון ג'ובי, מה שגרם לשנאת עולם בין הלהקות, ובכלל - בון ג'ובי אם תשמע (יש לי אח שחולה עליהם אז אני נאלץ לשמוע אותם) תמיד נתו לצד ההומואי של הרוק פופ, משהו מגעיל ששנות השמונים הכריחו אותנו לקבל, מטאליקה אף פעם לא היו כאלה- אומנם הם התחילו עם רוק די כבד, והתדרדרו עם הזמן עד שקצה ההתדרדרות היה סינט אנגר, מאין חיקוי של לימפ ביזקיט, אבל אפילו בשיא ההתדרדרות שלהם - הם נשארו בתחום די מוגדר של הרוק, ובון ג'ובי - בדיסק האחרון (נאלצתי לשמוע אותו כן..), הפכו כבר ללהקת בנים שנראים טוב, שמוכרים משהו שהוא שילוב של אלקטרוני עם פופ, כשיש איזה נגן גיטרה ברקע בשביל התדמית, הבעיה היא שהם כבר מבוגרים ולא דוגמני הבית של ורסאצ'ה... כך ששני הלהקות הם ההפכים המוחלטים - כשבון ג'ובי מוכרים את אימם, והופכים ללהקה סטייל בריטני - מטאליקה, גם הם מתמסחרים, אבל נשארים בגבולות המותר, ומנגנים עדיין בערך עבור אותו קהל!. זהו עכשיו אתה יודע כמוני למה שני הלהקות לא יכולות לחיות ביחד, מקווה שתפיץ את הבשורה בעולם! (מצטער אם נבהלת אבל הקטע הזה מעצבן אותי...)

PussyHell

New member
ג'יימס,מסיונר פאנט של מטאליקה?../images/Emo6.gif

אמממ, למרות שאני נאלצת להסכים איתך שלמרות שג'ון בון ג'ובי סקסי הוא כבר לא עושה מוזיקה טובה. לגבי מטאליקה אנ'לא יודעת, אפפעם לא ממש אהבתי אותם. תוכל להמליץ על קטעים טובים שלהם!

פוסי

אם את כזה רוצה קטעים של מטאליקה - תשלחי לי מסר ואני אכתוב לך מה כדאי לך להוריד

giba70

New member
תרמת להשכלתי אבל בכל זאת

יש עולם שלם משני הקצוות של שתי הלהקות הללו, כמה שהן תהיינה רחוקות אחת מהשנייה. ואני לא ממש שומע אותן כי זה לא כוס התה שלי בדיוק. כמו שאמרו כבר, אני אוהב הרבה רוק, אבל אני בוחר במה להתמקד ועל מה לפסוח, וזאת גם בשל העובדה שאני משתדל לשמוע סוגים רחבים ושונים לחלוטין של מוזיקה, כך שבזמן הארחון אני פחות מכיר להקות וזמרי רוק אלא נשאר לשמוע את הרבים והטובים שאני מכיר, ומצד שני מתפתח לשמיעה של קצת אלקטרוניקה ואסיד ג'אז, קצת מוזיקה אתנית (ברזילאית, מערב אפריקנית) ודברים אחרים ולא מוגדרים כגון פרנק זאפה.

eyallaye1

New member
שרשור נחמד....

חוץ מברי אני שומע די הרבה.... היהודים באים מיד אחרי ברי... הם פשוט ענקיים... ולמען האמת יש להם שירים הרבה יותר "עצמתיים" משל ברי... "הימים שלנו", "קח אותי", "גניבה", "באוויר", "פעמון מלחמה", U've go to believe me, "ליפול", where do you go ועוד... אלו שירים הרבה יותר חזקים לדעתי מרוב השירים של ברי, אבל ברי עדיין בראש... אם הם יוציאו אלבום נוסף יכול להיות שזה יישתנה... גם את אביב גפן, יזהר אשדות, דנה ברגר הלועזיים: marilyn manson, muse, queens of the stoneage וכל מיני כאלו... אה גם את מדונה. אבל אני שומע כל מה שנשמע יפה... בלי סלידה מסגנון כלשהו (חוץ מהמזרחית הכבדה).

התשובה שלי

חוץ מברי משינה יובל בנאי (בסולו) שלומי ברכה (סולו) איג דיין (סולו) יזהר אשדות שלום חנוך די גי טייסטו אינפקטד ממאשרום דיגי יהל לאה זבת (אבל רק בשיר תמיד יחכו לך) מאיה מורן (סרטים מצוירים ,שיר אדיר!!!!!!!) ועוד .

למעלה