אני אסביר לך../images/Emo46.gif
פעם אחת ולתמיד את ההבדל - שיעור הסטוריה קצר: בון ג'ובי ומטאליקה התחילו בערך באותו זמן כשמטאליקה התחילו יותר מאוחר, מה שגרם לכך שכשבון ג'ובי כבר היו מפורסמים מוקפים בגרופיות וכאלה - מטאליקה היו עדיין להקת חימום, ולכן הם אפילו חיממו את בון ג'ובי, מה שגרם לשנאת עולם בין הלהקות, ובכלל - בון ג'ובי אם תשמע (יש לי אח שחולה עליהם אז אני נאלץ לשמוע אותם) תמיד נתו לצד ההומואי של הרוק פופ, משהו מגעיל ששנות השמונים הכריחו אותנו לקבל, מטאליקה אף פעם לא היו כאלה- אומנם הם התחילו עם רוק די כבד, והתדרדרו עם הזמן עד שקצה ההתדרדרות היה סינט אנגר, מאין חיקוי של לימפ ביזקיט, אבל אפילו בשיא ההתדרדרות שלהם - הם נשארו בתחום די מוגדר של הרוק, ובון ג'ובי - בדיסק האחרון (נאלצתי לשמוע אותו כן..), הפכו כבר ללהקת בנים שנראים טוב, שמוכרים משהו שהוא שילוב של אלקטרוני עם פופ, כשיש איזה נגן גיטרה ברקע בשביל התדמית, הבעיה היא שהם כבר מבוגרים ולא דוגמני הבית של ורסאצ'ה... כך ששני הלהקות הם ההפכים המוחלטים - כשבון ג'ובי מוכרים את אימם, והופכים ללהקה סטייל בריטני - מטאליקה, גם הם מתמסחרים, אבל נשארים בגבולות המותר, ומנגנים עדיין בערך עבור אותו קהל!. זהו עכשיו אתה יודע כמוני למה שני הלהקות לא יכולות לחיות ביחד, מקווה שתפיץ את הבשורה בעולם! (מצטער אם נבהלת אבל הקטע הזה מעצבן אותי...)