תגידו את האמת!

בכיף,אך זו לא הכוונה.דבר לא מצדיק

משהו שלילי. מסביר- כן. מצדיק- לא. כי אז האדם לא טוב ממחבל. רק הסיבה שונה.. מינוס ומינוס לא יוצרים פלוס, כמה שזה אכן כך במתימטיקה.. אחד הפלוסים צריך להתהפך בשביל זה:) וגם אז אלו עדיין שני מינוסים, רק בכיוונים אחרים. תלוי איך מביטים על זה.לא כל ערבי הוא מחבל, ערבים הם בני אדם בדיוק כמו כל אדם אחר, רק ממוצא אחר ולעתים דת אחרת, וגם גזר דינם של מחבלים אין לאיש חוץ מהמוסמכים לכך להוציא לפועל. אם את חושבת אחרת- זה ענינך, כמובן.. אך זה אותו הרצח, אותם הערכים, אותו המעשה. (ולא, אינני ילדה תמימה)

זאת אומרת

אם היו נותנים לך חצי מליארד דולר לא היית הורגת מחבל אני הייתי הורג גם אם היו לוקחים ממני דבר שני אל תהיי בטוחה שהיית עומדת בניסיון העושר, ואפילו אם זה אדם שמירר לך את החיים לא היית הורגת? אני אישית אם הייתי יכול בלי ראיות הייתי הורג כמה חלאות כאלו בלי כסף!

מום שבך

תשמע, יכול להיות שבעיניך אני מטומטם אם אני לא קופץ על המציאה, ויכול להיות שאתה צודק. אני רק יודע שאם היה מגיע היום בדלת ביתי אדם עם הצעה כזו (בלי ראיות וכו'), הייתי מסרב. מיידית. "לא" מוחלט. אני לא מלאך, אבל אני בהחלט מכיר את עצמי יותר ממה שאתה מכיר אותי. אין לי בעייה שיקראו לי "גנב". קראו לי דברים יותר גרועים מזה
למה ללכת רחוק לדברים שלא הייתי עושה? תמורת מיליון דולר - הייתי מסתובב עירום ברחוב (אז אני אקסהביציוניסט?). תמורת מיליון דולר - הייתי שוכב עם אשת איש (אז אני בוגד ונואף?) תמורת מיליון דולר - הייתי שוכב עם אשה דוחה (אז אני ג'יגילו?) וכדומה. לרצוח? לגנוב את כל רכושו של אדם? תצטרך למצוא מישהו אחר, ואני בטוח שתמצא בקלות.

הוא לא היה מוצא בקלות

כמה אנשים היו מוכנים למעול כמו אתי אלון ב250 מיליון או בפחות? לא בגלל שיתפסו אלא כי אנשים לא גנבים. לרצוח? כמה אנשים מוכנים לרצוח? לשכב עם גבר זר שלא רוצים? מי מוכנה לזה? רק זונות.

אני מוכנה ללכת עם פפיון צהוב

תמורת ג`לייארד דולר. וגם לממן תוכנית שיקום יסודית ומקיפה לכמה מהמשתתפים בשרשור החשוב והעקרוני הזה.

למה, משהו הציע לך?

אני בטוח שבתאוריה כולם פה יאמרו לך שמה פתאום! בחיים לא! ובמציאות עד שזה באמת יקרה לא ניתן לדעת.

צ'מע, אתם לוקחים ברצינות משו בהומור

למרות הסרט עם רוברט רדפורד רוב הנשים לא תהיינה מוכנות לשכב עבור כסף כי זה פוגע בכבוד העצמי שלהן וגם אם אף אחד לא ידע הן יודעות. הפואנטה בסרט שזה רוברט רדפורט שהוא כביכול החלום הנשי ולעומתו הבעל החננה שלה שבעצמו מבקש ממנה להסכים כלומר כאילו מסרסר אותה. לכן הבדיחה של לה פיי מאיפה הנשים לוקחות מיליון כי בכוונה שמו שם את רדפורד. דע לך שבחורות מקבלות הצעות מגברים מבוגרים ועשירים מאוד עם טבעות ותכשיטים יקרים מאוד שמציעים אם הן רק תבטנה עליהם והן לא מביטות עליהם כי הן לא זונות. הסרט הוא רק סרט כמו שג'וליה רוברטס באישה יפה היא לא באמת זונה. הכל סרטים והומור. אל תקחו ברצינות. שלא לדבר שרוב האנשים לא היו מועלים כמו אתי אלון ב250 מיליון ועל רצח אין מה לדבר בשום סכום. האדם עצמו יודע וזה מספיק. מעצמו הוא לא יוכל להסתתר. אם הוא ירצח הוא ידע שהוא רוצח. המוסר החילוני לא פחות חזק מהמוסר הדתי ולא צריך אלוהים שישמור מלמעלה. בקשר למציאות בצבא עברו תחת ידי כשהייתי בפרויקט מסוים יותר מהסכום של אתי אלון. נכון שהייתי הראשונה ואחרי היו הרבה חתימות אבל כשאנשים רצו היה אחד שמעל והוא הצליח עד שתפסו אותו במקרה. אנשים לא גנבים ולא רוצחים. כל השרשור עם רוברט רדפורט והמיליון היה בבדיחה. בחורות לא היו מסכימות לשכב עם גבר שהן לא רוצות.

ephi79

New member
אני מכיר אישית מישהי שהתלבטה

ברצינות לגבי הצעה שמישהו הציע לי תמורת נדמה לי עשרת אלפים דולר. לא מליון, אבל סכום לא מבוטל. מה שמנע את זה בסוף זה לא היה החלטה שלא, אלא זה שכנראה ששהכסף לא היה "ודאי", והבן אדם נראה מפוקפק. האם היא זונה? לא יודע. זה התאים לה ואני מכבד את זה. בכל זאת, לא מדובר בגניבה/רצח..

לדעתי זנות היא זנות ואני לא מכבדת

הם אפילו מציעים בעדינות.כאילו חיזור. בעבודה שלי יש כמה לקוחות עשירים שמנסים את מזלם. הם רגילים לקנות הכל בכסף. גם את המאהבות. "רק תגידי מתי יש לך יומולדת" ושמסרבים הם בעצמם מבררים ומופיעים ביום ההולדת במקום העבודה עם מתנה יקרה מאוד שמתברר שהאבנים בה אמיתיות. כאילו בלי לבקש כלום. אין מתנות חינם למרות שהן מציגים הכל כחיזור לגיטימי.. אח"כ הם מספרים כמה הם עשירים ומוכנים לממן בסכומים גבוהים הכל אם מסכימים להיות חברה שלהם...כאילו לא זנות אלא "מתנות" לחברה הצעירה החדשה. מזה אם לא זנות אם השיקול הוא כסף? אולי אחרים לא יודעים אבל הבחורה עצמה יודעת ולדעתי זה מכירת הגוף שלה בכסף. אני לא מכבדת את זה. כל אחת יכולה לעשות מה שהיא רוצה אבל מכירת הגוף בכסף בעיני לא מכובדת והיא זנות. הוא לא חייב לדבר במפורש. מבוגרים עשירים מנסים "לחזר" באמצעות הכסף שלהם. מתנות, אחזקה ומימון כל מה שהמאהבת תרצה היא זנות. בסוף אחד מהם מצא מישי שהפכה מאהבת שלו. הוא יכול להיות אבא שלה. (כמעט כתבתי כמו הפאקצ'ות בעעע..
) על גניבה ורצח אני בכלל לא מדברת כי פוגעים באנשים אחרים ואין זכות לפגוע באחרים. בזנות הפגיעה היא באישה עצמה.

ברור שבחורות שמכבדות את עצמן מסרבות

למתנות ומחזירות אותן בנימוס אבל בהחלטיות למציע. אף בחורה לא טפשה כדי לחשוב שהיא יכולה לקבל מתנה סתם. המצחיק שהם בעצמם חושבים שזה חיזור והבחורות יכולות להתאהב בהם.

את יודעת מה

שכנעת אותי, המוסר האישי וההרגשה הטובה על המצפון אכן שווים כול הון שבעולם.

למעלה