תגידו את האמת!

חלקיקה

New member
מנצל ומנוצל...

כל העולם בנוי ממנצלים ומנוצלים.אותך מנצלים במשהו מסויים ואת מנצלת במשהו אחר...אנו מחפשים פשוט את שיתוף האינטרסים. יש לך איזה שהוא כשרון לדוגמא תותחית במחשבים כל חברת מחשבים תנסה לקנות את ליבך ,העיקר שתבואי לעבוד אצלה...את בעצם מוכרת את הכישרון שלך בתמורה לכסף...לא ככה???

בתש1

New member
../images/Emo45.gif צודקת..

תמיד יש זילזול למשל כנגד דוגמניות שמוכרות את גופן על מנת להרויח כסף..לדעתי אותה דוגמנית ממש דומה לאותו אחד שעובד בחנות ומוכר את כוח השכנוע שלו בשביל למכור..

חלקיקה

New member
היכן הגבול?

השאלה היכן הגבול ואם יש בכלל? אנחנו עדיין חיים בחברה עם ערכים וכללים....

אנילה1

New member
נראה לי שמי שנותנת תמורה גופנית

בעבור תמיכה, היא לרוב אשה פחות רגישה לענייני מוסר. מלבד זאת היא בוודאי אוהבת לחיןת טוב. אין דרך לאשה להרוויח כל כך הרבה כסף בעצמה אלא אם כן היא נתמכת. כמובן שלא כל אשה מסוגלת לעשות את זה. אבל מי שמסוגלת סביר להניח שהיא חיה טוב. נראה לי שיש חילוניות שמסתדרות עם זה יותר טוב מחרדיות לשעבר. גברים אוהבים חרדיות לשעבר. החברה ממנה באה מסעירה את דמיונם.

אפי!!

הבטחת להיות דיסקרטי. וזה לא התשלום העלוב או מפוקפקותו של מ`. הוא פשוט לא מצא חנייה.

מתלבט13

New member
התיאוריה - לא. במציאות - רבים יהרגו

בהנחה שבאמת בין שום סיכוי שבעולם שייתפסו. 1) אין קשר בין מה שאומרים בתיאוריה לבין המציאות. אני מניח שרבים כשיראו את הכסף יתפתו. ולהיפך - יהיו כאלה שכאשר יגיעו להרוג את הנידון למוות, לא יהיו מסוגלים. הכל פסיכולוגיה. והמון רמאות עצמית כי אנשים מספרים לעצמם ולך המון סיפורים שהם מוסריים או לא מוסריים. והכל מה שהם מוכרים לעצמם.

אבזץ

New member
ענק!

בקרוב: 1. הייתם מוכנים לגלח את שיער הערווה (לגברים)? 2. הייתם מוכנים לאכול חרא? 3. הייתם מוכנים להתפשט בפורום (תמורת חמישים שקל)
? 4. הייתם מוכנים לאכול דג מלוח? 5. הייתם מוכנים להחיות הומלס (מפה לפה)? 6.... נגמר לי האוויר.

השאלה היותר קשה היא

האם הייתם הורגים מישהו שאתם ממש שונאים במידה ואתם בטוחים שלא תיתפסו. טוב זה לא שאלה שלי, גדולי הפילוסופים כבר דנו האם האדם טוב מטבעו וההשפעות הסביבתיות גורמות לחלק מהם להיות רע, או ההיפך.

למעלה