תגידו את האמת!

בתש1

New member
נותנים לך לא תיקח?

שמעת על זה? אחר כך מעיפים אותם קיבינימט... אנחנו הרבה יותר מתחכמות ממה שנירה לכם... סורי..

קרה לך פעם שמחזר לא רצוי הציע

מתנה? יותר פשוט לסרב וזהו. היית באמת לוקחת ת'מתנה? בזמן אמת אני חושבת שהיית מסרבת כמוני.

לילה..

אני תוהה האם לכתוב או לא, למען האמת. את קצת קובעת "אף בחורה לא טפשה כדי לחשוב שהיא יכולה לקבל מתנה סתם" את קובעת על ה"אף בחורה" על ה"טיפשות" ועל ה"סתם" מהו סתם? האם לראות חיוך מאושר זה סתם? האם לשמוע קול של צחוק של מישהי זה "סתם"? הדבר מאוד תלוי באיך אדם מביט על העולם. כאשר מגיעים מגישה כזו, כמו שאת מדברת- העולם יביט חזרה באותה הצורה. לעתים גם מגישה הכי פתוחה ונקי'ה האדם ייאנס, נכון אבל, שוב.. למה לסגור עצמך בבועה של מגננה? מתוך פחד או פגיעות עתיקה? אוהבים ולכן עוטפים במתנות. בכל מתנה שהיא, בעיקר באהבה עצמה. זה מאוד לא סתם. קונים, אוהבים, מביעים אהבה- מתוך אהבה. לא כדי לקבל. אם לא מקבלים באיזשהו שלב, גם לאחר שנים, לעתים מבינים שזה פשוט לא בריא לנו והולכים. אבל זה לא כדי שיתאהבו בנו ולא מרצון לקבל. לעתים זה פשוט כי כך זה מרגיש.. רק לעתים:) ולעתי את מאוד צודקת.

יש פתרון פשוט

להכין מכתב משפטי שכתוב בו משהו בסגנון: - - - - - - - - - - - - - - - - בכדי למנוע אי הבנות, החתום מטה מצהיר בזה כי המתנה __________ (להלן "המתנה") שנמסרה לגברת ______ (להלן "הגברת") הינה מתנה שלא לצורך קבלת תמורה כלשהי, ועוברת במלואה לבעלותה של הגברת. למען הסר ספק, גם אם הגברת תתעלם לחלוטין מהחתום מטה מעתה ואילך, לא תהיה לו טענות ולא ידרוש את המתנה חזרה ו/או כל תמורה בעד המתנה. ולראיה באתי על החתום: _________ תאריך: _________ - - - - - - - - - - - - - - - - (א) זה יגרום למחזר לחשוב פעמיים על המתנה (ב) רוב הסיכויים שיפסיק לחזר ואם בכ"ז יתן את המתנה - הרווחת...

על פי ההגדרה שלך

רוב הבנות זונות. הן מחפשות גבר שתממן אותן (ואת ילדיהן), גבר שתפנק אותן, גבר שיגדל את ילדיהן, ומה הגבר מצפה בתמורה? סקס. הן אפילו דואגות לקשור אותו באזיקי חתונה. במילים אחרות - גבר מוכן לשלם הרבה כסף + השקעת זמן, רק בשביל סקס. בעצם סביב כסף וסקס מסתובב העולם. את אולי לא היית שוכבת עם מישהו תמורת כסף בצורה בוטה. ואולי גם לא היית שוקלת לשכב עם מישהו תמורת כסף בצורה עקיפה (בחור עשיר -> חתונה -> סקס), אבל את בהחלט לא הרוב. שיקולי פרנסה משפיעים מאוד על רוב הבנות. החיפוש אחר "אביר על סוס לבן" ו"אהבה ממבט ראשון" - נעלמות עם הגיל. רוב הנשים (בעיקר הנשואות) שאני מכיר (והספיקו להרגיש את הצורך של הכסף בחיים) היו משתכנעות לשכב עם מישהו תמורת תשלום הולם. הנשים הלא נשואות (רווקות, גרושות, אלמנות) - היו מתלבטות פחות. "זונה" זו מילת גנאי. מעבר לזה - אין למילה משמעות אמיתית. האם תגדירי זונה - אחת שמוצאת גברים שיקחו אותה לבילויים? באיזו תכיפות עליה "להחליף" גברים כדי שתיחשב לזונה בעינייך? האם ההגדרה שלך של "זונה" תואם את ההגדרה של הסבים והסבתות שלך?

בתש1

New member
מי נקראת זונה?

אחת שמשתמש עם המיניות שלה כדי להשיג דברים? האם בחורה שזורקת חיוך לגבר על מנת שיעשה עבורה טובה נקראת זונה? בחורה שנותנת שיזמינו אותה באיזה בר למשקה טוב? בחורה שמצליחה לקבל הנחה ממוכר ממולח מעצם היותה שייכת למין הנשי.. יש אין ספור דוגמאות בחיי היום יום ,שבו בחורה נהנהת ומשתמש במיניותה וגם שלא במודע על מנת להשיג אי אלו דברים.. האם כולן נקראות זונות?? ודאי שלא.. כי גם הגבר על מנת להשיג דברים ישתמש בכוחו ביכולתו וגם לפעמים במיניותו.. אין שום הבדל בין להשתמש במיניות בשביל להשיג ולהתקדם בחיים לבין להשתמש למשל בכוח הרטוריקה שיש לאדם כזה או אחר.. כל בני אדם זונות..כל אדם מוכר את עצמו ולא משנה איך על מנת להשיג דברים בחיים.. זה ממש לא משנה כיצד הוא עושה זאת..בין עם מדובר בכסף..בדיבור ובמיניות.. ואם בחורה שוכבת עם גבר על מנת להשיג כסף..אין בכך שום דבר רע..ואין לקרוא לה על כך זונה..היא רק משתמש במניותה..

rigoletto111

New member
אם אני מזמין מישהי לדרינק

או מפלרטט עם מישהי ועוזר לה באיזו צורה (שכמובן לא הייתי עושה עם גבר)- אני עדיין לא קונה ממנה סקס תמורת כסף. היא לא "מכרה" לי כלום. ואם אקנה סקס עם מישהי גם תמורת מיליון דולר - זה עדיין מעליב מבחינתי, כי זה אומר שבלי הכסף הגברת לא היתה שוכבת איתי. ולכן גם אם ביל גייטס וורן באפט מחר מעבירים אלי יחד את כל רכושם, לא ארצה לשלם למישהי מיליון דולר/ כל סכום אחר לסקס. כי זה מעליב מבחינתי, עוד לפני שזה מעליב מבחינתה.

מסכימה איתך. כשאומרים "כולם"

במובן של "כולנו אשמים" כשרוצים לדעת מי באמת אשם או "כולן זונות" וכולם משתמשים בזנות יכולים להגיע למסקנה שאין הבדל אם בחורה מחייכת ומבקשת עזרה מגברים בסביבה כי יש לה פנצ'ר בגלגל ובין בחורה שמוכנה לסקס של לילה תמורת כסף. רוב האנשים לא יגדירו כ"זונה" את הבחורה שמבקשת שגברים יחליפו לה את הגלגל במכונית אבל יגדירו כ"זונה" את האישה שמקבלת כסף עבור סקס של לילה. אני מעריכה את מה שאמרת.
השרשור פה הומוריסטי אבל יש הצעות רציניות ללגיטימציה של הזנות בישראל. כמעט ואישרו לגליזציה של הזנות כמו בהולנד וגרמניה. המצב בגרמניה שבו נשים מובטלות התבקשו ע"י פקידים אטומים בלשכת התעסוקה בגרמניה לצאת ולעבוד בזנות לפני שיאשרו להם קצבת אבטלה יכול להופיע בצורה מעודנת יותר גם בישראל. הבדיחה של ברנרד שו מצחיקה אבל נכונה. הבנו את העקרון מבחינת המחיר עכשיו נדבר על התנאים. לפני שנשים מקבלות מיליון על לילה כשתתחיל לגיטימציה חברתית לזנות נראה נשים מוכרות את גופן עבור 100 שקל ללילה. אני אוהבת ת'הומור אבל אסור לתת לגיטימציה חברתית לזנות. היא הצעד הראשון ללגליזציה שהרבה גברים מבקשים היום.

rigoletto111

New member
בהחלט ייתכן מצב שאעזור לבחורה

להחליף גלגל מתוך תקווה שהיא תשכב איתי. אבל אם היא תשכב איתי אז זה יהיה רק אחר כך, מתוך רצון שלה וכמובן רק בחינם. גם לבחורה האחרונה שנשארה לישון אצלי דאגתי להבהיר מיד כשהגיעה לירושלים שיש לה מוניות שירות הביתה בכל שעה, ושכמובן היא מוזמנת להשאר אצלי אבל רק מתוך בחירה והחלטה שלה ולא מתוך חוסר ברירה.

זה פסדר. חיזור רגיל

כנראה זה מובנה אצל רוב הגברים כשהם רואים אישה הם ישר חושבים סקס. כנראה משו בפס הייצור שלהם. ישר כשהיא הגיעה אליך דיברת על מוניות בחזרה? פסדר. זה בשיעור על מנהגי חיזור אבל אני מבינה שהסתדרת למרות הכל. היא כנראה היתה מעוניינת מספיק והתעלמה מהרמזים הלא אלגנטיים.

rigoletto111

New member
ישר דיברתי על מוניות חזרה

כי אני לא רוצה שהיא תרגיש שנשארה מחוסר ברירה. היא כנראה היתה מאד מעוניינת אז כבר די מהר החליטה להשאר. ..

מהי זנות?

למכור את הערכים שלך או את מה שחשוב לך ונכון לך? תמורת משהו? כל מי שכאן בפורום, כולל אותי הם זונות, סליחה. כולנו זונות, של עצמנו. של אמונה, של מיניות, של שקרים של אמת. אנא ממך. אני מאחלת לך לעולם, לעולם לא להרגיש מהי זנות. מה התחושה של זנות, של להיות זונה.

..

להיות זונה של מישהו, משהו, מישהי כל דבר זו הרגשה נוראית- וכל אחד חווה אותה. אינני כותבת שתנצור לשונך, אך תחשוב מעט.. לא סתם המילה הנרדפת היא "פרוצה" להיות פרוצה, זה נוראי. פרוצה נפשית, מינית, פיזית. בכל מובן. כולנו, כולנו- זונות. וכולנו פרוצים. ברמה זו או אחרת. נשים? ומה עם גברים? ומה עם כולם? ביקורת ושיפוט יש לך. מה עם חמלה? והבנה? ולהבין לרגע מה הם מרגישים ומרגישות? כי אתה באותו המקום.. נכון, זה מבחירה. אצל כולם. הכסף לא מסובב את העולם. אתה- רק אתה- מסובב את העולם. אתה גם עושה את זה כך שהכסף יהי'ה מה שהעולם שלך יסתובב סביבו. כל טוב.

כנראה יש כאן משהו מעבר

עברנו מדיון ענייני ל"אני מאחלת לך לעולם, לעולם לא להרגיש מהי זנות", "אינני כותבת שתנצור לשונך, אך תחשוב מעט..", "כל טוב." לכן אני מבין שאין כאן דיון ענייני אלא הוצאת עצבים על משהו אחר שלא קשור. על כן אחדל מהנושא.

עצבים? ממש ממש לא, חלילה!

כתבתי את אשר אני מרגישה לחלוטין בתגובה אליך.. אני לא עצבנית כמעט אף פעם (לא שזכור לי) לעתים צורם לי, כועסת, כואבת, נוגע בי. אלו התחושות היותר. לכיוון שלילי (לדעתי הן אינן שליליות) מתרעמת אך הן גם לא כאן כמעט,בתגובה הזו. באמת שכתבתי ממקום טוב:) אני מקווה שתקרא שוב ואם משהו לא ברור, תשאל. ברוח טובה! בתקווה שזה יחלחל..

למעלה