תגידו את האמת!

תגידו את האמת!

לא הייתם מוכנים להרוג (כמובן בלי שום סימנים וראיות) תמורת טריליארד דולר?

עיזבו תענו על זה

במילא אף אחד לא יענה את האמת (שכן?...) אז שאלה יותר עדינה האם הייתם מוכנים לפרוץ לבית תמורת טריליארד דולר? אז אתם גנבים! רק צריך לסכם מחיר!

תמורת טריליארד דולר מראש?

ודאי שאסכים לפרוץ לבית. אפרוץ, אשאיר אצלו חלק מהכסף, וגם הוא יהיה מבסוט. עבור רצח? לא. גם לא בשביל טריליארד דולר. נ.ב. אין דבר כזה טריליארד. יש מיליארד (בחלק מהשפות) ויש טריליון.

mndi gold

New member
זליג

תמורת הרבה פחות,אני יכול לסדר לך פסיכולוג..... או מוהל שיעשה לך ברית מחדש.

קוראים לו דני לא זעליג

אני יכול לסדר לך בחינם כלב שתמצוץ לו אבל מי דיבר על זה טמבל?

אומרים לך לרוקן אצלו את הדירה

ולא להשאיר אגורה עוד שבוע תקבל טריליון דולר התסכים? אני מתקשר למשטרה חח

אני לא עשיתי איתך עסקה פה

ולא אמרתי לך שיעשו איתך רק שאלתי בתאוריה אם תקבל את זה לא תגנוב?

תיאוריה?

אם הייתי מאמין שבאמת יתנו לי טריליון דולר שבוע לאחר מכן, בין אם אצליח לגנוב ובין אם לאו (!), הייתי שוקל את העניין. נראה לי שאם לדעתי אף אחד לא יינזק (דהיינו בעלי הבית לא בבית), הייתי הולך על זה. ודאי שהייתי מוצא דרך להחזיר את הגניבה עם תוספת מכובדת. אם הגניבה היא "שלא על מנת להחזיר" (דהיינו - אסור לי להחזיר את הכסף) ו/או שהכסף ישולם לי רק אם אצליח לגנוב בלי להיתפס, גם אז לדעתי לא הייתי עושה את זה גם תמורת טריליון דולר. אני מקווה שעניתי על שאלתך.

בנינו

אתה לא מלאך אני מבטיח לך שאם היו אומרים לך להרוג חרדי נגיד בלי ראיות ואתה תהיה בליארדר ביל גייטס אתה לא היית עונה על המקום לא... אבל עזוב אם אתה מודה שהיית עושה את זה אז אתה נקרא גנב כי אתה מוכן לגנוב!

אני הייתי מסכימה.

להרוג תמורת מליארד דולר מחבל. או מישהו שמגיע לו על פי חוק עונש מוות. אבל מישהו חף מפשע גם אם הוא יהיה חרדי או משוגע. אפילו את המנהל של הסמינר. ואפילו אם זה מישהו שממרר לי את החיים. בחיים לא היתי מסכימה.. כי אם אעשה את זה החיים שלי יהרסו מיסורי מצפון. זה כאילו אני רוצחת את עצמי...

רוולי 21

New member
אני בחינם הייתי

הורגת מחבל/ ערבים ... או אם הבחור ש .... אבל אם היו מבטיחים לי שלא אכנס לכלא ושלא יעשו לי כלום .... :)

למעלה