אני לא *ממש* פריקית...../images/Emo29.gif
אני לא לובשת חולצות גזורות לא לובשת שחור לא מתאפרת שחור אין לי ניטים וכל מיני דברים בסגנון.. אני לא מתלבשת "צבאי" ומצד שני אני לא "פרחה" פרחות-ההגדרה שלי: בנות שמתעסקות כל היום במראה שלהן, בלבוש ושהן יראו טוב בסה"כ (ושיתלבשו באופנה) ואולי גם קצת צורת הדיבור וסדר העדיפויות שלהן (להציל חתול מסכן או לקנות בגדים חדשים?-לקנות בגדים כמובן!) אני... אני... אני מתלבשת איך שנוח לי לוקחת סתם מכנס הראשון שאני מוצאת בארון לוקחת את החולצה הכי נוחה שאני מוצאת בארון ואפילו אם הצבעים לא יתאימו.. אני אלבש את זה! לא מעניין אותי! העיקר שנוח! יש לי זוג נעליים אחד הנעליים היחידות שנוחות לי. נעלי ספורט פשוטות. לא זוכרת את השם של החברה נראה לי שזה לא ממש מותג... אני אוהבת לשמוע רוק ישראלי, ולא אוהבת לשמוע פופ פלצני (בריטני ספיחס...כריסטינה פאקינגלרה..) אבל אם יש איזה שיר נחמד (למשל נוט גונה גט אס של טאטו הוא נחמד) שאני נדלקת עליו, בלי קשר שכל העולם אולי יאהב אותו (או לא, זה לא משנה בכלל), אני אשמע אותו! אני לא יכולה להגדיר את עצמי "פריקית", אבל אם תסתכלו על כל הבנות בבצפר שלי, אני אולי אהיה פריקית, לא פריקית מבחינת צורת הלבוש, אלא "שונה", כי אני עצמי לא כמו שהגדרתי אותן קודם..