תגידו אנשים

לא הבנתי משו שמש...

את מרגישה שבזה שה"פרחות" עונדות צמידי ניטים , הן מזלזלות בך או במה שאת מאמינה בו? אני רוצה להבין למה התכוונת בהודעה האחרונה שלך..אנ'לא בטוחה שהבנתי נכון...

AcE666

New member
נראה לי

שהיא התכוונה שאם ה"פרחות" מלגלגות עליה שהיא קצת "שונה" מהן אז היא מרגישה צורך "להחזיר" להן... תקני אותי אם אני טועה (אני בטח טועה...)

קודם כל

בלי קשר לזה שהן מזלזלות בכל מה שאני מאמינה בו, אני מסתדרת עם החברה שלי נפלא. צריך ללמוד לקבל אנשים כמו שהם... אבל אני חושבת שלזייף את עצמך, ולעשות את כל מה ש"באופנה" אפילו אם זה לא את, זה לא בידיוק טבעי, ואותי אישית זה די דוחה.. אני לא יודעת אם זה קטע של להחזיר להן אבל בהחלט מוזר לי לראות בחורות שהיו אומרות לי "דייי מה זה הדוקרנים האלה בידים שלך" מאופרות כמו מרלין מנסון ולובשות חולצות קרועות, רק כי זה "במודה".

AcE666

New member
אבל...

זה לא כאילו הן לא רוצות את זה.. הן רוצות את זה, ללבוש מה שבמודה, זה הכיף שלהן, אז מה לך אכפת? אם הן אוהבות את זה בטח שזה "הן"... את לובשת מה שאת אוהבת. נכון? אותו דבר הן...

שוב

הן היו מעירות לי ולעוד רבות ורבים שאנחנו נראים כמו חבורת ברברים עם הצמידים האלה, והחולצות הקרועות. אני אוהבת את עצמי, ואני לא אשנה את עצמי בשביל שום אופנה דבילית. ואני לא בטוחה שזה "הכיף שלהן", זה אולי פחד..

AcE666

New member
לדעתי זה הכיף שלהן...

לפחות של הרוב... אני למשל מתלבש גם לפי "האופנה" (קרוקר, קסטרו, וכו') ואני אוהב את זה.. אני מתלבש ככה ר-ק בגלל שאני אוהב את זה... ולא בגלל שום דבר אחר... (לא רק ככה.. רק ליציאות, ביום יום זה סתם מכנס או באגיז וטי שירט, הכי נוח) אההה ונותנים לך הערות? את נפגעת? אם כן אז כן.. אבל אם לא, אז מה הקטע? יש כאלו שיורדים עלי, נו אז? שירדו כמה שהם ירצו מצידי שיגיעו לים המלח אבל אם זה כבר מגיע לרמה הפיזית.. אז.. לכסח להם ת'צורה... חחח...

AcE666

New member
ושוב,

אם את אוהבת את עצמך ולא תשני את עצמך אז למה להגיב להן? בעעעע עזבי זה לא מוביל לשום מקום.. די יצאנו מהנושא של הפורום... :)

צודק בהחלט../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo127.gif../images/Emo45.gif

אתה לא יודע כמה אני מסכימה איתך.. ואגב... עכשיו ניכנס כזה הסטייל "ארמי\צבאי" וכל הדברים האלה... אז יותר עכשיו לובשים את המיכנסיים הצבאיות,דיסקיות,שרשראות בצד המיכנס,ניטים,וכל שאר הדברים שקשורים לזה... יום טוב...

חברה לא הבנתם אותי בכלללללללל

אני האחרונה שתהיה לה בעיה עם מישהו ואני ממש לא מגדירה את עצמי!!!! מה שבאתי להגיד פה שיום אחד צועקים עלי ומרביצים לי בגלל הצורה הזאת של הלבוש וההתנהגות שאני בחרתי לעצמי ויום אחרי זה זה טוב אבל רק שהם הולכים עם זה? מה שאני באה להגיד פה זה שאין לי בעיה שמי שאוהב את זה ילך עם זה ומי שאוהב את זה לדקה ילך עם זה לדקה אבל מה שאני באה להגיד ב"הניטים הם שלנו" זה שהניטים הם של כולנו מי שבאמת אוהב ללכת ככה וזו מן צורת התבטאות... כי אחרי זה אני זאת שמרביצים לה לא לפרחות!

jt7785

New member
מרביצים לך?

לא נעים... :| חוץ מזה, לא דוקר להם כשהם מרביצים לך?

S H I L G I

New member
אני לא *ממש* פריקית...../images/Emo29.gif

אני לא לובשת חולצות גזורות לא לובשת שחור לא מתאפרת שחור אין לי ניטים וכל מיני דברים בסגנון.. אני לא מתלבשת "צבאי" ומצד שני אני לא "פרחה" פרחות-ההגדרה שלי: בנות שמתעסקות כל היום במראה שלהן, בלבוש ושהן יראו טוב בסה"כ (ושיתלבשו באופנה) ואולי גם קצת צורת הדיבור וסדר העדיפויות שלהן (להציל חתול מסכן או לקנות בגדים חדשים?-לקנות בגדים כמובן!) אני... אני... אני מתלבשת איך שנוח לי לוקחת סתם מכנס הראשון שאני מוצאת בארון לוקחת את החולצה הכי נוחה שאני מוצאת בארון ואפילו אם הצבעים לא יתאימו.. אני אלבש את זה! לא מעניין אותי! העיקר שנוח! יש לי זוג נעליים אחד הנעליים היחידות שנוחות לי. נעלי ספורט פשוטות. לא זוכרת את השם של החברה נראה לי שזה לא ממש מותג... אני אוהבת לשמוע רוק ישראלי, ולא אוהבת לשמוע פופ פלצני (בריטני ספיחס...כריסטינה פאקינגלרה..) אבל אם יש איזה שיר נחמד (למשל נוט גונה גט אס של טאטו הוא נחמד) שאני נדלקת עליו, בלי קשר שכל העולם אולי יאהב אותו (או לא, זה לא משנה בכלל), אני אשמע אותו! אני לא יכולה להגדיר את עצמי "פריקית", אבל אם תסתכלו על כל הבנות בבצפר שלי, אני אולי אהיה פריקית, לא פריקית מבחינת צורת הלבוש, אלא "שונה", כי אני עצמי לא כמו שהגדרתי אותן קודם..

אממממממממ אז תראו

כן כבר היה קטע שהרביצו לי בגלל איך שאני הולכת...(לא בביה"ס) ואני גם לא פריקית או איך שלא תקראו לזה אני זורקת מהארון מה שנוח לי וחולצה נוחה (אני אוהבת או שחור או לבן והן גזורות כי זה מה שהוח לי!!!) אם אני הולכת אם משהו שלא תואם בצבעיםז ין על העולם אני שמה שחור בעיניים כי ככה אני חושבת שהן יפות יותר אני הולכת עם ניטים כי אני!!!! אוהבת את זה וכי זה מה שכיף לי ללבוש... הנעלים שלי זה מה שאני הולכת איתם כבר כמה שנים טובות וזהו... מוסיקה אני מאמינה שכולכם כבר יודעים... אני לא מגדירה את עצמי למרות שכולם מחליטים לעשות את זה בשבילי ואני מסכימה איתך עם ההגדרה של פרחות אבל רק בחלק כי תלוי באיזה רמה אכפתץ לך מהמראה למשל לי אכפת אבל מהמראה שאני אוהבת לא מהמראה שכולם אוהבים... אז כולכם פאקינג לא בנתם אותי נכון!

l i f a g i r l

New member
לי...

לא הרביצו אף פעם,אבל כן צעקו יל דברים ברחוב וכם ירדו עליי ויורדים עליי....אבל אני ממש לש שמה עליהם!!!! והאפנה הזאת תעבור להם עוד מעט,תאמינו לי... פסדר זה מעצבן,גם אותי...אבל אין ברירה זה לא יעזור בכלום,חיים עם זה!!!!!

H e l i x

New member
אתם לא חושבים שאתם קצת ../images/Emo42.gif../images/Emo26.gif

מגזימים
סתם לידע כללי, איזה אמונה בדיוק עומדת מאחורי הליכה עם ניטים?!? אני לבשתי ניטים בכיתה ח', אני לא זוכרת אפילו למה... אבל עכשיו זה נראה לי מתלהב, כאילו הבנאדם אומר "אני פריק מאגניב וקשוח, אל תתעסקו איתי" חוץ מזה אני לא ראיתי ערסים שהולכים עם חולצות של מטאליקה או כל להקת מטאל אחרת מהסיבה הפשוטה שהם פשוט לא מכירים להקות מטאל ולמה שהם ילבשו את זה כי זה הרי "לבוש של פריקים". אני חושבת שאם פרחות עושות פירסינג בלשון או כל דבר אחר כי זה אופנתי, אז שיהיה להן לבריאות ובסבבה. נראה לי שאין לך סיבה להתעצבן כי יש לך סיבה להתלבש איך שאת מתלבשת ואת לא הולכת ככה כי זאת האופנה, וחוץ מזה למה להתעצבן?? לא חבל על האנרגיה שמתבזבזת על לכעוס על ערסים ופרחות?!? (ותענו לי על השאלה בקשר לניטים...) זהו
וואו יצאה לי הודעה דיי ארוכה... כבוד

אמממ

לא, אני לא אומרת "אני פריקית מאגניבה וקשוחה" בזה שאני לובשת ניטים. אלא פשוט ..."אל תתקרבו אליי" יספיק. וחוצמזה, אני לובשת ניטים כי זה בא מתוכי איפשהו, כל המלחמה הזאת, הכל ההרס הזה. זאת אני, זה מה שאני מרגישה, זה מה שאלבש.

jt7785

New member
לא יודע מה הקטע

אני אישית חושב שזה דיי יפה (לא לכל אחד אבל מילא). אז אולי הם לובשים את זה כי זה פשוט יפה, בלי שום סיבה מיוחדת אחרת? אני חושב שזו סיבה מספיק טובה כדי ללכת עם ניטים.... עזבו הויכוח מטופש, כי כולם מסכימים על אותו דבר רק יש כאלה שרצו להביע את "באסתם" (וואט דה פאק
) על העניין... ואני מבין לגמרי... שיהיה לכם יום טוב דרך אגב, היום התחלתי לאסוף פקקים ויש לי שלושה... רק עוד 12 ואני בהופעה! למישהו כבר יש כרטיס?!

למעלה